Reklama

Reklama

Pekár (James Corden) s manželkou (Emily Bluntová) zatúžia po dieťati, ale ich rod prekliala zlá čarodejnica (Meryl Streepová). Pekárova žena nemôže otehotnieť, kým kliatba nebude zrušená. Aby sa tak stalo, čarodejnica im zadá neľahkú úlohu - musia nájsť, získať a priniesť domov niektoré čarovné predmety a legendárne artefakty, ktoré hrali dôležitú úlohu v známych rozprávkach, napríklad Popoluškinu črievičku, plášť Červenej Čiapočky či bielu kravu, ktorú predával Jack v príbehu o fazuľovej stonke. Potom bude kliadba prelomená a manželia si môžu založiť rodinu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (35)

Trailer 2

Recenzie (385)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát, to ale štúdio Disney prepálilo. To, že sa všetci zúčastnení herci snažia hrať ( a spievať ) ako o život, to sa ešte zniesť dá. To, že sa všetky populárne rozprávkové postavy spolu miešajú hore dole, hlava nehlava, sa dá zniesť takisto. Ale to, že sa pri tom budete nudiť ako psi cez horúci letný deň, to sa zniesť nedá. Prekvapivý komerčný úspech, nechápavé oscarové nominácie ( Meryl Streep ). Možno to fungovalo, ako muzikál na doskách, ktoré znamenajú svet. Ako pohyblivé obrázky, vonkoncom. ()

Eliott 

všetky recenzie používateľa

Tento film mi byl původně doporučen a přiznám se, že jsem do něj nakonec šel jen kvůli své oblíbené herečce ( Anna Kendrick) v jedné z hlavních rolí. Jedná se o vcelku průměrné provedení po všech směrech. Na nichž bych nejlépe hodnotil chytlavé písničky. Co se však příběhu a kostýmů týče, hodnotím Into the Woods jako dílo výrazně podprůměrné a nenápadité. Hodnotím tedy 55% neboť film považuji převážně za muzikál a očekávání co se hudby týče, byla splněna na výbornou. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Sliboval jsem si od toho určitě víc, než jsem skutečně dostal. Meryl Streep nezklamala, ale ani nenadchla, minimum Johnnyho Deppa vlastně ani nevadilo. To, jak se zde spojují různé pohádky, v tom je to celkem funkční, ale jako muzikál mi tenhle film prostě nefungoval a nebavil mě. Nejsou zde písně, které by mě opravdu dostali, což byla škoda, protože na nich děj mnohdy stál. ()

penylane 

všetky recenzie používateľa

První třetina filmu celkem ušla. Druhá třetina v celku nudná. Poslední třetina - utrpení největší. Nuda, nuda, nuda, ulítlý děj a zase nuda. Nekonečná scéna s obrem, kdy se doslova půl hodiny prakticky nic neděje. Všechny písně na jedno brdo - člověk mezi nimi nepoznal rozdíl. Odpad nedávám jen kvůli první třetině filmu. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Riadny mišmaš. Ale začnem pozitívami - na rozdiel od väčšiny tu, sa mi niektoré piesne páčili, potešilo pár momentov, ktoré pôsobili ako paródia na rozprávky, príjemne to odľahčili a samozrejme herci (hlavne Meryl) boli výborní. Žiaľ úplne to zazdila posledná polhodina, ktorej zmysel som celkom nepochopil, vrátane toho, ako postupne odišlo zo scény niekoľko postáv, väčšinou úplne nezmyselne, ako keby scenáristu nasrali a on im vymyslel prvú vec, ktorá ho napadla. ()

Galéria (245)

Zaujímavosti (22)

  • Počas natáčania, keď mala Meryl Streep (čarodejnica) skočiť na stôl, potkla sa o svoj kostým. Celý štáb sa s hrôzou pozeral, ako padá na betónovú zem, iba Emily Blunt ako jediná nestratila duchaprítomnosť a chytila ju. (milealelia)
  • Jedná se již o 4. muzikál v režii Roba Marshalla. (jezurka42)

Súvisiace novinky

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

Zemřel skladatel a textař Stephen Sondheim

27.11.2021

Svět hudby přišel o jeden z velkých talentů. Ve svém domě v americkém Roxbury včera zemřel oceňovaný textař a hudební skladatel Stephen Sondheim. Médiím zprávu předal umělcův právní zástupce.… (viac)

Princ Krasoň dostane vlastní film

Princ Krasoň dostane vlastní film

08.07.2015

Minulost i budoucnost patří disneyovským princeznám. Došlo na ně v Popelce i v Čarovném lese, v Krásce a zvířeti nebo v Mulan pak brzy uvidíme další. Mezi filmy o odvážných dívkách ale u Disneyho… (viac)

Sherlock jako Deppův brácha

Sherlock jako Deppův brácha

27.05.2014

Johnny Depp se v posledních letech věnoval hlavně disneyovským blockbusterům, letos se ale všechno změní. Jeho sci-fi Transcendence už máme za sebou, v nejbližší době pak zkusí štěstí v mysteriózním… (viac)

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

Jake Gyllenhaal: Z podsvětí až na Everest

19.07.2013

Původně si měl v hvězdně obsazeném pohádkovém muzikálu Into the Woods od Disneye zahrát jednoho z princů, ale nakonec před komerční jistotou upřednostnil dva menší, ale ambicióznější projekty. Prvním… (viac)

Reklama

Reklama