Reklama

Reklama

Go Goa Gone

(festivalový názov)
  • India Go Goa Gone (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Luv je čerstvo po rozchode. Odlúčenie od svojej životnej lásky chce riešiť radikálne. Rozhodne sa užívať si, koľko sa dá. Nezáväzný sex, zábava a alkohol sú pre neho jediným vykúpením. Spolu so svojimi dvomi priateľmi, nepoučiteľným sukničkárom Hardikom a Bennom, jediným z partie žijúcim usporiadaným životom, sa rozhodnú prijať pozvanie od krásnej Lenny na malý opustený ostrov. Ruská mafia tu pripravuje párty pre vyvolených. Na spoločne strávený večer vo štvorici po opici určite tak rýchlo nezabudnú. Novo objavená droga z ďalekého východu má totiž nežiaduce vedľajšie účinky: ľudí mení na nemŕtvych. (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (53)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Indická zombie komédia? Hm, zaujímavé. Najviac ma bavila prvá pol hodina v ktorej sledujeme dvoch sympatických a zábavných zhúlencov, ktorý len tak blbnú. To dobre fungovalo a keby bol celý film len takou zhúleneckou komédiou, to by to úplne stačilo. Lenže potom sa presunú na ostrov a začnú tam pobehovať zombíci. Komediálna stránka padne na dno a nejaké gore a akcia za nič nestoja. Evidentne to je strašne lacné. Len tak nudne tam pobehujú v lese a vlastne sa nič poriadne nedeje. Škoda. Po skvelom úvode sa to celé pokazilo a hlavná téma so zombie vôbec nefunguje. 5/10. ()

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Celkem zajímavá zombie komedie. Na Bollywood hodně odvážná hudba. Speciální efekty a zombíci sice nejsou zrovna prvotřídní, ale už jsem viděl i horší. Hlavní trojka kámošů mě neskutečně baví - hází jednu hlášku za druhou. Takhle ulítlost si rozhodně zaslouží 3* + přidám jednu za to, že jsem byl příjemně překvapen a že mi tenhle počin dal zavzpomínat na Zombieland. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Škoda první třetiny. Zhulenejch týpků, kteří maj problémy se ženskejma jsem ve filmu už viděl hromadu a tady byla ta inspirace Hele vole, kde mam káru byla až moc zjevná. Alespoň z mýho pohledu. Nicméně jakmile se objevily zombie, nabralo to spád a povedenj gag střídal povedenou hlášku jak na běžícím páse. A jako bonus dvojice Ivanů, těch největších drsňáků v zombie filmech vůbec. Tady se Indové vytáhli. A závěrečný poučení? Pokud vám jedna droga selže, vemte si drogu druhou. 60% ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Go Goa Gone, prvý výlet bollywoodu do zombie sveta, dopadol veľmi obstojne. Celý film sa nesie v odľahčenom, humornom tempe a vtípky sa berú z osvedčenej premisy marihuany a alkoholu. Keď sa to však celé zvrtne a z drogových orgii sa stanú zombieci, tejto jednohubke vôbec nedochádza dych, humorné násilie, dobré hlášky a pomerne slušné zábery sú skvelými esenciami. Avšak treba povedať, že tento film nemilosrdne vykráda celý žáner (najviac však Shaun of the Dead, ako zábermi tak aj strihom, dokonca v jednom zábere bol zombie Shaun) a nič nového neprináša. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, dlho som tento snímok odkladal kvôli krajine pôvodu, no bol som príjemne prekvapený, ako dobre som sa na tom zabával. To je predovšetkým zásluha zábavných postavičiek a množstva humorných situácií, o ktoré tu nebola núdza, aj keď ku koncu už ten humor trocha strácal dych. Tiež sa to pomerne ťažkopádnejšie rozbiehalo. Mám však z tejto blbinky dobrý pocit. Lepší priemer. 65/100 ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (6)

  • Soha Ali Khan, která ve filmu hraje cameo jako Hardikova (Kunal Khemu) imaginární ex-přitelkyně, je s hercem v reálném životě zasnoubená. (filmsim)
  • V průběhu filmu se titul Go Goa Gone objeví po "kartách" (1.Go 2.Go Goa 3.Go Goa Gone) podle toho, co se ve filmu právě děje. (filmsim)
  • Na konci filmu místo "The End" poslední karta zní "The End is Near". (filmsim)

Reklama

Reklama