Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Dnes večer si otestujute svoje hranice a konečne dokážete, či si zaslúžite našu pomoc."  Brat Iris (Brittany Snow) potrebuje okamžitú transplantáciu kostnej drene, na ktorej úhradu jej finančné príjmy nestačia. Východisko z neľahkej situácie ponúka Lambrick Foundation, rodinná firma, ktorá chce pomôcť. Jediné, čo je potrebné urobiť, je v priebehu jedného večera sa spolu s ďalšími siedmimi účastníkmi zúčastniť hry na ich honosnom sídle a vybrať si medzi voľbou A alebo B. Na rozhodnutie je určených iba niekoľko sekúnd a bud' budú držať všetci spolu ako tím, alebo postupne eliminovať jeden druhého. Avšak aké sú skutočné možnosti? Je táto hra o tom, aby si súťažiaci pomáhali, alebo sa postupnou elimináciou ostatných prebojovali k víťaznému koncu? (sochoking)

(viac)

Recenzie (282)

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

Další "like a Saw" kousek, který zase působí spíše jako vypiplaná, plastová atrakce v lunaparku, než jako něco co by mělo vyvolávat nepříjemné napětí nebo dokonce strach. Člověk se u toho nenudí(na jedno podívání je to fajn), ale všechno je to takové strojené a okatě vykonstruované, že největší nervozitu u mě vyvolával ten arogantní Conbsův kuní xicht a nejvíc napnutý jsem byl z očekávání jestli Sasha při těch tortůrách příjde o nějáký ten kus oděvu a zkusí to uhrát aspoň ceckama.. (né-dělám si prdel-byla docela dobrá..) ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Námet sa mi vcelku pozdával a pevne som spočiatku dúfal, že nás čaká neobyčajná kombinácia thrilleru a hororu. Chabé herecké obsadenie na čele s priemerným záporákom však tlačilo hodnotenie celý čas ku dnu. No a koniec koncov ani samotné úlohy neboli vyslovene extrémne. Verím, že sa z nich dalo vyšťaviť omnoho viac. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Iris ma ťažko chorého brata, ktorý pre záchranu života potrebuje podstúpiť transplantáciu kostnej drene. Je teda odhodlaná urobiť čokoľvek. Zhodou náhod sa spoznáva s excentrickým milionárom, ktorý jej ponúka pomoc. Má však jedinú podmienku. Zúčastniť sa večere a špeciálnej spoločenskej hry u neho doma spolu s ostatnými ľuďmi, ktorí sú v ťažkej životnej situácii. Hra začína otrepanou frázou: "Chceli by ste radšej ...., alebo ....?!" - Rozhodnutie je na Vašej strane! Jemnejšia verzia Saw o "doprepínanom" podnikateľovi, ktorý sa baví na smutných osudoch, hŕstky nešťastných ľudí. A viete čo??? Ja TLIESKAM!! Bolo neskutočne zaujímavé sledovať zúčastnených a ich zmenu uhla pohľadu na hru o život, spojenú s druhou šancou. Film má svoje chybičky, ale zo žánru horor toho ponúka dostatok nato, aby splnil svoju úlohu pobúriť, či zaujať. Vyzdvihnúť musím aj záver, ktorý síce nie je najoriginálnejší, ale TAK TO MÁ BYŤ. Nesledujeme predsa rozprávku, kde všetci žijú šťastne až do smrti. ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

"Tak čo si vyberiete?" vraví naškerený chlapík s fúzikmi v sivom elegantnom obleku, dívajúc sa na účastníkov hry posadených za stôl. Vybrať si Would You Rather bola výhra, pretože som sa dočkal hororového prekvapenia roku. Čo na tom, že základná myšlienka "strč pár ľudí spolu do nejakého objektu, sľúb im poriadny balík a nechaj ich, nech sa sami vyradia z hry" bola už aj v takom paskvile, akým je 9 hráčov so smrťou, keď sa Levy darí doplniť ju konceptom postaveným na hre Chcete radšej? Precízna réžia, dokonalé obsadenie (Lambrick a Bevans, ktorý akoby vypadol z bondoviek za éry Seana Conneryho, sú geniálny) a perfektné spracovanie. Teším sa na ďalší Levyho film. 90% ()

heyda 

všetky recenzie používateľa

Ten hlavní šikanátor mi byl extrémně nesympatický, myšlenka není zrovna originální a závěr jsem prokoukl. I tak je to ale mezi současnou hororovou tvorbou nadprůměr. Technicky suverénní, snaží si to držet psychologii v rámci uvěřitelnosti, napětí je tam taky, takže rozhodně povšimnutí hodný snímek. Hororovým fandům doporučuju, ale nějaký velký boom se nekoná. 70% ... Pozn. Já bych teda s 10 000 nebo 50 000 dollary ihned zmizel, protože lepší vrabec v hrsti než-li holub na střeše. :) ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornskej Pasadene. (MikaelSVK)
  • Přestože se polovina filmu odehrává v jedné místnosti, natáčení probíhalo přesně rok. (rob_troy)

Reklama

Reklama