Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dokumentárny
  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi

Recenzie (3 045)

plagát

Duna: Časť druhá (2024) 

Keďže som nečítal predlohu a nevidel 1 časť, bol som z množstva postáv a klanov trochu dezorientovaný. Aj keď som to sledoval na domácom kine, nebol to AŽ taký zážitok. Zrejme jedine IMAX splní vaše požiadavky na tieto audio-vizuálne orgie..

plagát

Severní Korea: Temná tajemství (2018) (TV film) 

Diktátorské režimy sú vybudované podľa jasných schém a pravidiel. Toto je vrcholné dielo, mafiánsky štát s kastami, udavačmi a od mala vymieľanými mozgami. Drakonické tresty posúvajúce stredovek do rajskej záhrady. Komu to nestačí, odporúčam výlet do tejto radostnej krajinya do kufra si vložte USB s nejakým americkým filmom..

plagát

Traja mušketieri: D'Artagnan (2023) 

Cassel po dlhšej dobe pozitívny hrdina. Záporaci mu z jeho tvárou idú zjavne lepšie. Zvyšný kasting, lokácie, kostýmy prvotriedne. Teším sa na mylady..

plagát

Karaoke Blues (2023) 

Sucho a jednoducho podaná romanca na fínsky spôsob. Chutila mi..

plagát

Zóna záujmu (2023) 

Umelecky spracovaný holokaust, konkrétne cez rodinu Hössových. Síce sa tá stiesnenosť občas prejavila, ale nie som fanúšik predlhých záberov. Akí to boli v skutočnosti hajzli vedeli len tí, čo prežili..

plagát

Útok na Paríž (2016) 

Špičkový akčný film so sympaťákom Idrisom. Jednoduchá zápletka so známym koncom. A predsa ma to bavilo..

plagát

Tetris (2023) 

Ach, kde sú tie časy. 5 palcová disketa a zelený monitor. Polovica pedagogického zboru to hrala. Chvíľu som držal aj rekord. A teraz sa mi spomienky vrátili v tomto svižnom thrilleri o takej banálnej hre. Rôzni paskudníci chceli zbohatnúť na tvorivom nápade Pažitného a nakoniec sa všetko obrátilo na.... Však uvidíte..

plagát

Land of Bad (2024) 

Iste, nič nové pod slnkom. No poteší absencia digitálnych efektov, Russelov bohužiaľ iba hlas a dosť kvalitnej akcie..