Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladí šialenci Ashton Kutcher a Seann William Scott hľadajú zaparkované auto s darčekmi pre svoje priateľky. Po divokom žúre a prebdenej noci, vybavení len hmlistými spomienkami na včerajší deň, sa im však na bláznivej ceste mestom veľmi nedarí...
Dvaja mladíci, Jesse a Chester, sa jedného rána preberú po prehýrenej noci a nevedia si spomenúť, kde zaparkovali auto. Na púti za „strateným“ vozidlom sa stretajú s rozličnými typmi ľudských indivíduí, počnúc ich nahnevanými priateľkami, ktorým zničili dom, cez zúrivý pouličný gang, transsexuálneho striptéra hľadajúceho u nich kufrík s ukradnutými peniazmi, až po skupinu mimozemšťanov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (612)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Tak ako Prcičky sú v rámci svojho žánru top a dnes už klasika, tak tento kúsok má svoje miesto v rámci svojho druhu tiež pomerne isté. Teda komédia o úplných debiloch, ktorí sa dostávajú do tých najdebilnejších situácií a riešia ich tým najdebilnejším spôsobom. Vyserte sa na vysoké nároky oscarovej komisie a užite si zábavu prostého ľudu. ()

necisty 

všetky recenzie používateľa

Chvilkami dobrá sranda, ale chvilkami pěkná hovadina:)! Asi zde nemůžu mluvit ani o žádném hereckém výkonu, protože ti dva to v té době fakt nezvládali:)! Seann možná o trošku líp než Ashton. 3 hvězdy ta to, že v té době zatím nic moc podobného nebylo, za kočky, za to, že se občas nějaký vtípek podařil a ... není to náhodou námět pro Pařbu ve Vegas:)?! ... Víte co, my si dáme majzla na ten váš spojitej přeblbovač a jestli ho potkáme, tak vám dáme vědět. ... Pan Lee vám ušít oblek na přání. Pojďte, budete feťáci. ... Vole a jak vypadá to moje? Bezva a co tam mám já?! ... Já se chci svíst tati. Já taky synku, já taky. ... a DÁÁÁÁÁL? ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všetky recenzie používateľa

No, dneska jsem se na svých zbylých mozkových buňkách ošklivě vyřádil. Obě dnešní reprízy byly stupiditou svých scénářů a kvalitou humoru prakticky na stejné úrovni (pokud se tedy dá o nějaké úrovni mluvit). Tohle je samozřejmě jen můj subjektivní názor; je mi jasné, že s patřičnou hladinou THC v krvi bych se u filmu možná umlátil smíchy. Já jsem ale ke sledování přistoupil zcela amatérsky střízlivý, čímž se pro mě stal zde použitý humor nevtipným, děj otravně nudným a dřívější nepochopitelné tři kousky zmizely v odpadu. Ale abych jen nekritizoval; celá záležitost měla i dvě pozitivní stránky. Tou první je skutečnost, že už jsem k filmu napsal komentář/ recenzi, a už ho tak nemusím nikdy vidět. Druhou je to, že jsem díky tomuto snímku zjistil, že Jodie Ann Paterson nafotila pěkný pictorial pro Playboy. A tádýdádýdááá, to je všechno! / Poučení: Nevyhazuj bublinkové folie. Jsou chic. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

K tomuto filmu sa nehodí ani 5* ani ODPAD, tento film sa nedá hodnotiť bežnou stupnicou . . . pri sledovaní tohto filmu je nutné vybrať si vhodný čas a smrteľne dôležité akceptovať pravidlá tohto filmu (aj keď sa zdá, že žiadne nemá) taká stupidita, pri ktorej si uvedomujete, že tvorcovia nemali všetko pohromade, alebo . . . alebo mali pohromade úplne všetko a až prekvapivo jasnejšie, ako si diváci myslia. Ja som sa smial skoro v jednom kuse, možno sa smiala infantilná a dementná časť môjho ja, ale predsa len je to rovnoprávna časť môjho ja a keď sa dobre bavila, tak nemôžem nič namietať. Skvelé hlášky, šialení kamoši, ktorí to vedia roztočiť, transsexuál, lama - vlastne pštros, sekta, ktorej vodca je obyčajný chalan a ktorej členovia chodia v pukavom obleku a ich mená sa začínajú na písmeno Z (okrem Jeffa), huliaci pes, sexi kočky a jedna z najlepších scén - keď zastavia vo svojom novom aute na križovatke vedľa Fabia s frajerkou, doživotná zásoba pudingu . . . asi sa zo mňa stáva magor, hahahaha ()

rudeboy odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak takýchto scenárov napíšem každé ráno zo desať, len kým sa vyse... . Musím povedať, že na tento film som sa naozaj tešil a očakával som mix Blbého a blbšieho s nie úplne vydarenou sériou American pies, no to čo som videl ma v tom najnegatívnejšom zmysle "šokovalo" totálnou absenciou humoru a komiky. Pár odkazov na sci-fi, umelé sexy krásky, trošku ganje, piva a veľké trápne nič určené americkým mainstreamovým teenagerom i zarytým nerdom, ktorí sa pri tom určite skvele zabavia. Sorry, ja nie. ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (28)

  • Ve filmu říká Mark (Andy Dick) Jessemu (Ashton Kutcher) a Chesterovi (Seann William Scott) ať mu napíši na jeho webovou stránku www.freakincage.com (přeloženo jako www.magorvkleci.com). Stránka byla v době vzniku funkční a byla na ní fotka Marka v kleci. Nyní už není v provozu. (Pumiiix)
  • Producenti veľmi chceli, aby film režíroval Jason Reitman, ktorého sa snažili zlanáriť dokonca na dvakrát. (m.a.t.o.)
  • Plánovalo se i natočení dalšího dílu s názvem "Seriously Dude, Where's My Car?", k realizaci ale nedošlo. (Cheeker)

Reklama

Reklama