Reklama

Reklama

Do Kattegatu se z Islandu vrací Kjetill, aby hledal nové osadníky. Ubbe jeho příchod radostně vítá, protože Kjetill tvrdí, že na Islandu žije muž jménem Othere, který údajně spatřil bájnou neosídlenou zemi na západě, kterou Ubbe hodlá hledat... (TV Prima)

Recenzie (16)

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ťažisko deja sa presúva do Ruska. Trochu diskutabilný ťah tvorcov v poslednej sérii, keďže väčšina divákov to pozerá už len zo zotrvačnosti a zvedavosti ako to s Ragnarovými synmi nakoniec všetko dopadne. Nedá sa to označiť úplne za nudné, ale narýchlo predstavovať a hneď v zápäti likvidovať nové postavy, len preto aby sa niečo dialo, je len ďalším zbytočným naťahovaním času... ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bjorn rieši dilemu, či sa má postaviť na stranu kráľa Haralda, Lagertha vedie život farmárky a Ubbe sa zhovára s navrátilcom z Islandu a snaží sa zistiť čo sa stalo s Flokim a či sú zvesti o Novej zemi na Západe pravdivé. Ivar sa zatiaľ s Olegom vyberie do Novgorodu, kde sa Oleg svojským spôsobom ujme opatery nad následovníkom trónu Igorom...intrigy sa dostávajú pomaly na úroveň Hry o Tróny a aj keď je akcie zatiaľ pomenej šiesta séria ma viac ako slušný úvod. ()

Reklama

BROKEN_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bjorn se nemůže rozhodnout, zda má pomoct králi Haraldovi, Lagertha žije poklidně na nové farmě, Ubbe by rád zjistil, co se stalo s Flokim. Ale tou nejzajímavější dějovou linkou je Ivar nacházející se v Rusku. V další epizodě se můžeme těšit na akci, zatím si vede závěrečná 6.řada dobře, jen tak dál. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"I attacked Constantinople, defeated its defenders, and subdued it. Afterwards, I was invited to dine with its rulers to make peace, since I was not strong enough to occupy the city indefinitely. But just before the feast, I had a dream. I dreamed that my wine was poisoned. So, I refused to drink it. But two of my commanders, ignoring my warning, did drink, and died in the greatest agony soon afterwards. From that moment, I was called... The Prophet." ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ketil Flatnose prichádza do Kategattu a Ubee che odísť s ním. Bjorn sa rozpráva s mŕtvym vševidiacim o svojom rozhodnutí pomôcť Haraldovi, čo nezomrel. Ivar je na prekvapenie prekvapený z brutálnych rohodnutí Olega. Pozrú si spolu bábkové divadlo o nevere jeho ženy a jej následkoch a Oleg ho prizve na uchopenie moci okolo právoplatného dediča. Na Ukrajine/Rusku je dej tentoraz najzaujímavejší. Bjorn hrá umne Ragnara, najmä v scéne s Ketillom. Ako v prvej epizóde, ide o béčko a dohasínajúcu slávu kedysi áčkového seriálu. ()

Galéria (38)

Reklama

Reklama