Reklama

Reklama

Lady Dianu, princeznú z Walesu, pozná takmer každý. Len málokto však pozná skutočnú Dianu Spencerovú, len málokto v nej vidí obyčajnú ženu. Film Diana nie je klasickým životopisom, zameriava sa na posledné dva roky jej života, kedy opustila kráľovskú rodinu a tiesnivý život v Buckinghamskom paláci. Na roky naplnené novou chuťou žiť, neúnavnou charitatívnou prácou a ľúbostným vzťahom, v aký už ani nedúfala. Meno jej lásky bude pre mnohých prekvapením, rovnako ako vynaliezavé triky a preoblečenia, ktoré musela princezná Diana používať na schôdzky so svojím partnerom mimo dosahu štvavých fotografov a ochranky. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

adam31

adam31 (hodnotenie, recenzie)

No, ako vidím, hodnotitelia nedali viac, ako 3* a aj % je na úrovni mierne nad priemer, ale pravdu povediac, je to len slabých 40%, ergo 2*. O pakistanskom kardiakovi sa (vari) ani nevedelo. Veď sa všetko krútilo okolo Diany a Dodiho a tomuto vzťahu sa takmer film nevenoval. A aj v tom mále vyznela Diana, ako zlatokopka. A keď "prijala pozvání" na jachtu, zázračne sa zamilovala, aby skončila v Paříži pri naháňačke. Ostatne, pakistanský kardiak vyznieva vo filme, ako bulo. 

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Uživateľ TheSlezy zmazal svoj príspevok.

Uživateľ iamek zmazal svoj príspevok.

Uživateľ TheSlezy zmazal svoj príspevok.

Aresko123

Aresko123 (hodnotenie, recenzie)

Naomi Watts jako princezna Diana??? To uz tu spatu moze hrat rovno Whoopi Goldberg.... Co si tvorcovia filmu myslia ze sme uplny debili? Ved ona bola skareda neduziva anglicanka, nicim vinimocna a nicim zaujimava. Aha bola princezna a omrzel ju zivot v zlatej klietke.....Co ju tu spevujete? Cim si to zasluzila? Ze sa vydavala v kostole a bola strasne pobozna a potom spavala s inym????????

Uživateľ Aresko123 zmazal svoj príspevok.

Holubicqa

Holubicqa (hodnotenie, recenzie)

No dobře, byla aristokratka, takže by trochu té "modré krve" mít mohla, ale kvůli tomu ten hype kolem ní určitě nebyl. To spíš teď je to v Británii šílenství kolem královský rodiny.

Holubicqa

Holubicqa (hodnotenie, recenzie)

Freak

Nemyslím si, že by to bylo o obdivování lidí s modrou krví, navíc ona nebyla královskýho rodu, ne? Diana mě zajímala jako člověk, dělala hodně pro lidi po celým světě a proto jsem si jí vážila. Ale jestli má cenu vidět ten film, toť otázka. Chtěla jsem na něj jít, ale po těch prvních reakcích tady.. se obávám, že to bude jen příšernej kýčovitej film, nic víc.. 

Freak

Freak (hodnotenie, recenzie)

Má cenu ten film vidět? Nemá pravdu Tetsuo, že celý mýtus O Dianě je kýč? Ve skutečnosti to byla fiflena, co celý život nic nedělala a nakonec se z nudy zapletla i s nějakým muslimem? Avšak existují lidé, co mermomocí budou obdivovat lidi s "modrou krví" viz u nás kult Schwarzenberga.  

na príspevok reagoval Holubicqa

marek.stone

marek.stone (hodnotenie, recenzie)

Tak som sa tešil na tento film odkedy som sa o ňom dozvedel (cca. rok a pol dozadu) a ono to nakoniec bude prúser? :-( Presne tohto som sa bál keď som zistil kto je režisérom filmu. ŠKODA!!!! :-(

na príspevok reagoval obivan568

Pedestrian

Pedestrian (hodnotenie, recenzie)

No, ty špatný recenze jsou celkem překvapující. Tady jsem si myslel, že půjde o jistotu

joker30

joker30 (hodnotenie, recenzie)

Počul som , že sa šepká niečo o Maline, no hádam až také hrozné to nebude.

Kailo

Kailo (hodnotenie, recenzie)

Ty dvě individua ,co diskutují v komentářích, bych nejradši odstřelil. Chápu, že to ostatní nemusí tak vnímat, ale už mi tito pseudo-znalci, jejichž názor musí být vidět, lezou krkem.

Sayidovi šla role milence moc dobře i v Lost.. (:

Marek1991

Marek1991 (hodnotenie, recenzie)

Mnohí vieme ako vyzerala Diana, toto je úplne, ale úplne zle, čo vyrobili. To ju mohol hrať rovno Morgan Freeman. :/

na príspevok reagoval TheRoller

rockwoman

rockwoman (hodnotenie, recenzie)

Princezna Diana patřila mezi zajímavé ženy. Film si určitě nenechám ujít.

Patw

Patw (hodnotenie, recenzie)

Nelíbí se mi jak vypadá ve filmu. Myslím si, že by to ličení a maskování zvládli lépe. Naomi mi vůbec do role Diany nesedí. No uvidíme..

Reklama

Reklama