Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Dokumentárny

Recenzie (309)

plagát

V službách KGB - Harvest (2018) (epizóda) 

Asi najlepšia časť celého seriálu. V momente keď to tu hodnotím a píšem tieto riadky, tak to tu má 100% :) Každopádne čo sa mňa týka, tak po pre mňa trochu slabšej piatej sérii som si neskutočne užíval túto šiestu. Najmä rozmedzie od prvej po túto siedmu časť.

plagát

Menu (2022) 

Tvorcovia nám chceli naservírovať delikatesu z michelinskej reštaurácie, no nakoniec je z toho len kvalitná jednohubka, ktorá síce vyzerá krásne, no stále je to len jednohubka. Palec hore dávam za pekný vizuál, skvelé herecké výkony (R.F., N.H., A.T.J.) a v prvej polovici obstojne vybudovanú atmosféru. Rozuzlenie je fajn, nenudil som sa ani minútu, no prevláda u mňa pocit, že niečo podstatné tomu ozaj chýba a tak s prižmúrením oboch očí dávam slabšie 4* hoci 3* by bohate stačili.

plagát

To nejlepší z 80. let (2018) (seriál) 

Krásna sonda do (nielen) amerických osemdesiatych rokov. Každá epizóda rieši iný fenomén dekády a napriek krátkej "stopážy" sú informačne nabité a majú slušný spád.

plagát

Biely lotos - Arrivederci (2022) (epizóda) 

Výborné finále druhej série. Zábavné, napínavé a skvele vypointované.

plagát

Koruna - Syndrom královny Viktorie (2022) (epizóda) 

Dominic West sa vôbec nehodí do role princa Charlesa, zatiaľ čo Elizabeth Debicki je ako Diana úplne perfektná.

plagát

Vidím vás (2022) (seriál) 

Obstojný mystery thriller s prvkami detektívky a rodinnej drámy inšpirovaný príbehom skutočnej rodiny Broadusových s dobrým hereckým obsadením, ktorému kraľuje skvelý Bobby Cannavale s rovnakou presvedčivou Naomi Watts. Pripravte sa však na miestami nelogické konanie postáv a väčšie množstvo falošných stôp. SPOILER: Ak nemáte radi otvorené konce, tak pri tomto seriály sa naozaj naseriete a rozlúsknutia sa nedočkáte. Je to však pochopiteľné, nakoľko reálny "Watcher" tiež nebol nikdy vypátraný. Mne sa tá záverečná "nedopovedanosť" veľmi pozdávala nakoľko sme sa sa ako diváci mohli pekne identifikovať s hlavným hrdinom, ktorý taktiež nedokázal (a asi ani nemohol) prísť na to kto mu zničil jeho sen. A obeť sa nakoniec stala lovcom?

plagát

Slovania - Muž bez mena (2021) (epizóda) 

Nuda, nuda, šeď a nuda. Asi tomu dám ešte jednu šancu a skúsim aj druhú epizódu, ale len preto že ide o domáce “fantasy”. Neviem či aj tie dve hviezdy nie sú až moc :(

plagát

Sněží, sněží... (2019) 

Sladká a (naozaj veľmi) predvídateľná jednohubka, ktorá neurazí, no veľa toho ani neponúkne.

plagát

Poslední semestr (2018) 

Neoriginálne, nevypointované a plné samoúčelných scen. 2 hviezdy dávam za Deppov herecký výkon. Sklamanie.