Reklama

Reklama

Tajomstvo a zmysel života

  • Česko Tajemství a smysl života (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Čo je zmyslom života? Čo je láska, humor, strach a smrť? Je všetko len sen? Kto sme? Prebudíme sa, spomenieme si? Pomáhajú nám bytosti z iných dimenzií? Dokážeme už pochopiť zmysel Hry? Kto je Stvoriteľ? Kde je Kráľovstvo božie? Blíži sa doba odhalenia? Odpovede na tieto a mnohé iné otázky hľadá nový celovečerný film Tajomstvo a zmysel života. (Itafilm)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

Oliveris odpad!

všetky recenzie používateľa

Kvôli tomuto filmu by malo ČSFD zriadiť ešte jednu možnosť hodnotenia, a to konkrétne "totálna chujovina!", lebo ešte aj ten "odpad!" je lepšie stráviteľný. 154 minút života v riti. Pán Vachler, ak máte psychické problémy, tak miesto sledovania podvodných ezoterikov na YouTube radšej navštívte odborníka, lebo nádor veľký ako basketbalová lopta pozitívnym prístupom skutočne nevyliečite. ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Velikášské dílo Petra Vachlera se tváří jako definitivní existenciální odpověď na největší otázky, ale nabízí spíš ideologicky formované motivační pojednání o reinkarnovaných duších a rutinním milostném čtyřúhelníku. Řadě lidí film může otevřít oči a přivést je na cestu poznání, ale za cílovou duchovní destinaci se kvůli své manipulativnosti a okrajové vyhraněnosti považovat nemůže. Triky jsou pěkné, herci však nemají co hrát a jejich postavy postrádají životnost i hloubku, jakou bychom od takto hlubokomyslně zamýšleného vyprávění očekávali. Vše navíc kazí i přehnaná délka a nadužívání totožných postupů a doprovodných frází, které můžeme najít na facebookých zdech motivujících se teenagerů. ()

Reklama

tsatsiki 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý, byť předvídatelný, příběh, Skvělé zahraný a skvěle napsaný.Film obsahuje spoustu myšlenek, nad kterými by se měl člověk zamyslet a měl by se zamyslet nad tím, jestli spoustu věcí, které v životě děláme, neděláme zbytečně nebo špatně. Graficky to bylo výborný a byl to milý umělecký snímek na světové úrovni, co mě vtáhl do děje, jen mě občas vadili ty,,myslitelé", co říkali ty své,,pravdy".Dalimil Klapka byl výborný a je škoda, že to byla nejspíš jeho poslední práce.Za mě 80%. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

"K uzdraveniu stačí len zmena myslenia", povedali veľkí ezoterickí proroci. Škoda, že to nepomohlo Stevovi Jobsovi ani nedávno Fedorovi Flašíkovi, ktorí odmietli liečbu. Asi sa im to myslenie nepodarilo zmeniť a tak sme v bludnom kruhu, v ktorom to mnohí budú skúšať podobne - ale je to ich voľba. Film ponúka úplne nový náhľad na to, čo je Tisícročná včela, pretože hlavným moderátorom je tisícročný zošuverený čmeliak, ktorý kvapká náhodne vybranými múdrami, ktoré nie sú vždy múdre. Žáner ideálny pre pseudovedeckých neošamanistov, ale odpad tomu nedávam, pretože v tej záplave chytro sa tváriacich viet padli aj nejaké ozajstné nematerialistické pravdy a hlavne nikomu neberiem svoj pohľad na svet a mimosvet. Len si treba v tých pravdách poriadne prebrať. ()

Turby 

všetky recenzie používateľa

Jedná se o vcelku unikátní počin. Hromadí se negativní hodnocení, ale to jen na základě divákova nepochopení nebo braní všeho doslova. Pro mě to nebyl ani moc velký nápor myšlenek, jelikož nad tímto tématem dumám většinu života, ale samozřejmě je to lepší zhlédnout jakožto záznam, který si budu moct zastavit u každé té myšlenky a promyslet ji tak jak si zaslouží, ale i tak jsem z kina odcházel s tím podstatným. U tohoto kousku se pozná ten jehož myšlení má "hloubku" a ten kdo přemýšlí jako cvičená opička v tunelu. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení začalo již v roce 2012. Od poloviny června roku 2013 pak byly filmovány hrané sekvence na Šumavě. (AnčaRambo)
  • Ve filmu se objevuje kolem 60 respondentů. (Kaleidoskop)

Reklama

Reklama