Reklama

Reklama

Búrlivé víno

(seriál)
  • Česko Bouřlivé víno
Dráma / Rodinný
Slovensko, 2012, 109x50 min

Scenár:

Diana Kacarová

Hrajú:

Emil Horváth ml., Nela Pocisková, Juraj Loj, Monika Hilmerová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Jana Oľhová, Marián Slovák, Eva Rysová, Ľuboš Kostelný (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Rodinný seriál z krásneho vinárskeho prostredia - Búrlivé víno, ktorý poteší najmä romantické duše. Určite vás zaujmú osudy dvoch vinárskych rodín, spojených dávnym priateľstvom a rozdelených klamstvom. Je to seriál, ktorý ponúka množstvo emócií, ktoré patria do životov každého z nás, ako je láska, priateľstvo, nenávisť a aj ľudskosť! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (175)

kebom odpad!

všetky recenzie používateľa

To už je najnovšia móda ukradnúť názov (z oproti tomu) podareného filmu? Ako paródia výborné, za zmienku stojí napríklad "dialóg" Ivana Letka s akýmsi "hercom", ktorý sa ho pýta, aké víno má priniesť. Ten mu odpovie, že červené suché :-). To je ako keby som si prišiel do autosalónu vyberať auto a predavačovi by som povedal, že chcem dieselové auto a pritom by som bol majiteľom povedzme automobilky... ()

Mahoney. 

všetky recenzie používateľa

Ja neviem čo čakáte ľudia. Každý slovenský seriál je tu hodnotený ako odpad, tak čo od Vás čakať, ste stupídni, nie že by som fandila slovenským seriálom ale príde mi to ako keby ste ani trochu nevedeli oceniť slovenskú tvorbu. Slovensko sa nikdy na nič lepšie nezmôže ako sú tieto seriály. 1* za to že sa to celkom dá pozerať a 1* za Juraja Loja ktorý je na zožranie! A tretia za naše krásne slovenské prostredie. ()

Reklama

J.J.1972 odpad!

všetky recenzie používateľa

tesil som sa vdaka reklame na konecne dobry serial, no to som este netusil ze bude mat takisto milion casti.... najprv som si pozrel prvych tusim 5 casti, potom tusim kazdu piatu az som pochopil, ze jednoducho mariu nahradila jednoducha nela.......najviac sa divim e.horvathovi ze su mu peniaze blizsie ako herecka hrdost......no co uz..... ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Nie je to také hrozné, ako hodnotia tí, čo to ešte ani nevideli. Taký slabší priemer, uvidíme ďalej. Herecké výkony to skôr zachraňujú ako kazia. Romeo a Júlia po slovensky? (1.1.2013) [---] Po pár dieloch sa to stelenovelnieva a musím znížiť na 2*, ešte trochu a bude to celkovo nepozerateľné. (7.1.2013) [---] Zhoršuje sa to tempom, ktoré som ani nečakal. Dialógy so zasnenými pohľadmi, k tomu hudba a zase pohľady, nezmyselné konanie postáv. Jedine niektoré herecké výkony to držia nad úrovňou odpadu, ale katastrofálny príbeh to nezachráni. (22.1.2013) [---] Zase som si jedným očkom popri inej práci pozrel nejaké dve časti a trochu sa to zlepšilo na pomerne pozerateľné. (30.1.2013) ()

brumbrum 

všetky recenzie používateľa

Hm, akoze dost bieda, taka srackovejsia verzia srackovej Jednoduchej Marie. Srackovi herci, srackove pribehy. Obcas daka pekna pipka, tak na 1* to dako vytiahli, inak pozeratelne ovela horsie ako Dallas. Uz niekoho napadlo, ze 109x50min = 90.8 hodin, coze je pri pozerani od rana do vecer asi 10 dni :--))?? To ako dakto pocita s tym, ze clovek 10 dni svojho zivota preserie takto? Fuuu, to by muselo byt hodne ine vino! Kto pochybuje, kuknite si na youtube niekolko ukazok.. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (31)

  • Behom pauzy sa protagonista Juraj Loj často obšmietal okolo kameramanov a ich televíznej výbavy. Prácou s kamerou bol fascinovaný natoľko, že mu režisér dovolil zopár scén "naostro" aj natočiť. (matthew.17)
  • Najmladší herci boli hneď dvaja. Išlo o mesačné dvojičky Alexa a Lukasa, ktoré hrali dieťa Inge (Henrieta Mičkovicová). Tvorcom sa s nimi robilo dobre a výhodou bolo najmä to, že keď jedno dieťa plakalo, mohlo ho zastúpiť druhé. (Zdroj: cas.sk)
  • Herec Jakub Lorencovič (Juraj Petransky) bol zo seriálu vyhodený po prevalení škandálu s natočením gayporna. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama