Reklama

Reklama

LokalFilmis

  • Česko LokalFilmis
Trailer

Obsahy(1)

Staré cigánske proroctvo predpovedá príchod mesiáša z rómskej osady, ktorý zmení svet. Narodí sa Rytmaus a postupne sa z neho stane najznámejší rapper v Európe. Rytmaus sa rozhodne kandidovať za prezidenta Slovenskej republiky. Proti nemu sa vo voľbách postaví Pišta Lakatoš. Zo Slovenska sa vďaka predaju čistej pitnej vody stáva svetová veľmoc, ktorá spolurozhoduje o budúcnosti ľudstva s najväčšími mocnosťami ako je USA, Rusko či EU. Do hry o planétu sa zamieša aj diabol Moloch... (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (77)

peteriko 

všetky recenzie používateľa

60% ... Vtipné momenty sa neustále striedajú s nudnými. Tvorcovia mohli ešte jeden alebo dva roky venovať príprave scenára a bolo by to dokonalé. Lenže prostredie slovenskej kinematografie nie je moc naklonené animovaným snímkam a niekde bolo treba začať. Určite sme o partičke z InOut nepočuli poslednýkrát a zaslúžia si obdiv, že dokázali do kín dostať projekt robení doslova na kolene. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Po skvelom úvode, solídnej prvej polovici, príde tá druhá polovica. Asi tak by sa dal tento film zhrnúť. Pre nezainteresovaných, ktorí nepozerajú Lokal TV to nebude nič vravieť, ale pre nás ostatných to mohla byť celkom fajn jazda. Čakal som niečo trošku iné. Kroner nám uletel, a to doslova. Nebolo to zlé, dalo sa zasmiať, animácie boli tiež fajn, len ten celkový efekt nesplnil očakávania a hlavne niektoré videá ( Rybička ) sú plnohodnotnejšie a zábavnejšie ako celý film. Trochu priestrel, ale povinnosť vidieť pre každého fanúšika. Rozpačité a nadhodnotené 3 z 5 ( Kino Žriedlo - Bardejovské Kúpele ) ()

Reklama

mr.twizta 

všetky recenzie používateľa

Slovenský South Park na celovečerním půdorysu trpí úplně stejnými neduhy jako jeho americký předchůdce (nebo snad předobraz?) - při delší stopáži se prostě nedaří udržet nastolenou kadenci a rozhodnutí vyprávět nějaký ten příběh utne počáteční nadšení. Kontrastně k tomu ovšem působí uspěchaný konec a nebojím se tvrdit, že čtvrthodinka navíc by neublížila. Jinak ale Lokalfilmis nabízí nějaké to poselstvíčko, chytlavé songy (třeba ten o koních) a hlavně plejádu oblíbených postaviček, kterým je na plátně dovoleno prakticky všechno a rating je tu ždímaný na maximum. Jsem fanda vulgarit a obscénností, proto jsem z kina odcházel s úsměvem od náušnice k náušnici. KDO BY SE NA TO NEMĚL DÍVAT? Rasisti, děti a Vladimir Putin. ()

doctor20 

všetky recenzie používateľa

Dobrý, vtipný štart filmu ma pripravoval na parádnu jazdu. Po chvíli ma však prebrala nuda a občasné vtipy boli maximálne z polovice nie vtipné. Animovaný Rytmaus vyzeral podľa mňa vo filme oveľa horšie ako na lokalTV. Rybička dostala minimálny priestor. Diabol a jeho cenzurovaný falafelíček budil rozpaky a Pištove vtipné monológy tam zabudli tvorcovia pridať. Za mňa aspoň plus, že na predpremiére dávali k vstupenke popcorn a slnečné okuliare. Inak sklamanie z filmu, na ktorý som sa veľmi tešil. "Keď kone jebúúú... " ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Strašná nuda a to som Lokaltv celkom zvykol pozerať.Originálne to bolo, občas prišla nejaká vtipná hláška ale to je všetko.Najlepšia jednoznačne rybička.Pesničky vo filme totálne mimo a bolo ich strašne veľa.Zasmial som sa naozaj len 2,3 krát a to je myslím na komédiu málo takže bohužiaľ len 2.Čakal som vtipnú blbosť nakoniec len blbosť. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (3)

  • Viacero postáv z filmu sa neskôr stalo tvárami rôznych reklamných kampaní. Napríklad banky, telekomunikačného operátora alebo značky minerálnej vody. (toi-toi)
  • V rámci udržania ratingu do 15 rokov museli vo verzii pre kiná cenzurovať nahotu. Režisér Jakub Kroner sa vyjadril, že je prekvapený, že pre tento rating nie sú problémom vulgarizmy. (toi-toi)
  • S filmom bolo spojené chybné promo, že ide o prvý slovenský dlhometrážny animovaný film. V skutočnosti prvým celovečerným animovaným snímkom zo slovenskej produkcie bol Zbojník Jurko z roku 1976. (toi-toi)

Reklama

Reklama