Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adele sa stále nespamätala z toho, že ju opustil manžel a namiesto toho, aby sa starala oo svojho trinásťročného syna, stará sa skôr on o ňu. Z domu vychádza zriedka, zväčša len na nákupy do supermarketu. Práve tam sa zoznámi s Frankom, ktorý ju požiada o pomoc. Ukáže sa, že práve ušiel z väzenia a potrebuje úkryt... (RTVS)

Diskusia

matthew.17

matthew.17 (hodnotenie, recenzie)

Quills odporučam nielen kvôli krásnemu telu Kate, ale full naked bola aj v Jude alebo Iris... páni má toho celkom dosť za sebou ked si to tak človek vezme :D

peiton

peiton (hodnotenie, recenzie)

Silný príbeh,len škoda,že triller toho o sebe povedal tak veľa...

denulik

denulik (hodnotenie, recenzie)

Mne sa páčila už kniha, dostala som sa k nej v podstate náhodou, ale bola výborná. Potešilo ma, keď som zistila, že to natočia.

 (hodnotenie, recenzie)

jenom ten "asi" spoiler si mohli v tom traileru mohli odpustit...

mm13

mm13 (hodnotenie, recenzie)

Thomick

A čo je na pointe Young Adult také nezrozumiteľné? Myslím, že posledný rozhovor hlavnej postavy s jednou z miestnych žien a to ako skončí, je dostatočne výrečný, doklepáva nadhodené.

Mr.Ripley

Mr.Ripley (hodnotenie, recenzie)

matthew.17: Jason "zklamal" pouze jednou a to s posledním počinem, kde je na vině Diablo Cody a její nevyvedený scénář. Proto doufám k návratu ke kvalitě.

na príspevok reagoval higuain

Mr.Ripley

Mr.Ripley (hodnotenie, recenzie)

Kate znovu jako brunetka a štíhlejší? (Ač jí její boky slušely.) Tentokrát snad Jason nešlápne vedle.

Súvisiace novinky

Co chystá Jason Reitman?

Co chystá Jason Reitman?

10.05.2016

Po Děkujeme, že kouříte, Juno a Lítám v tom patřil Jason Reitman mezi nejobletovanější mladé režiséry. Po Znovu a jinak, Prodlouženém víkendu a Mužích, ženách a dětech už mu ale tolik lidí nevěří.… (viac)

Reklama

Reklama