Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvorcovia:

Aaron Korsh

Hrajú:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (viac)
(ďalšie profesie)

Série(9) / Epizódy(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Recenzie používateľa Flopik k tomuto seriálu (3)

Kravaťáci (2011) 

Prvá séria niečo neskutočné.Ako budúci študent práv tento seriál naprosto žeriem.Hlavná dvojka je neskutočne sympatická a každý diel je skvelý.Nieje to len seriál o právnikoch to určite nie.Na 100% doporučujem.Koniec prvej sérii wow , na druhú sa neskutočne teším a som strašne zvedavý.Bože no a začiatok druhej sérii, to snáď nieje možné niečo tak parádne som dlho nevidel.A skoro by som zabudol snáď nikde sa mi nestalo že by som si seriál po prvom diely tak zamiloval a dal ho hneď medzi moju TOP10.U mňa jednoznačne 5* a 100%..2 séria parádna , poviem pravdu asi 1 diel mi nesadol ale inak skvelé , stále ma to neskutočne baví a koniec bol o trochu slabší než v 1 sérii ale super.Tak niekym zatracovaná 3 séria u mňa bola asi TOP.Každý diel som si užil bola to jazda a finále tým myslím 2 posledné diely niečo neskutočné.Teším sa na ďalšiu sériu . 4 séria je fantastická a neviem ako je to možné ale stále to je lepšie a lepšie.Druhá polka 4 séria poviem len jedno toto sa musí páčiť každému . 5 série prvé 4 diely zatiaľ slabé a vôbec ako zmenili osobnosť Harveymu ....Tak máme tu letné finále a ja poviem len toľko , na tento seriál musí byť fanúšik neskutočne nedočkavý . Séria skončila ,a nech si vraví kto chce čo chce, tento seriál na kvalite nič nestráca.Pri poslednom dieli som mal husiu kožu a neskutočne som si ho užil.Som strašne zvedavý na ďalšiu sériu a poviem len jedno tento seriál Milujem.Nie že by som chcel seriál ukončiť to ani náhodou ale midseason finale 6 série by som bez problémov bral ako koniec.Akurát by som pár vecí doladil.Čo sa týka pokračovania rozbeh bol naozaj slabší ale potom sa Suits vrátili v plnej sile a dokázali ma rozsekať na plno. Finále úžasné pre mňa sa nič nemení a na next season sa teším neskutočne.Tak 7 série citeľne slabšia, miestami dochádzal dych ale ako celok ma stále bavila a mala silné časti. Rozlúčenie s Mikom a Rachel celkom odfláknuté a posledná časť mala byť rozhodne inak. Nehnevajte sa ale polka sa venovala Jessica a pilotu pre Pearson (vieme že zbytočne). Na srdci ma zahrialo aspoň objatie Mika s Harvym ale tá svadba a rozlúčka teda veľmi slabé. 8 séria bez Mika si udržala nadštandard aj keď citeľne chýbal. Mali sme tu silnejšie časti ale pár mi nesadlo a v niektorých sa riešili úplne zbytočné romantické veci. Finále však veľmi podarené, tak poďme na poslednú. Suits si vo svojej poslednej sérii udržal latku top seriálu, dokázal dojať a hlavne, dokázal zakončiť celý tento výnimočný príbeh o podvodníkovi, ktorého prijal najlepší právnik na svete. Suits Ďakujeme, teším sa chvíľu keď si to celé zopakujem. ()

Tréma (2017) (S06E13) 

Nechcem to zakríknuť ale po slabom rozjazde sme späť a to vo veľkom štýle. ()

Season 9 (2019) (S09) 

Bez Mika sa mi do posledných 2 sérii veľmi nechcelo, nakoniec som však veľmi rád, že som Suits dokončil. Posledná séria rozhodne nepatrí k tým najlepším, ak ste si však seriál zamilovali, rozhodne sa budete baviť a koniec vás emocionálne dostane. Diely s Mikom vrchol série no a zakončenie som si nemohol priať lepšie (možno tak Harvey a Donna by zrovna toto nespravili)... Krásne sme sa rozlúčili so všetkými postavami, Louis sa stal schopným vedúcim partnerom a každá jedna linka ostala uzavretá. Rozhovor Harveyho s Mikom, kde hovorili presne to isté čo v prvom diely len obrátene je jedna z najlepších vecí aké nám zakončenie mohlo priniesť. U mňa rozhodne za plný a teším sa kedy si dám jazdu s Kravaťákmi zas a znova. ()

Súvisiace novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (viac)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (viac)

Reklama

Reklama