Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (100)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Túto show som veľmi v obľube,len veľká škoda,že ju stiahli z obrazovky. Adela je síce otrepaná,jej tvár na nás útočí z každého rohu,no jej vtip a improvizáciu mám docela rada. A majstra Sajfu žeriem,dokáže si spraviť srandu aj sám zo seba.A to sa počíta.Týchto dvoch - nosatú s mimozemšťanom :) som poznala skôr ako ich televízie objavili a obsadili do svojich projektov. Adela je úprimná,skromná,nie je strojená,na nič sa nehrá .Na rozdiel od svojich preafektovyných kolegýň,ktoré sa strkajú do priazne nám divákom,a tým sú nám odporné. Adela show je príjemná oddychová relácia zo zaujímavými hosťami a škoda,že skončila. ()

cure 

všetky recenzie používateľa

Často má Adelka hostí nadupaných tak, že je až trestuhodné takto ich premrhať. No, ale často má takých hostí čo nestoja ani za zmienku. Táto nevyrovnanosť a nekoncepčnosť sa prenáša aj do celej show, ktorá v konečnom dôsledku neprináša nič nové. Vraj relácia aj Adela potrebujú "utriasť". No myslím, že keby sa triasli roky, tak z toho to, čo to malo byť, a teda akési slovenské LATE NIGHT SHOW nikdy nebude - jednoducho preto, že na to inteligentne hláškujúca Adela je veľmi málo a slovenský diváci nič také ani nechcú. BTW: Mám pocit, že Banášová ignoruje, pohŕda a bojuje s bulvárom tak intenzívne, až sa to stáva jej životným poslaním. Snáď sa jej budú všetky tie bulvárom týrané celebrity klanať aj na 40-ku,50-ku,60-ku a tak ďalej.........30% ()

Reklama

Kubrickon 

všetky recenzie používateľa

Priemerná talkshow, ktorá musela byť vysielaná v širokouhlom formáte aby sa tam zmestil Adelin neuveritelne veľký nos. Z počiatku dosť suché a trapné, ale tento problém celého formátu prerazil Karel Gott, ktorý ako hosť zaručil show doposial najvyššiu sledovanosť. Ale po fiasku v jeseni 2010 keď show začínala a nemala veľkú sledovanosť si Adela dáva dobrý pozor koho si do svojej show pozve. ()

dex2man 

všetky recenzie používateľa

Adela je sympatická, energická, moderování bere s nadhledem a umí si vystřelit i sama ze sebe. Oproti českým talkshow jako např.Krausova je mnohem mín seriozní, spíše zameřená na odlehčenou zábavu. Líbí se mi, že se nebojí otevřeně mluvit o často opomíjených tématech, jako sex, nebo různé aférky v přítomnosti dotyčných. Nevýhodou jsou pro mě hosté, které neznám, protože slovenský showbiz nesleduju, ale to samozřejmě nemůžu dávat pořadu za zlé. Prostě stačí vybrat ten správný díl a čekat, až si Adéla se Sajfou vezmou nějakou "celebritku" do parády, ale každý den bych to nemusel. ()

-soch- 

všetky recenzie používateľa

3 za to, že urobila reláciu aká na Slovensku nieje. Žiaľ, milá Ihlička, pána Markoviča naša Adelka ešte neprekonala. + Zhruba po troch mesiacoch od môjho prvého hodnotenia musím zmeniť názor. Znižujem hodnotenie na 2*. Keď sa na to večer pozerám, tak z toho jednoducho nemám dobrý pocit. Vidieť, že Adele tie texty niekto nasilu tlačí do huby a jej taký silený humor nepristane. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama