Reklama

Reklama

Felix je utiahnutý, hanblivý chlapec, outsider, ktorý so spolužiakmi oslavuje úspešné zakončenie prváku na univerzite. Nálada na party postupne graduje, až kým niekoho nenapadne zahrať si hru vadí-nevadí, ako inak, v šialenom podaní okorenenú sexuálnymi narážkami, s čím ale nesmelý Felix zjavne nemá žiadne skúsenosti a vyrobí si trapas. A ani náhodou nevyzerá, žeby to vzal s humorom. O niekoľko mesiacov neskôr oslavuje Felix narodeniny a jeho priateľom prídu pozvánky na narodeninovú party. Skupinka priateľov sa postupne schádza na dohodnutom mieste, kde netrpezlivo čakajú na svojho hostiteľa. Zabudli však, že Felix je chlapec z bohatej a váženej starej francúzskej rodiny. A keďže vo vážených rodinách ide o česť, niektoré veci sa len tak neodpúšťajú... (gfrusvk)

(viac)

Recenzie (125)

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

Tak trošku mi to připomínalo http://www.csfd.cz/film/267507-loved-ones-the/ (5*). Možná to bylo prostředím, studenti, styl zabíjení ... Nečekal jsem, že se budu u tohodle tak suprově bavit. Nebudu psát, že tenhle film nemá chyby, má, ale je to zas po dlouhé době, co se mi opravdu líbilo a co bych si v klidu pustil někdy znovu. Teenagerská svižná vyvražďovačka s dobrými herci. A hlavně to má přesně tu skvělou anglickou atmosféru. Po dlouhém váhání těch 5* prostě dám. ()

stration 

všetky recenzie používateľa

Místy vcelku originální dílko sráží debilní chování ústředních postav, které jako by cítily, že jsou ve filmu a že musí ještě několik desítek minut hrát, aby film trval alespoň hodinu a půl. Jinak by totiž bylo za necelou hodinu po filmu a po zábavě. Ale celkově mě film bavil, pár zvratů potěšilo a ke konci jsem se dokonce usmíval nad posledním nápadem s telefonem. ()

Reklama

Khumbac 

všetky recenzie používateľa

Když jsem se dnes rozhodoval jaký thriller nebo horor bych si pustil narazil jsem na tento Britský kousek /Pravda nebo úkol/ a musím říct že jsem se ani na minutu nenudil. Herci vybraní na míru dobře. Pošahaný bratr zmrzačeného sourozence a jeho ACID TEST :) Eleanor mě příjemně překvapila. Doporučuji ! ()

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Zahrať si hru vadí nevadí v hororovom podaní pod nekompromisným velením nabrúseného vojaka z Afganistanu neznie už na prvé počutie lákavo. A ani na to druhé. Práve takto však dopadla pätica kamarátov, ktorí šikanovali svojho utiahnutého spolužiaka a keď presiahli hranicu, prišiel sa jeho veľký brat pohrať na oplátku s nimi. Osobne ma najviac upútali dve veci a to postava záporáka (staršieho brata), ktorá sa vyznačovala potrebnou charizmou a brutálnosťou a ako druhá vec rafinovaná kamera lahodiaca oku. Hra vadí nevadí prebehla nepredvídateľne, a udržiavala ma v napätí . Záver prekvapil a poskytol záverečnú bodku – pointu celého filmu. Moje očakávanie boli naplnené a od toho sa odvíja aj celkové hodnotenie. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa najlepší teenagerský horor za posledných pár mesiacov, možno aj viac. Jednoduchá "Truth or Dare" párty zábava sa pod vplyvom nejakých tých omamných látok trochu zvrhne a neskôr má ešte výraznejšiu dohru, keď sa jeden z jej účastníkov rozhodne spáchať samovraždu. Jeho veľký brat to nechce nechať len tak a vyláka ostatných do "Cabin in the Woods", aby si s nimi zahral trochu drsnejšiu verziu "Truth or Dare" s neistým koncom pre všetkých zúčastnených. Hoci sa príbeh zdá spočiatku jednoduchý, postupne sa nečakane zamotá a rozvinie, vďaka čomu je všetko nielen zábavnejšie, ale hlavne nepredvídateľnejšie. Navyše sa to odohráva v štýlovom hororovom prostredí, s fajnovým vizuálom, dobre vybratými mladými hercami a pôsobí to veľmi sviežo, až som si istý, že si niekedy v budúcnosti dám reprízu. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama