Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (100)

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel bola hrôza. Adela ráno v rádiu, cez deň v reality show a večer vo vlastnej show. Nápadito inšpirovanou banánovými rybičkami a zasa so Sajfom. Náhodou som však vzhliadol aj ďalšie 2 a bolo to pozerateľné. Nahráva tomu krátkosť (20 minút) a keby to nebolo natiahnuté 10 minútovou reklamou, bol by to príjemný priemer. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Pri komentovaní tohto titulu si pomôžem citovaním slov bývalého generálneho riaditeľa televízie Markíza Pavla Ruska, ktorými sa vyjadril ku projektu "Adela show". Absolutne sa stotoužňujem s jeho výrokom: "...nenechal by som Adelu Banášovú, aby sa trápila vo formáte, ktorý jej nesedí a ešte dlho sedieť nebude. Chýbajú jej životné skúsenosti i pokojnejší prejav z nadhľadu. To neznamená, že potieram jej šikovnosť či výnimočnosť. Len by som ich presmeroval tam, kde sa dokážu oveľa, oveľa lepšie zúročiť. A tiež by som sa držal pravidla, že menej je niekedy viac. Profesionálnej kariére dobrého moderátora vôbec neprospieva, keď vyskakuje z každej konzervy." Ku tomu už niet čo dodať. PhDr. Pavol Rusko to vystihol úplne dokonale. Elegantne to označil ako odpad! ()

Reklama

Elleannie 

všetky recenzie používateľa

Mám ráda jejich ironii, líbí se mi, že si umí udělat legraci nejen z ostatních, ale i sami ze sebe. Zdá se mi sice, že se humor někdy pohybuje až na příliš tenkém ledě, ale proč ne, dá se to snadno přehlédnout, když uvážím, jak zábavný celý pořad je, a zdravé upřímnosti spojené se zdravou a vtipnou ironií není nikdy dost. Celkově má tenhle pořad šmrnc. ()

jakeer 

všetky recenzie používateľa

Táto show bola pred rokom prijmaná s veľkými očakávaniami, vopred sa hovorilo o ekvivalente Jana Krausa, veď show má uvádzať údajne najlepšia slovenská moderátorka (ktorou Adela s najväčšou pravdepodobnosťou aj je, avšak to nemôže byť veľkým komplimentom, obzvlášť, keď na Slovensku môže moderovať aj Erika Judínyová). Adela je múdra, vtipná, pohotová, ovláda tri svetové jazyky, v televízii dobre vyzerá, avšak na formát "night late show" sa nehodí. So svojim niekedy triviálnym humorom patrí skôr do ranného vysielania v rádii, ku Sajfovi, ktorý sa paradoxne vďaka svojmu ostrejšiemu jazyku našiel vo Webmasterovi (škoda, že skončil). Adelin potenciál trestuhodne zráža aj samotná Markíza, ktorá svoje dementné nápady ostatných rokov (prakticky od nástupu CME) po novom implikuje aj do talkshow. Pôvodné blúdne kombinácie rôznych žánrov sa našťastie postupne okresávajú. až ostalo pri spojení rozhovorov a glosovania. Ani jedno o samote nie je zlé, ale dokopy to nerobí dobrotu. Ak Adela vydrží, jej potenciál sa môže v budúcnosti naplno prejaviť (avšak bez zmeny produkcie to nepôjde). ()

agassi68 

všetky recenzie používateľa

Ako takmer v každej talkshow dosť veľa záleží od výberu hosťa. V Adela show viac záleží od výberu glosátorov. Keď som si akotak zvykol na Sajfu, Urbaníkovú a Kulyho, ktorým to s prižmúrením oka celkom išlo, prišli Čekovský a ešte jeden ani neviem ako sa volá a celé to zabili. Takže môžem hodnotiť od odpadu po tri. A bohužiaľ aj napriek tomu to v marazme, valiacom sa z našich tv kanálov patrí ešte k tomu lepšiemu.. PS: Príchodom Marcela sa vtipnosť o dosť zvýšila a aj moja spokojnosť :) ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama