Reklama

Reklama

Čeľuste 3D

  • Slovensko Noc žraloka (viac)
Trailer

Horúce flirtovanie a bezhraničná nekonečná zábava – nejako tak si Sara (Sara Paxton) a jej spolužiaci predstavujú dokonalý letný párty-víkend v prázdninovom domčeku jej rodičov na malom ostrovčeku v slanom louisianskom jazere Morris. Nálada je skvelá, voda lákavá, a tak asi neprekvapí, že sa priatelia krátko po príchode aj s wakeboardmi nadšene vrhnú do vĺn. Lenže nadšenie všetkých razom opustí, keď futbalová hviezda Malik (Sinqua Walls) precení svoje sily, zraní sa a krátko nato sa na súš doslova vytacká – bez ruky! Jeho viditeľne otraseným a patrične zdeseným priateľom neostáva nič iné, ako naložiť ho do malého motorového člnu a uháňať na pevninu do nemocnice. Až na vode si, žiaľ, uvedomia, že nešlo o nehodu a že v temnote kdesi hlboko pod hladinou na svoju príležitosť striehnu nemilosrdní krvilační predátori! Presnejšie, obrovské vražedné žraloky, ktoré ich môžu za pár sekúnd roztrhať na márne kúsky. Zúfalý boj o holý život sa začína... (TV Markíza)

(viac)

Videá (11)

Trailer

Recenzie (256)

castor 

všetky recenzie používateľa

Tahle nesympatická skupinka vypatlaných teenagerů naráží už od prvních minut zejména na scénáristickou nemohoucnost, nulové režijní vedení a na hodně uhlazené žraločí ataky. Což mrzí asi nejvíc. Prostě rating PG-13 v tomhle vodním výletu postrádá jakýkoliv smysl. Pustit hudbu a svlíknout holky do plavek ještě film nedělá, a když už, tak to udělám alespoň s takovou tvůrčí jistotou a otrlostí, jako Aja v loňské a dle mého nedoceněné Pirani. Jenže tady máme tolik „ale“, že u některých divák ani nevěří nebo spíš nechce věřit (kupříkladu propíraná scéna černocha s oštěpem nebo dívčina emotivní zpověď, jak kdysi vodním šroubem rozmašírovala ksicht svému bývalému a pak ho nechá jet pro pomoc se svými dvěma přáteli). Máme tu obrovské ŽRALOKY, kteří útočí v asi metr hluboké vodě, HRDINY, kteří se vždycky rozhodnou pro tu špatnou variantu, AKCI totálně bez výrazu a napětí a konečně TVŮRCE, kteří se ani nesnaží, aby na sebe jednotlivé scény alespoň logicky navazovaly.. Hodně špatné a hlavně maximálně zbytečné.. ()

teutates odpad!

všetky recenzie používateľa

Dva vesničtí tupci nemaji co dělat kolem baráku, a tak se vydají na blízké jezírko. Jak už to tak bývá, premýšlejí u pivka, no a kde se vzala, tu se vzala myšlenka, samozřejmě, jak jinak boží myšlenka. Mezitím se do vesnice vrací místní princezna s partou z vysoké školy... ono to mohla být poklidná vyvražďovačka, která by aspoň jaksi zastala jakousi pevnou pozici u Béček, noo néé, už i tady člověk musí přemýšlet nad konspiračními teoriemi, které nějaký šulin převede do kin dokonce...aáa booože, kam ten svět spěje? O.D.P.A.D. PS: Ještě, že z pohledu "Animal Planet" je tenhle "skvost" tak poučný a ke všemu ve 3D, yeah ()

Reklama

Flego 

všetky recenzie používateľa

David R. Ellis je možno dobrým druhým režisérom, ktorý spolupracoval pri áčkových filmoch, sám to však príliš nevie. Jeden jeho experiment so zrýchleným obrazom pri jednej hluchej scéne je možno zaujímavý, ale v konečnom dôsledku ide len o šetrenie času a pôsobí rušivo. Všetko je podriadené, aby čo najskôr prišiel na scénu digitálny žralok a požral celý komparz a vedľajšie postavy. Aj dve akože humorné situácie sú úplne rovnaké, tvorcovia evidentne trpia komplexom jedného štýlu humoru. O príbehu nie je dôvod rozprávať, je to kombinácia filmov o krvilačných žralokoch a miestnych buranov, ktorí ohrozujú návštevníkov svojho teritória. Našťastie je film rýchly, má žiaducú stopáž a než sa pohodlne usadíte v kresle je koniec. ()

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

A vite co? jdete se vsichni bodnout mne se to libilo je to pripad ptakoviny tak ultimatni ze proste nemuzu jit pod 3 hvezdy uznavam ze ty herci sou dost hrozny ale nastesti nedostanou moc velkej prostor a jeden po druhym mizi pod hladinou uplne nejvic ultimatni pak je ta pointa filmu to nebudu prozrazovat to se musi videt kazdopadne jestli to nekdo bral vazne tak se nedivim ze mu to nelibilo tohle je v prvni rade bezmozkovy becko ktery se chvilema snazi tvarit jako acko ale nastesti jenom chvilema rychle to ubehne a marna slava ale Ellis mne opet nezklamal styl tohoto rezisera se mi proste libi a uz se tesim na dalsi kousek tak trochu doufam ze jeste vezme do ruky nezvratnej osud a trochu ho ozivi jo a vzkaz memu oblibenemu uzivateli POciSEMOVi sorry ale tentokrat se tezce neshodneme asi si holt jeste pro takovy ultimatne zabavny odpadni zalezitosti nedorostl jasne ze to byla picovina ale ja mam zabavny picoviny rad tak trochu nadhledu lidi ()

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Další remake úspěšných Čelistí. Akorát teenagerovský a ještě k tomu nesahá Čelistem ani po kotníky. Herci jsou špatný a, co je ještě horší? Charaktery postav jsou absolutně nezajímavé. Soundtrack mínus. Příběh mínus. Film je dost předvídatelný a nemůže se stát, že by vás zde něco překvapilo. Některé scény jsou absolutně hloupé až trapné. Slabý odvar Čelistí? Hmm ani to ne. Žraloci jsou udělaní celkem dobře a to je snad jediné pozitivum na tomto filmu. Aspoň tam neplavají střeva a dobře se na to kouká. ( 22 procent ) ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (11)

  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)
  • Kvůli případným nízkým ohodnocením nebyl film před uvedením do kin promítán filmovým kritikům. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené