Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Sepp37

Sepp37 (hodnotenie, recenzie)

Bez tejto telenovely by sme nedostali paródiu menom Zlomený Burčiak ktorá bola 10/10.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Lucjen

markíza odchádza od nás. Od 1.1.2017 už skončia muky, spôsobené náhodným prepnutím na kanály markízy. Už len v platenej verzii cez niektorého z kartových sat. operátorov, optiky a káblovky.

Markíza, evidentne vedomá si mravného úpadku, pod svojim riaditeľom výdatne upadá ďalej a konečne, skôr či neskôr snáď, zmizne úplne.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Uživateľ Dashiella zmazal svoj príspevok.

GusLennert

GusLennert (hodnotenie, recenzie)

Marek1991

Tak takovou blbost o nicem jsem jeste nevidel To snad ani neny mozny ze takovej scenar nekdo muze napsat  Vsichni co tam hraji jsou jako blbci a nejvic Dolinsky proste hruza Na dalsi dili uz se nedivam...

Marek1991

Marek1991 (hodnotenie, recenzie)

Poprosím, zrušte to, vymývate mozgy členom mojej rodiny a tí následne ničia život mne, zabijak času, ktorý ničí rodiny!

na príspevok reagoval GusLennert

Zenei

Zenei (hodnotenie, recenzie)

Ak by každý hodnotil len to čo sa mu páči, tak by to hodnotenie nemalo myslím veľmi výpovednú hodnotu. Hodnotenie je čisto subjektívna vec. Priznám sa, mne ten seriál absolútne nesadol, ničím. Pre mňa je to úplne nepozerateľný, tak som to tak aj ohodnotila. Vôbec mi nevadí, ak to niekto ohodnotí 5 hviezdičkami, tiež je to jeho súkromný názor, vkus. Mne sa napríklad celkom páči seriál Horúca krv (najmä prvá séria), hlavne preto, že je tam sympatický humor a pre mňa zaujímavá zápletka. Ak to niekto ohodnotí odpadom a je presvedčený, že dal tomu seriálu dostatočnú šancu (čo ja sa vždy snažím dávať), tak mu to nebudem vyčítať.

Ali_Kristy

Ali_Kristy (hodnotenie, recenzie)

kekesko

Dobre si to povedal!  každý tu pind na ten serial a podla mna je uplne skvrlý pozeram ho od začiatku  nevidela som akurat llen pár častí :)  a presne ked sa to niekomu nelubi nech sa nepozerá!

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

AdamesWWE

AdamesWWE (hodnotenie, recenzie)

Ako tak pozerám tak to má sledovanosť a ľudia to žerú, len nech sa z toho nestane niečo ako Tisíc a jedna noc alebo Ordinácia v ružovej záhrade. Prvé menované fenomén bežiaci každý deň v prime time ako u debilov a druhý prípad klesnutie na úplne dno a nevedieť kedy prestať. Herci celkom fajn, pár častí som videl a je to zaujímavejšie ako jojkárske seriály, alebo Druhý dych alebo Horúca krv. A aj príjemné prostredie. Myslím si že odpadové hodnotenie si to nezalúži v porovnaním s ostatnými seriálmy je toto o triedu vyššie.

Zenei

Zenei (hodnotenie, recenzie)

kekesko

 

Nepíš prosím že všetci, lebo si to budem vzťahovať aj na seba :D

Ehm priznám sa, že ako malá som telenovely pozerávala a dokonca aj teraz som pozerala Tísíc a jednu noc, nie síce pravidelne ale sem-tam. To ale neznamená, že si myslím, že to bol kvalitný seriál. Chcem tým len povedať, že toto nesiaha ani len k tým telenovelám. A pritom ja nie som ani a priori proti slovenským seriálom. Veľmi sa mi páči dr. Ludsky, teraz to tuším premenovali na dr. Dokonalý, pozerala som aj Odsúdené, Mesto tieňov, Mafstory a istý čas dokonca aj Ordináciu v ružovej záhrade. Ja tým seriálom fakt dávam šancu, no nemôžem si pomôcť, ale toto je podľa mňa veľmi slabé. A áno, dala som odpad, je to moje subjektívne hodnotenie, nevravím že zákonite správne, je to len vyjadrenie môjho osobnéo pocitu z toho seriálu.

 

 

EDIT: Len som zabudla na Mafstory, tak som ju sem ešte dopísala. Nedošlo mi nejak, že zmazané príspevky zostanú viditeľné, inak by som to už nedoplňovala :)

Uživateľ Zenei zmazal svoj príspevok.

kekesko

kekesko (hodnotenie, recenzie)

faish

Napíš prosím ťa kde si ty predviedol aspoň nejaký um, keď už nie herecký.  Neviem načo sa tu všetci hrajete, na filmových kritikov? 

na príspevok reagoval Zenei, Zenei

kekesko

kekesko (hodnotenie, recenzie)

 Len blbci môžu napísať odpad. Najprv niečo natočte vy a potom haňte. Čo je na tom zlé? Je to denný seriál alebo aj sk telenovela, no a čo? Keď nechceš nepozeraj ale neblvaj tu zvratky svojej debilnej mysle. Cieľovú skupinu si ten seriál určite nájde a vy čo sa vám nepáči máte možnosť ho nepozerať. 

na príspevok reagoval Ali_Kristy

Uživateľ kekesko zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Baron Noktur zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Pitr71 zmazal svoj príspevok.

smirec1

smirec1 (hodnotenie, recenzie)

nic nove pod slnkom....komercna markizacka sr*cka...ine som ani necakal....

Zenei

Zenei (hodnotenie, recenzie)

Nudná trápna telenovela... Vlastne ešte ani ako telenovela to podľa mňa neobstojí.

PETOS

PETOS (hodnotenie, recenzie)

Zvyčajne mi vadí keď niekto hodnotí  a ešte to nevidel ale, pochybujem že to, bude mať viac ako na odpad, keďže čiastočne trápne obsadenie, trápna úvodná skladba a robí to televízia, ktorej už nezáleží na divákoch.

Trsto

Trsto (hodnotenie, recenzie)

spojenie hlupych telenoviel a TV Markiza = dalsi hlupy slovensky "serial" bez stipky hereckeho umu ,rezie ,scenaru ...

Reklama

Reklama