Reklama

Reklama

Masaker na Wall Street

  • Česko Útok na Wall Street (viac)
Trailer 1

Ochrankár Jim Baxford (Dominic Purcell) žije so svojou manželkou Rosie (Erin Karpluková) skromne na predmestí New Yorku. Tvrdo pracuje, aby zarobil na svoje živobytie a liečbu Rosie, ktorá sa zotavuje po operácii mozgu. Liečba je síce veľmi drahá a poisťovňa ju odmieta hradiť v plnej výške, ale Jim má dobre platenú prácu aj úspory, ktoré investoval cez svojho makléra do realít. Prichádza však ekonomická kríza a Jim ostane celkom bez prostriedkov. Vysvitne, že maklér špekulatívne investoval jeho životné úspory do podozrivých akcií. Jim prišiel o všetky peniaze a upadá do stále väčších dlhov. Maklérska firma žiada peniaze za stratovú investíciu a banka mu berie dom pre nesplácanie hypotéky. Keď jeho žena zistí, že sú na mizine, spácha samovraždu. Po tragickej udalosti sa Jim rozhodne vziať spravodlivosť do vlastných rúk. Bývalý vojak znova berie do ruky zbraň  a vykročí smerom na Wall Street, aby sa tvrdo pomstil všetkým burzovým maklérom a špekulantom, ktorí mu zničili život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (126)

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Co si budem, Boll je patlal, ale občas dokáže natočit koukatelnej film. A tímhle kouskem popravdě vyráží dech. Levně (nikoli však lacině!) natočený, ale hodně nepříjemný a vpravdě i smutně mrazivý film, který v první polovině popisuje opravdovou noční můru každého člověka a v polovině druhé rozjíždí pořádné inferno, které narušuje jen krajně nerealistický závěr. A Purcell svým výkonem překvapil hodně. ()

PetrPan 

všetky recenzie používateľa

Neznaje paradigma , anžto jsem Bollem dosud nepoznamenán, vydal jsem se do končin mnou dosud neprozkoumaných. Zasednuv do polohy skrčmo a schylmo, cítě se pohodlně a očekávaje spektakulární vjem, jal jsem se sledovat toto dílo proklínaného autora. Vnořiv se do příběhu životem postupně ubíjené a ke zkáze odsouzené lidské bytosti nemající ani zbla šancí se dostati ze svého bludného kruhu , byl jsem až překvapen realističností podání tohoto strmého pádu, který může potkati každého z nás. Schouliv se ještě více, přípomínaje megalitické embryo velikosti mláděte nosorožce srstnatého, s nebývalou obavou usídlenou v nervových zakončeních, jejíž odlesk se zrcadlil v odrazu mých přivřených očí na obrazovce, jsem očekával nezvratný výsledek tohoto drtivého tlaku vyvíjeného na hlavního hrdinu .. a tak se i stalo..postřílel je do posledního čuráka a já vím jak splatím hypotéku..... ()

Reklama

Sufferer 

všetky recenzie používateľa

Uwe Boll to dokázal, natočil priemerný film. Usilovne naklepal do klávesnice rad písmen, ktoré nielenže dovedna fungujú na papieri čoby scenár - za ktorý by sa s viacerými kozmetickými úpravami nemusel hanbiť ani mainstreamový flák - ale relatívne dobre aj po prechode na audiovizuálne dielo (domino efekt ako spúšťač motivácii sa teda podaril). Relatívne preto, lebo húževnatý Nemec je dôkazom toho, že esprit filmového narátora neleží pohodený na chodníku, aby ho mohol mať každý. Investícia času preto len na vlastné riziko. ()

Melios 

všetky recenzie používateľa

Uwe ak chce dokáže natočiť aj dobrý film. Len mu na to musíte dať dobrý dôvod a vyhrožovať mu ,že za ďalší zlý film už nedostane zaplatené. Keď sa aspoň na chvíľu odprostí od svojich neľudských vtipov na Auschwitz ,LGBT upíriek, ponemčovania videoherných postáv s neárijským pôvodom dokáže byť Uwe aj solídnym béčkovým režisérom. Len je škoda ,že je v jeho rebríčku hodnôt sranie a ponižovanie hejterov na vyššom mieste ako vybudovanie si dobrého mena. Pravdou ,ale ostáva ,že mu ten trolling naozaj ide ;) No a zbytok nechám na vás... ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Uwe Boll = velice španý filmy. A to tak, že se nejedná o béčka nebo snad ani "céčka", ale přímo o "déčkový" utrpení, na který se nedá dívat. Co se ale stane, když se náhodou Uwe splete(?) a natočí i napíše něco jako tohle?! No kupodivu vznikne vcelku slušnej a obstojnej film (ano, to myslím naprosto vážně). Akce je až v závěru, předtím se jedná spíš o drama, kde by se bezmoc skoro dala krájet. Ono totiž to téma odráží aktuální (finanční) problematiku a ukazuje, co se teoreticky může stát každýmu z nás. Na čistý čtyři hvězdy to není, spíš se to drží prstama za římsu tohoto hodnocení a snaží se tam vyhoupnout. 3,5/5* ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (5)

  • Filmovanie snímky prebiehalo predovšetkým v kanadskom meste Vancouver, a tiež na autentických miestach v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama