Reklama

Reklama

Ako vycvičiť draka: Kniha drakov

  • Česko Jak vycvičit draka: Lexikon draků (viac)

V legendárnej knihe, plnej vtipných historiek, nenájdete o slušnej kôpke drakov prekvapivo ani zmienku...!

Štikút, Astrid, Rybonoh, Bezzubý a Gobber si krátia čas príbehmi a historkami z legendárnej Knihy drakov, ktorú svojho času napísal (s mnohými chybami, vďaka čomu je ešte zábavnejšia) slávny dobrodruh a spisovateľ s priliehavým menom Udatný Bork! A k Borgovým objavom mladí Vikingovia pridajú i vlastné, nemenej zaujímavé a prevratné metódy trénovania nových, dosiaľ nepoznaných drakov! Celkovo tak spoznáte 14 zaujímavých dračích hrdinov, ktorých možno zaradiť do siedmich zatiaľ známych kategórií. No je tu ešte slušná kôpka drakov, o ktorých v knihe nenájdete ani zmienku... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (28)

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Animovaná jednohubka, ktorá sa snaží príbehom o Borkovi udatnom, autorovi Knihy drakov pospájať výklad o drakoch a ich výcviku. Žiaľ príbeh je chabý až naivný a snaží sa byť za každú cenu zábavný. Film sa tak mení na viac-menej taxonomickú prehliadku drakov, ktorá je naviac 2D. Aj samotná grafika je veľmi jednoduchá ale kým pri Borkovom príbeh vyzerá ako detská omaľovánka, zobrazenie drakov je často nápaditejšie. Film je poprekladaný aj 3D scénami, ktoré sú však často len výberom scén z pôvodných filmov. ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Zatial najslabsie z rodinky kratasov k How to Train Your Dragon. Ide skor o predstavenie jednotlivych drakov spojene s kratuckym pribehom v style starych cartoons. Myslim, ze by bolo krajsie, keby miesto toho na DVD pridali interaktivnejsiu moznost prehliadky drakov a ich pribehov - po jednom. Deti hadam neurazi. ()

Reklama

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Museli jste být šílení, aby ste tady žili a myslím, že já jsem byl taky dost šílenej............... Příběh začíná rekapitulací celovečerního filmu. Tento příběh je natočen podle Knihy draků, kterou sepsal Borgen Převelice Nešťastný. Vtipné a klasicky kreslené, zábavné i poučné. CITÁT - A stal se z něho Borg Udatný.......... ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Znova je tu striedanie 2D a 3D animácie akurát že tentokrát je celý príbeh pozliepaný z filmových scén a snaha o subjektivizovanie diváka skrz priame rozprávanie postáv do kamery je ťah, ktorý zaberie skôr na tých menších ako na skutočných fanúšikov série. Ukážky drakov mali byť zaujímavé, ale viac menej boli všetky odfláknuté. Jeden s tých filmov, ktorý sa nesnaží doplniť príbeh, len sa snaží o jednoduchší prístup, ktorý sa mu nedarí naplniť. ()

LadyK 

všetky recenzie používateľa

je to skrátka "Úvod do problematiky drakov" resp. "Encyklopédia drakov". A ako taká sa Book od Dragons k celovečeráku hodí. Len myslím, že tu je to tak ako u dinosaurov - ako raz (myslím v nejakom filme či knihe) ktosi povedal, ľudia starší než 12 rokov nemajú šancu si to zapamätať... Ja som minule objavila na cartoonnetworks stránkach hru, kde sa môžem dosýta preletieť na drakoch, ktoré si ale predtým musím samozrejme "skrotiť" a teda som rada, že si nemusím pamätať, ako sa ktorý volá. To by ma teda dorazilo :-D Ale späť k Book of Dragons - skrátka ako doplnok a vysvetlenie dobré a vhodné do filmotéky, aj keď sa na to pozriete len raz do roka, ak by ste náhodou chceli vedieť, aké draky v hlavnom filme neboli alebo ako vlastne prišli k svojim menám... ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama