Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný seriál LokalTV sa snaží vtipnou a aktuálnou formou parodovať každodenný život Slovákov, ale zároveň aj problémy, ktoré trápia celý svet. Partička stredoškolákov, ktorá svojpomocne rieši tieto situácie a formou videoreportáži ich zdiela pre celé Slovensko. Krátke spoty pripomínajúce televízne spravodajstvo vysiela na internete.
Pomáha im pri tom svojrázny Pišta Lakatoš, známy svojími nekončiacimi vedomosťami a schopnosťou vybaviť čokoľvek na svete (ale vždy tak trošku za peniaze).
Každá z postáv je výnimočná svojimi črtmi a témami, ktorým sa venujú. Len čas však ukáže, kam sa im to podarí dotiahnúť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (125)

milhouse86 

všetky recenzie používateľa

Po pozretí prvého dielu som nechápal nízkemu hodnoteniu na ČSFD. Určite v mnohom zaostával za animovanými sitkomami ako sú Simpsonovci, Futurama, Family Guy či South Park, ale celkovo bol tento diel viac vtipný ako trápny. (napr. geniálne sparodovanie Modrého z neba - aký ma handicap?, alebo mafián Krtek či developéri Mat&Pat) Bohužiaľ v tomto diely mladý Kroner asi vyžmýkal všetky svoje nápady a v tých ďalších nám vtipné scénky ponúkal naozaj len sporadicky. Ďalšie 3 diely boli naozaj viac trápne ako vtipné a moje vysoké hodnotenie je len s prihliadnutím k prvému dielu, ktorému by som dal s kľudom aj 4*, ďalším trom max. 2*. ()

BadoXXII odpad!

všetky recenzie používateľa

Krátke Pištove spoty na internete mali svoje kúzlo, trefnosť, veľkú vtipnosť a punc tunajšej KULTovosti. Celovečerný seriál však všetko spomenuté zabil. Absolutne zbytočné postavy nevtipných, strnulých a zle nadabovaných faganov, veľmi málo Pištu Lakatoša, zlý a maximálne nevtipný scenár bez nadhľadu a inteligencie. So západnou animovanou podobne zameranou produkciou (South Park, Family Guy a pod.) sa to nemôže vôbec porovnávať, oproti tomu je to jasný odpad. Do budúcna viac Lakatoša, menej nevtipných detí, strnulosti, pridať na rýchlosti a pravdaže lepší a vtipnejší scenár. (nechce sa mi však veriť, že sa to zlepší).................................................EDIT: Mením hodnotenie po 4. časti na ODPAD. Jednoducho je to veľmi zlé. Ta co vam budem vyprávať. (MAXIMÁLNE nepodarené 3 deti !!!) ()

Reklama

ladybird32 

všetky recenzie používateľa

V časoch keď nám Pišta Lakatoš pomaly vyteká už aj s kohútikov, mi to kupodivu vôbec nevadí a jeho vtípky sa mi zdajú veľmi zábavné, smiešne, jeho slovné zvraty a nám nenápadne dostávajú aj do každodenného slangu. Bolo prirodzené, že sa na margo jeho popularity, vytvorí niečo, čo vlastne ani nebol taký zlý nápad, len som zvedavá dokedy to takto vydrží, lebo mňa v celom seriáli zaujal fakt len Pišta, no, možno ešte Rytmausova pieseň, tá sa mi už tiež vryla do podvedomia, prichytila som sa, ako si ju aj hmkám : - ))) . A zas je pravda, že dobrý seriál nemusí mať vždy aj hlavu aj pätu ( viď South Park :), a držím palce Lokal TV aby sa to nezmenilo na takú tú povestnú slovenskú trapnosť, keď si neuvedomia, že už stačilo, nepokračovať, koniec... ()

peaceNwar 

všetky recenzie používateľa

Občas vyšinuté, občas primtívne, ale občas aj vtipné. Ostatné je márnenie času. Aj keď, nooo.... Je to určité zlepšenie aspoň v porovnaní s predchádzajúcou televíznou produkciou, lebo aspoň párkrátsa podarila nejaká dobrá paródia. Ak to ale mám porovnať s celosvetovým štandardom, tak je to jasný priemer. Na slovenské pomery je to ale za štyri hviezdičky, takže vcelku, no.. Musím sa priznať, že ako milovník trapného humoru som sa dosť pobavil :D ()

noctambule 

všetky recenzie používateľa

Pišta Lakatoš je jediný důvod, proč jsem se na Lokal TV podívala. Je škoda, že je to jen trik, jak nalákat diváky, protože Pišta se tam objevuje jen zřídka. Baví mě to sledovat, i když to má chyby, po 4. dílu se rozhoduji mezi 2 a 3 hvězdami. Těžko se to hodnotí, neznám tak dobře slovenské reálie, třeba co se týče slovenských tv, to bych se asi nasmála víc. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (4)

  • Po pár častiach odvysielaných na TV Joj sa seriál presunul na internet, kde mal popularitu najmä u mladých ľudí. Okrem seriálových častí sa na stránke nachádza aj Lokál kanál, kde je plno minivideí, najmä s Pištom Lakatošom, Rytmausom a Reném. (RomanBond007)
  • Spevák Tomi Popovič podal na tvorcov seriálu žalobu, z dôvodu dehonestácie jeho osoby. Fiktívna postava Tomi Kokotovič je mu totiž údajne až nebezpečne podobná. Jakub Kroner sa nedal a kontroval parodickým fiktívnym spravodajstvom, ktoré uvádza práve jeden z hlavných hrdinov, René. (BlackTom)

Reklama

Reklama