Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šesť známych osobností spolu s moderátorkou Elenou Vacvalovou vtipne hodnotí udalosti predošlého týždňa v domácej i zahraničnej politike či spoločnosti. (fishki)

Recenzie (50)

T2 

všetky recenzie používateľa

tak trošku tlapanie na mieste, časom to je až moc nevýrazné a nič čo by oboahtilo v tejto ako že zábavnej relácii neponúknu, najhoršie je omielaná politika ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Nič proti, zo začiatku sa to dalo, ale ak je relácia úspešná, je, pochopiteľne, vysielaná akoby až do nekonečna a ešte ďalej a niekde pri ôsmom roku vysielania si uvedomíte, že originálny nápad (slávne osobnosti "akože vtipne" rozoberajú "akože zaujímavé" udalosti toho ktorého týždňa) nestačí a skoro-výkvet slovenskej humoristickej smotánky tiež už akosi nie. Páni Lasica či Markovič sú klasika, ale už ma skutočne nebaví počúvať dvanástym rokom "neskutočne srandovné" príhody cestovateľa Borisa Filana. A takých ako on je tam viac. P.S. Reláciu TV Markíza v roku 2009 našťastie zrušila. Moderátorka Elena Vacvalová nanešťastie okamžite prešla s podozrivo podobným (no dobre, na chlp rovnakým) formátom do konkurenčnej JOJ-ky. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

V ktoromkoľvek štáte, v akomkoľvek jazyku, na hocijakom programe - tento typ talk-show mi príde strašne umelý, neúprimný a nezábavný. Slovenská podoba nie je výnimkou. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Nie každý týždeň sa nájdu témy, ktoré vedia rozprúdiť zábavnú diskusiu, ale relácia si stále drží štandard skvelého satirického glosovania na aktuálne témy, neraz z politických vôd a vtedy sa teším na slovné úradovanie pána Lasicu. Aj keď najvyššiu úroveň mali začiatky za čias moderovania Roba Beňa, Vacvalová sa po rozpačitom začiatku skvelo etablovala a dnes takýto štýl zábavy neponúka naozaj žiadna relácia. 80%. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Ja som na Sedem s.r.o. nikdy príliš netrpela, ale akceptujem a chápem, že pre mnohých sa stal kultom. Pre mňa sa však opakovanie rovnakého konceptu rýchlo stáva rutinou a nezáleží na tom, či je konkrétny obsah každý týždeň trošku iný, ovplyvňovaný aktuálnymi udalosťami. Jednoducho som mimo tohto prúdu a preto asi originalitu, náplň či hostí relácie neocením tak ako zapálení diváci. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Možno niekedy to má aj slabšie chvíľky, možno by sa našli na Slovensku aj ešte lepší glosátori, ale aj tak je to bezkonkurenčne to najlepšie na našej zaprášenej televíznej obrazovke. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Ja som zase taký výrazný rozdiel medzi reláciou vysielanou na Markíze, ktorá sa presťahovala na JOJ, nezaznamenal. Hodnotenie možno trochu vyššie, ako si relácia zaslúži, ale v konkurencii toho, čo tieto dve televízie produkujú a na čo sú tak hrdé, je to absolútna špička. Platí to, čo pri komentári k Sedem na JOJ. Lasica vedie, kvalita dielu závisí od tém, ktoré sa uplynulý týždeň odohrali a ktoré si tvorcovia vybrali a od toho, kto prijal pozvanie. Televízny nadpriemer. Pojem v našich končinách takmer už neexistujúci. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Komentár sa týka pohľadu do spätného zrkadla. Túto reláciu som mal naozaj rád a spolu s Večermi Milana Markoviča patrila k tým. na ktorých pokračovanie som netrpezlivo čakal. Dokonca som výber najlepších hlášok uverejnil na svojej webovej stránke, kde má doteraz celkom slušnú návštevnosť. Výborná bola v jej začiatkoch, keď ju moderoval Robo Beňo a okrem dominantného Milana Lasicu v nej účinkovali Julo Satinský, Milan Markovič, Stano Radič, Stano Dančiak a niektorí ďalší. Stačili dve úmrtia a príchod Vacvalovej s Feldekovou a úroveň začala padať. Ale skutočný pád spôsobili až tlaky mocných, ktorí bytostne neznášajú politickú satiru, najmä ak je o nich. Tlaky viedli k presťahovaniu, premenovaniu a končili jej "pozastavením". V súčasnosti sa na JOJ vysiela vykastrované 7edem. V ňom už slabé náznaky politickej satiry produkuje iba Milan Kňažko, ostatní rozprávajú staré vtipy, nezaujímavé historky, dve hrobárky humoru žijú v ilúzii, že niekoho zaujíma ich život a príhody a tešia sa z potlesku publika, o ktorom nič nevieme. ()

Tomco 

všetky recenzie používateľa

V ostatných rokoch sa frekvencia sledovania tejto výbornej relácie u mňa značne oslabila, ale nič to nemení na tom, že som sa s ňou desiatky večerov dobre bavil.. Nepochopím však prečo sa sem zaraďujú aj takéto veci :). Myslím, že sa to sem ani z 1% nehodí. ()

ladko 

všetky recenzie používateľa

Lasica, Dančiak, sem tam Markovič či Geišberg to ešte ako tak držia nad hladinou, ale keď začne Leško svoje politické pindy, Feldeková svoje "reálne" znejúce rádoby vtipné príhody či Filan svoje cestovateľské ultranudné a nikoho nezaujímajúce zážitky, chce sa mi zvracať. ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Reláciu držali na úrovni únosnosti, dokonca vtipnosti len dvaja ľudia a to Lasica a Markovič. Ostatní tam boli doslova do počtu. Oproti vtipným pánom stála neskutočne trápna Feldeková, ktorá bola vtipná asi len vtedym keď si s nej robili srandu, že čo zas tresla. Dve hviezdy za dve účinkujúce hviezdy. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Žeby komentáre glosátorov boli vtipné...bolo však vidieť aký rešpekt medzi protagonistami mal Milan Lasica, ktorý sa ako jeden zmála dokázal odosobniť a jeho humor nebol jednostranného politického podtextu. Zapol som sporadicky, ak tam však pán Lasica nebol, prepínal som. ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Kym zil Julius Satinsky, ktory sa perfektne doplnal s Lasicom, malo to este aku-taku uroven. Po smrti Jula Satinskeho, Stana Radiča a po zaradeni Feldekovej sla uroven na nulu. 0% ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Humor, ktorý má síce svoj zmysel a je pomerne inteligentný, no mňa veľmi neberie. Nenašiel som si v tom svoju chviľku. 60% ()

3n3my 

všetky recenzie používateľa

Niekoľkokrát videl, menejkrát sa zasmial a po niekoľkých rokoch to už nemusím. Bohužiaľ už to došlo k trápnostiam a umelcom zjavne dochádzajú fórky... ()

Reklama

Reklama