Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (32)

plagát

Seneca aneb Jak se rodí zemětřesení (2023) odpad!

Je to hodne úchylný film. Otázka je, k čomu je to dobré. Ok filozofický traktát, prekladaný úchylnosťami a neuveriteľnými kravinami. Možno by bolo zaujímavejšie vedieť motívy, ktoré hnali Malkovicha a Chaplinovú do tohto hnoja účinkovať.🤔 Samo o sebe je PREZIDENT NERO...

plagát

Godzilla a Kong: Nová Ríša (2024) 

Mal som rád filmy o Godzille a ešte jej predchodcov (Útok z neznáma, Gamera kontra Gaos, a.p.) Ale ak je "téma spracovaná" už po 38. raz, tak už ani neviem o čom by to tak mohlo byť. A to sme si priniesli niekoľko DVDčiek z Japonska, kde sú filmy, ktoré sa v Európe (určite minimálne východnej) nepremietali. S očakávaním som sa tešil do IMAXu na zábavu vo veľkom štýle (plocha plátna  😀). Ale chyba lávky, nudné a bez šťavy, a to až 2 hodiny. Nuž, lepšie to už nebude, ani pri 45. či 99. filme, v hlavnej úlohe s Godzillou. Veľa si od tohto filmu nesľubujte a pokiaľ chcete mať priestor pre "ocenenie" aspoň na 10-20%, tak uprednostnite IMAX. Aspoň sa je na čo pozrieť, no mozog vypnite, nebude sa nad čím zamyslieť a ani vás šťastnejšími, tento film neurobí.

plagát

Gigakong vs. Zlozilla (2021) odpad!

Taký hnoj, ako je toto, je dehonestovanie značky Godzilla. Kdesi som sa dočítal, že najnovší film o Godzille je Godzilla a Kong: Nová Ríša 2024 , je 38. filmom, a to je bieda, ale aspoň trochu vizuálne zvládnutá, hoci to je asi všetko, no v IMAXe, to nebola tá najväčšia katastrofa. No A.vs.M je strašnejšie, ako filmy o Godzille zo 60tych rokov, kedy ju hral herec a kulisy boli hračky. Nepochopím, ako sa môžu míňať doláre na taká brak?! Hodnotenie "ODPAD!" je ešte príliš lichotivý! Vyvarujte sa tohto filmu, lebo to budete mať traumu na celý život!

plagát

Boratův navázaný telefilm (2020) odpad!

4 roky trvalo, aby tento hnoj uviedlo HBO, ako 1. film ergo prekvapko, 10 minút po polnoci, 1.1.2024! No, prípadní diváci museli blít, z tohto "počinu" a trieskať si hlavy, že ten čas radšej neprestali. Baron C.ovi by mali zakázať robiť čokoľvek u filmu! Náhubku proti korone si mal radšej napchať do kotrby, ako na vtáka. Celý tento "počin," je jeden kolosálny grc! 🤮 Ignorujte to a radšej rozumnejšie využite poldruha hodiny života!

plagát

Žraločí tornádo 6 (2018) (TV film) odpad!

Je až neuveriteľné, na čo sa dajú minúť prachy. Väčšiu kravinu snáď ani nebolo možné natočiť!😮😮🤪☠️👻👽🤖 Ak 👎je mínus 1000*, tak ja dávam na túto perlu 1 000 000 👎...

plagát

Kovbojové a dinosauři (2015) odpad!

Práve to vysiela Cool a neskutočn´ý hnoj... filmový. K zblití... Neškodilo by hodnotenie  MINUS hnoj!!!!

plagát

Bloodshot: Supervojak (2020) 

Námet by aj ušiel, ale tak čajový scenár a celkové spracovanie?!!! Zbytočne zabitý čas!

plagát

Mank (2020) 

No, zdá sa že to je bieda, ktorú ndnes nominovali na 10 Oskáčov. Ale, Oskáča už nafasovali aj väčšie krávoviny, ako napríklad Lalaland.

plagát

Apokalypsa v Las Vegas (2013) (TV film) odpad!

Zdá za, že Prima Cool má monopol na túto "perlu", ktorá mi v istej fáze veľmi pripomenulo Dobrodružstvo Poseidona. Ale len asi na 10 minút filmu, kde sa skupinka mala rozdeliť, ako v Obrátenom Poseidone. Nelogizmy, ako "tornádo", ktoré chvílku berie všetko, aj tupú kámošku Amber, a potom nezdvihne nič, len sa "preháňa" medzi kulisami. Aj hlboko myšlienkové poryvy pri hladaní kobry. Aj prekážková dráha pre Mercedes Sprinter, vezúci "hrdinov" a artefakty s Meču Samoseču, aby borec vyrval paloš zo zeme, bola neopísateľná. Nelogických, no viac než trapných situácií, je v tomto TV veľdiele viac, ako maku. Je to 85 minút hnoja, čo je horšie, ako odpad! Korunu tomu všetkému, nasadil Filozof Sam, s ginom v pracke, rozjímajúcim tesne pred prdnutím do desky, o Štestí... Co je Štestí?, pravil klasik, jenom puzzle, na vrcholku Eifelovky, kde sa cez mečík zvedú všetky blesky sveta. Tento TV počin si zaslúži Oskáča s 2 gigamalinami medzi nohami.To, dokonale ocení tento blockbuster.- 1000*, prípadne - 100 000%.