Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Animovaný

Recenzie (457)

plagát

Dôchodcovia vs. Zombíci (2012) 

Svižná, rezká a britká komédia made in Great Britain. O nič svetoborné sa samozrejme nejedná, ale v záplave toho zombie balastu, ktorý nám rok čo rok obšťastňuje naše zrako- a sluchovody, vyčnieva ako luxusná 50ročná k*rva v domove dôchodcov :) Ako sa hovorí, medzi slepými je i jednooký kráľom ;) "Hey, Zombies! Get the fuck out of my East-End!"

plagát

Môj otec je šialenec (2012) 

Nikdy by som si nebol pomyslel, že sa ešte niekedy budem pri nejakej Sandlerovke tak kráľovsky baviť. Ale zázraky sa očividne dejú :) Napriek hrozivo vyzerajúcej stopáži film odsýpa jedna radosť, je pretkaný výbornými vtipmi (okej, nielen výbornými :) ), kvantom hlášok a neúrekom sympatických postavičiek, ktoré výborne zapadnú do Sandlerovského univerza a dávajú zabudnúť na tých niekoľko failov, ktoré nám Adamko naservíroval za posledných X rokov. Good Job :)

plagát

Cunami (2012) 

Supermarkety v Austrálií to majú ťažké. Najskôr ich prepadnú maskovaní lupiči, potom ich zasiahne tsunami a aby toho nebolo málo, na nákupy sa vydajú aj žraloky. Akokoľvek zábavne to môže znieť, opak je pravdou. Skrátka jeden facepalm za druhým. Neskutočne tupý film. Ruky preč!

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

Avengers mi len potvrdili domienku, že Whedon je (podobne ako napríklad Smith) skvelý scenárista, ale mizerný akčný režisér. Aj keď "skvelý" scenárista... pravidelná kadencia hlášok ešte dobrý scenár nerobí. Bohužiaľ. Prvá cca pol hodina bola čisté utrpenie. Vážne som mal chuť sa postaviť a ísť radšej na pivo, ale nechcel som kaziť zážitok zvyšným cca 9 ľuďom, ktorý dali prednosť Avengerom pred hokejom :D Ale akonáhle Hellcarier vzlietol, karta sa začala obracať. Síce pozvoľna, ale predsa (keď takéto veci Jossik predvádza v telke - okej, ale že to skúša aj v 200 mil. filme, k tomu mi neostáva iné, len dodať, že ten chlapec má buď poriadne gule, alebo nie je pri zmysloch :D). No a potom prišla záverečná polhodinová smršť, ktorá dala zabudnúť na všetko predchádzajúce - takto mal vyzerať celý film, kua!!! :) Sympatické je, že žiadna z postáv nie zatlačená do úzadia a je im venovaný približne rovnaký priestor. Nabudúce by som však odporúčal Black Widow zamknúť do kuchyne alebo do špajze sídla Pomstiteľov - tam jej to určite bude svedčať oveľa viac ;) a taktiež by som navrhoval miernu úpravu šatníka Kapitána Ameriku. Nieže by sa mi tie tepláky, v ktorých tam pobehoval, nepáčili, ale podľa mňa by si taká ikonická postava, a to jej fanúšik ani zďaleka nie som, zaslúžila kostým, v ktorom by nevyzerala ako úplný retard. Naopak Hulk a Hawkeye boli desne cool a duel Hulk vs. Loki slovo "geniálny" ani zďaleka nepopisuje :D Nebyť komiksovej predlohy, resp. osudov, súžení a trápení jednotlivých Avengerov znalí, zrejme by som šiel s hodnotením ešte nižšie.

plagát

Ghost Rider 2 (2011) 

Triky upgrejdli do závratných výšin a Ghost Rider je skutočné eňo ňuňo. Vždy keď sa dostavil na scénu, automaticky sa dostavili aj zimomriavky. Škoda, že to bolo len trikrát (tie dva plameňomety nerátam :) ). Ale zo všetkého ostatného sa mi chce plakať. Takéto lacné sračky by nemali zasmŕdať kiná, ale automaticky končiť na BR/DVD na pultoch obchodov v sekcií "nepredajné", označené nálepkou "Kúp jedno a 10 dostaneš zdarma".

plagát

Bez dychu (2010) 

Osobne nechápem toľký povyk. Obohraná zápletka, priemerný televízny film. Nič viac, nič menej.

plagát

Monster Brawl (2011) 

Ako by to vyzeralo, keby sa v ringu zišli bosorka s kyklopom, múmia s upírkou, bažináč s vlkolakom a zombie s frankenstainovým monštrom? Retardovane.

plagát

Zahulíme, uvidíme 3: Vianočná jazda (2011) 

Instant Christmas Classic!!! Ani vo sne by ma nenapadlo, že to Harold a Kumar niekedy dotiahnu až k trojke (a k tomu ešte v 3D!!!). Respect, chlapci! OK, človek na to musí mať náladu, ale ja som sa bohovsky bavil. NPH ako vždy maximum, H&K poslabšie, ale stále to stojí za to :)

plagát

Legenda menom Bruce Lee: Cesta za slávou (2008) (TV film) 

Komornejšie a uveriteľnejšie pojatie života legendy menom Bruce Lee, oprostené od nadprirodzených a metafyzických blábolov (prepáč Rob), obohatené o primeranú dávku patosu, pochopiteľnú rozpzlosť a ostatné neduhy príznačné pre televízne produkcie. Najväčšou tragédkou je herečka hrajúca Brucovu manželku Lindu. Mimochodom, že by sa Danny Chan hodil do autobiografie Brucea Leeho, som si hovoril už pri sledovaní Shaolin Soccer :)

plagát

Apollo 18 (2011) 

Ako už býva dobrým zvykom u found footage filmov, po viac ako hodine koncentrovanej nudy nastupuje pôsobivý záver a titulky. Nič viac, nič menej. Snáď len to šikovné zasadenie deja na mesiac ;) Hoci v porovnaní napríklad s takým Paranormal Activity sa tu aspoň niečo deje. Bohužiaľ, stále nič, čo by ma donútilo siahnuť po tomto filme ešte raz.