Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (72)

castor 

všetky recenzie používateľa

Odstavte mozek, začínáme. Kvízová otázka: Který zástupce fauny ještě neplatil za vraždící monstrum? Nabízí se veverka, papoušek, červotoč a možná ledňáček. Tihle maňáskové ochotnického divadla znovu nezklamali, příběh sepsal během dvou přestávek nějaký školák, o trikovou stránku se postaral kroužek výpočetní techniky a casting probíhal v nějakém ústavu. Letmé úsměvy ale byly. Jinak ale samozřejmě tak blbé, že i filmový pás se musí hanbou kroutit!! Edwarde Furlongu, vzpomínáme. Chramst. ()

beso74 

všetky recenzie používateľa

New Orleans ten sa má, odkedy prešiel z rúk Francúzov pod správu anglicky hovoriacich pánov, dostáva jednú ranu za druhou. Prežil vyčíňanie Lestata a jeho prihriatých po krvi bažiacich kámošov, stal sa objektom záujmu Kataríny, ktorá však nebola žiadnou celebritou, ale nanešťastie jedným z najničivejších hurikánov a teraz, roku 2012, presne v duchu mayských proroctiev ho postihol posledný úder, pavúčí a hlavne filmársky teror. Sy-fy už nevie akú lahôdku by ešte mohlo divákovi ponúknuť a tak mu predhodilo pavúčikov, ktoré vznikli pravdepodobne medzidruhovým krížením s drakmi, a tak sa niet čomu diviť že v prípade potreby dokážu pľúvať oheň. A aby som nezabudol, aj herci sú nápodobne pravdepodobne prvým úspešným výsledkom kríženia človeka s iným živočišným druhom, len škoda že to boli asi nejakí oslovia a sliepky... ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

„Řekněte, že to byl kokos…“ - spojení SyFy, Griff Furst, pavouci – to musí být další vražedná kombinace koketující s odpadem, myslel jsem si, když jsem do tohoto filmu šel. Nelichotivé hodnocení na CSFD a IMDB mělo být varováním, ale když naskočily závěrečné titulky, musím říct, že jsem byl docela mile překvapený. Scifi – hororová komedie asi takhle byl definoval Arachnoquake. Objeví se tu hned několik trefných hlášek, humorných situací tu je k vidění taky dost, pavouci až na svou obří matku nevypadají zas až tak zle, navíc tu hraje Olivia Hardt – (Furlonga jsem vůbec nepoznal. Od dob Kultu hákového kříže nám chlapec jaksi nakynul). Jen škoda toho dost trapného zakončení, ale i tak jsem byl kupodivu v rámci možností spokojený...(více na: http://solo-solosworldofhorror.blogspot.cz/2014/01/arachnoquake-2012.html ) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Animal horrorov o agresívnych, vraždiacich pavúkoch som už videl nespočet. Väčšinou sa jednalo o brakové, nízkorozpočtové snímky, v ktorých hrali podradní herci, písali ich zúfalí scénaristi a točili absolútne netalentovaní režiséri. Ku tejto tragickej kombinácii sa pridružili silne podpriemerní digitálni animátori, čo sa snažili v rámci svojich obmedzených možností stvoriť nejaké tie pavúčie monštrá. Bohužiaľ presne tak bolo i pri produkcii amerického televízneho titulu "Pavúkotrasenie" (Arachnoquake), ktorý v roku 2012 pod patronátom béčkovej filmovej spoločnosti SyFy, natočil mladý, snaživý, ale totálne neschopný režisér Griff Furst. Fakt som musel vynaložiť mohutné odhodlanie, aby som to vydržal dopozerať až do konca. * ()

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Jumbo spiders, some as big as dwarves! 1) Jak už název napovídá, těžko budete hledat větší blbost v nejhlubších análech filmového průmyslu. Hluboce céčkovému snímku nelze upřít, že jde přímo k věci - první pavouci se objeví hned na začátku filmu a scénáristé diváka, věru, zbytečnými rozhovory nezatěžují. Filmové dialogy jsou tak blbé, až jsou chvílemi hezké. 2) Sledovat toto dílo společně s partou dalších zhulenců, asi bych byl spokojen a bavili bychom se dobře. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama