Reklama

Reklama

Odin nesie správu Ragnarovým synom, že ich otec je mŕtvy. Björn otáča flotilu v Stredozemnom mori a mieri späť na sever do Kattegatu, aby naplánoval svoju pomstu. V Kattegate sa začína mohutná výstavba nového systému opevnenia okolo mesta. Ivar a Ubbe nechcú čakať na Aslaug a chcú sa Lagerthe pomstiť čo najskôr. Medzitým posielajú správu všetkým jarlom, aby vyplávali do Kattegatu. Dúfajú, že získajú nových spojencov, ktorí by s nimi vyrazili na odvetu do Anglicka.  V Anglicku kráľ Aelle podceňuje hrozbu útoku Ragnarových synov a dôveruje svojej obrane. Judith mu ponúka spojenectvo s kráľom Ecbertom. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (18)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Lagertha je zmierená s osudom, Ivar namotivuje bratov, Floki sa zmieruje so situáciou a nórski bratia intrigujú. Ubbe s Ivarom zvolávajú armádu z celej krajiny a earlovia prichádzajú. Ubbe pred nimi dáva rešpekt Ivarovi. Scéna vyzvania Lagerthy je desivá, možno jedna z najlepších v seriáli, kedy sa vzpramený Ubbe a búchajúc kolíkmi do podlahy kráčajúci Ivar blížia k Lagerthe. Všetci sa ale idú zjednotiť v boji proti Ecbertovi a Floki vyrobí Ivarovi bojový koč. Harald s bratom sa dohodnú so zajatým Egilom na budúcich intrigách. Plot twist v závere má byť Bjornov pomer s Astrid, čo ma teda neberie ako tá najšokujúcejšia udalosť seriálu. ()

pold 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nesmyslná jednání postav a nesmyslné propletence se vrací do popředí. Nevím proč scénárista stále potřebuje při každém budování někam postavit Winnickovou s lopatou a od hlíny. Úpadek seriálu pokračuje, obávám se že ho čeká stejný osud jako GoT, tedy rozpliznutí do vykonstruovaných motivací a zápletek bez jakékoli logiky. Jediné co je stále důvodem to sledovat - přesdržky a bitky stále stojí za to. ()

Reklama

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Napätia sa dá krájať a už chápem, prečo sa tvorcovia rozhodli Ragnara vyškrtnúť. Napriek tomu, že bol skvelý, s jeho postavou už tvorcovia (žiaľ) nemali čo ponúknuť a jeho smrť otvorila dvere ďalším udalostiam. Som zvedavý ako sa to všetko medzi bratmi, Bjornom, Lagerthou a všetkými ostatnými, ktorí si robia nárok na trón vyvinie. ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

pasáž skoro ako rudá svadba z GOT ma až nadvihovala na stolku avšak bohužiaľ zasraný Bjorn dorazil v tej najnevhodnejšej(pre fanúšikov lagerthy najvhodnejšej) chvíli. Scéna vypičenca Egberta s vnukom bola fajn, až som prekvapený. Judith išla varovať vyžratca Eilu ale ten nepočúva a zrejme sa jeho koniec blíži. Rollov návrat prekvapil, čakal som, že mu dá na pysk ale že mu prijebe po frňáku to už nie. A v závere sa Bjorn rozhodne prefiknúť frajerku svojej matky ale tak na to, že  v tomto seriáli je kurvenie denným chlebom si už asi každý zvykol. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na škodu bolo, že na Kattegate nedošlo k bitke, ku ktorej sa schyľovalo, avšak v kontexte budúcich časti to bolo dobré. Nečakal som, že najväčšie sympatie v tejto epizóde získajú Floki s invarom. Čoraz viac intríg na Kattegade, nielen v réžií Invara ale aj nórskeho kráľa zatiaľ zatienila plánovaná výprava do Británie. Tryskomyš ako zvyčajne za 2, načo seriál vôbec pozerať... ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama