Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rachel dostane list s odkazom, ktorý spustí kolotoč problémov a Harvey s Louisom musia spoločne riešiť nečakanú situáciu. Mike dozerá na profesionálny rast Olivera s Marisou, ale jeho mentorovanie bude musieť podstúpiť ťažkú skúšku. Donnu čaká prekvapenie od špecialistu z oddelenia IT. (TV JOJ)

Recenzie (4)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Třináctá epizoda byla mnohem lepší, než předchozí díl, a to hlavně z toho důvodu, že se tvůrci vzpamatovali a do seriálu z právnického prostředí vrátili právo. Tempo příběhu každopádně nepatřilo k nejrychlejším a znovu mi převelice vadilo, jak se prvoplánově hrálo na city. ()

tuntavala 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rachel: "Louisi, muzu s tebou mluvit?" Louis: "Jiste." Rachel: "Nevim, co mam delat. Tresou se mi ruce." Louis: "Rachel, co se deje? "Rachel: "Nevzali me do komory." Louis: "Coze? Nesmysl." Rachel: "Cti." Louis: "Po peclivem prozkoumani vasi zadosti, komise pro osobnostni zdatnost vam nepovoluje pohovor. To je pitomost!" Rachel: "Vedela jsem, ze se budu muset branit, ale netusila jsem, ze mi ani nebude dana sance se branit." Louis: "Dobra, uklidni se." Rachel: "Jak se mam uklidnit? Presne toho se muj otec obaval. Rekl, ze pouziji muj vztah s Mikem proti mne." Louis: "Nevis, jestli je to kvuli Mikeovi." Rachel: "Samozrejme, ze je to kvuli Mikeovi. Kvuli cemu jinemu by to bylo?" Louis: "Mohli to poplest. Proste administrativni chyba. Mohla si spatne vyplnit papiry." Rachel: "Zkontrolovala jsem si to desetkrat." Louis: "Rachel, musi pro to byt nejake vysvetleni. A ja tomu prijdu na kloub." Rachel: "Nevis to jiste." Louis: "Podivej se na me. Slibuju, ze ti zaridim pohovor, jasne?" Rachel: "Dobre." ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama