Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (100)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Občas som sa na tom veľmi bavil. Niekedy som mal glosátorov pokrk, ako sa vraví, inokedy som bol smutný, že to tak rýchlo skončilo. Páčili sa mi zahraniční a domáci hostia a musím priznať, že na Adele často ušetrili na prekladateľoch, čo práve nemuseli. Nezabudnem na diel s Annou Kurnikovovou, asi jednou z najkrásnejších tenistiek vôbec a najkrásnejších medzinárodne známych žien, okrem toho sa mi veľmi páči už roky. Takisto diel s Filipom Šebom. Na Pavla Demitru sa tiež nedá zabudnúť. Takisto jej narodeniny oslavované v jednom diely boli milé. Nanešťastie to pôsobilo silene, aj keď ako večerný program to bolo fajn. ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Kladne hodnotím to, že sa na Slovensku s žánrom Nočná Talk Show konečne znovu niečo deje, pretože si myslím, že ak by sa takáto Show urobila správne, mala by aj úspech. Adela Show robí ale dve veľké chyby: 1) Improvizuje. Či už Sajfa, Mareš, alebo Adela- nikto z nich nie je taký veľký komik (nikto z nich vlastne vôbec ani nie je komik), aby dokázal na všetko trefne reagovať. Takých ľudí je skutočne minimum. Dokonca aj najväčší Talk Show zabávači (napr. Jon Stewart, či Letterman) vtipy čítajú z čítačiek a keďže sú tieto vtipy dobre napísané a oni ich správne podajú- sú aj vtipné. Zato Adelino rozprávanie s jej hosťami v štýle 7EDEM s r. o. je len jeden trápny moment za druhým. 2) Nevie sa odtrhnúť od lacného slovenského humoru. Americké nočné Talk Show sú zväčša typické tým, že majú úroveň a sú plné inteligentného humoru. Adela Show bohužiaľ však ešte stále ťaží z toho, na čom sa Slováci smejú snáď večnosť a čo mi neskutočne lezie na nervy. A tým je napríklad Slovák s umelými fúzmi a smiešnym maďarským prízvukom. To bolo vtipné v Uragáne z roku 2001, úsmevné v Susedoch (2006) a neskutočne otravné v Kutyil s.r.o. (2008). Dnes (2010) sa nad tým už len rozum pozastavuje a začínam mať znepokojivý pocit, že Slováci majú otrasný zmysel pre humor. Aby som to ale celé nejak zakončil- vidím v Adela Show potenciál. Zatiaľ je to ale len 8 ročné dieťa úspešnej Talk Show, ktoré má všetko (humor, vyjadrovanie, vystupovanie) na úrovni 8 ročného decka, ale keď sa bude veľmi veľmi snažiť, môže vyrásť v dospelého komika. Zatiaľ je to však hrozne ďaleko. ()

Reklama

-soch- 

všetky recenzie používateľa

3 za to, že urobila reláciu aká na Slovensku nieje. Žiaľ, milá Ihlička, pána Markoviča naša Adelka ešte neprekonala. + Zhruba po troch mesiacoch od môjho prvého hodnotenia musím zmeniť názor. Znižujem hodnotenie na 2*. Keď sa na to večer pozerám, tak z toho jednoducho nemám dobrý pocit. Vidieť, že Adele tie texty niekto nasilu tlačí do huby a jej taký silený humor nepristane. ()

dex2man 

všetky recenzie používateľa

Adela je sympatická, energická, moderování bere s nadhledem a umí si vystřelit i sama ze sebe. Oproti českým talkshow jako např.Krausova je mnohem mín seriozní, spíše zameřená na odlehčenou zábavu. Líbí se mi, že se nebojí otevřeně mluvit o často opomíjených tématech, jako sex, nebo různé aférky v přítomnosti dotyčných. Nevýhodou jsou pro mě hosté, které neznám, protože slovenský showbiz nesleduju, ale to samozřejmě nemůžu dávat pořadu za zlé. Prostě stačí vybrat ten správný díl a čekat, až si Adéla se Sajfou vezmou nějakou "celebritku" do parády, ale každý den bych to nemusel. ()

agassi68 

všetky recenzie používateľa

Ako takmer v každej talkshow dosť veľa záleží od výberu hosťa. V Adela show viac záleží od výberu glosátorov. Keď som si akotak zvykol na Sajfu, Urbaníkovú a Kulyho, ktorým to s prižmúrením oka celkom išlo, prišli Čekovský a ešte jeden ani neviem ako sa volá a celé to zabili. Takže môžem hodnotiť od odpadu po tri. A bohužiaľ aj napriek tomu to v marazme, valiacom sa z našich tv kanálov patrí ešte k tomu lepšiemu.. PS: Príchodom Marcela sa vtipnosť o dosť zvýšila a aj moja spokojnosť :) ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama