Reklama

Reklama

Stavebná firma pri demolačných prácach poškodí a pradávnu hrobku a prebudí v nej hromadu krvilačných zombíkov z dlhého spánku. Našťastie, sú tu dvaja frajeri z East Endu, ich podarení kamoši a agilní starčekovia z miestneho domova dôchodcov. Svižná antideveloperská zombícka komédia doplnená jedinečným londýnskym slangom sa zmení na krvavý kúpeľ. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (211)

Big Bear 

všetky recenzie používateľa

,,Sundejte je ze mně! Jsem slabý na srdce! '' -- Zombieland po britsku mi sednul. V několika místech téhle zombie komedie jsem se musel fakt smát. Vtipy byly originální a nápadité! Britský černý humor zbožňuji a tady je ho spousta. Je škoda že ke konci tak po 2/3 ho bylo méně a méně... Už jen ten kocept, amatérští bankovní lupiči a osazenstvo domova důchodců (z nich řada ani bez kolečkového vozíku či chodítka neudělá krok) se postaví zombie nákaza decimující Londýn. Zombíků je spousta a naštěstí se dají likvidovat mnoha způsoby, takže se divák nudit nebude. Kdo hrál na PC Dead Island bude vědět o čem píšu :-))) ! Škoda toho zvolněného tempa na konci jinak bych šel s hodnocením výš. Dávám tři izolepou slepené granáty! * * * ()

bourec 

všetky recenzie používateľa

K filmům se zombíkama začínám mít už docela averzi,protože se snad nedá tohle téma natočit jinak,než komediálně,nebo jako parodie.Neznám žádnej zombie film,kterej by byl napínavej,strašidelnej,žaludek mi to taky nesvírá,tak co vlastně.No tohle dílo ve mě vyvolalo hovno,a já asi už všechny zombie filmy nechám pro jiný.20%. ()

Reklama

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Zábavná oddechovka ke které jsem se dostal v rámci povinného úkolu v hororovém maratonu. Mrtvých ve filmu je asi tisíc a nuda rozhodně nehrozí, ale scének kdy jsem se opravdu zasmál bohužel až tolik nebylo. Důchodci byli každopádně hustí a i ta banda co je jela zachránit mi byla sympatická. Nejšílenější postava každopádně ten černoch s hlavou terminátora a nejotravnější, jak jinak, chlápek v sáčku. Kdo si mě získal ale nejvíc to byli bráchové. Takové dva blbce (v dobrém myšleno) člověk jen tak nepotká. Tak se připravte na lehce humornou zombie vybíjenou s hektolitry kečupu a tunou létajících končetin. Silnější tři pecky. PS : Počáteční a konečnej song je fakt chytlavá záležitost. ()

klima777 

všetky recenzie používateľa

Vtipné. Milé. S vydařeným soundtrackem. Sir Richard Briers jako Hamish překvapil. Čtvrtou (v podstatě velmi protekční a neobjektivní) hvězdičku přidávám v rámci boje proti ageismu (a taky se mi zdejších 59 % zdá nespravedlivě málo; aneb: Tady nejni žádnej Brixton... a je to zatraceně škoda). We shall prevail! 3,5 krvavě rozesmáté bipperty-bopperty star. Bloody disgusting... ()

demented 

všetky recenzie používateľa

Svižná, rezká a britká komédia made in Great Britain. O nič svetoborné sa samozrejme nejedná, ale v záplave toho zombie balastu, ktorý nám rok čo rok obšťastňuje naše zrako- a sluchovody, vyčnieva ako luxusná 50ročná k*rva v domove dôchodcov :) Ako sa hovorí, medzi slepými je i jednooký kráľom ;) "Hey, Zombies! Get the fuck out of my East-End!" ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (3)

  • Cockney je východolondýnský dialekt používaný hlavně v části East End, odkud hlavní hrdinové filmu pochází. (Milan25)
  • V úvodu filmu hraje píseň „Monster“ od rockové skupiny The Automatic. (JerryMalfoy97)
  • Keď vybuchne v dodávke bezpečnostná farba a zadymí auto, vodič Terry (Rasmus Hardiker) si otvorí okno a kašľe von z okna. V ďalšom, bezprostrednom zábere sú však všetky okná uzavreté napriek dymu v aute. (Laslo)

Reklama

Reklama