Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komediálne ladený príbeh o troch priateľoch, "skalných fanúšikoch", ktorí sa snažia získať vstupenky na významný futbalový zápas s brazílskym klubom. Všetci pracujú v projektovom ústave a robia všetko preto, aby mohli povzbudiť svoje mužstvo na chystanom zápase. Lenže všetko sa im vymyká z rúk... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (52)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Absolútna špička medzi komédiami, u ktorej mi je ľúto len to, že sa ju ani po toľkých rokoch nikto nepokúsil kolorizovať. Inak čo situácia to gag, nejaký vtip a pritom všetko také prirodzené. Na humor im stačili bežné životné situácie. Hoci sa tento film časovo aj herecky prelína s Šťastie príde v nedeľu, tento je z nich lepší, hoci oba filmy sú klenotmi. A podobajú sa aj v niečom smutnom. V obidvoch hrala ústredná trojica a v obidvoch dvaja z troch ukončili život priskoro a dobrovoľne. Len Dibarbora žil, koľko mohol. ()

Véronique 

všetky recenzie používateľa

Tak to je teda filmové překvapení ze souseního Slovenska! Nepamatuji se, že by se mi někdy tak líbil film "našich bratrů" vyroben za dob společného státu. Tento film má tak pozitivní náboj, až to je nakažlivé. Výkony tří hlavních herců jsou uvěřitelné, především František Dibarbora (nezapomenutelná "Marjánka") táhne celý děj. Je zajímavé, že to bylo natočeno v černobílé podobě - škoda, přinejmenším ten východ slunce mohl stát za to. I tak jsem ráda, že jsem film viděla. Myslím si, že tato příležitost se už dlouho nenaskytne. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Príjemný humorný filmík o športe a čo všetko je skalný fanúšik schopný obetovať pre jeden zápas. Dokonca aj šťastie rodiny, či vlastné zdravie. Miestami často pritiahnuté za vlasy a pár scén zaváňalo dnes už trápnosťou, ale inak je to milé, nespútané, usmievavé a hlavne pomerne naivné. 70%. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Počínaje Poláčkovými Muži v offsidu bylo rozhodnuto o jedné z nejoblíbenějších národních vášní. Skalní v ofsajde směle navazují a dokazují, že téma fanouškovství je stále aktuální. Ján Lacko zde ukočíroval celé trio Dibarbora, Mrvečka, Garlatty a už jen za to by měl dostat metál. Pro další generaci tu budou Ženy v ofsajdu. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (19)

  • Natáčalo sa v Bratislava, Plaveckom Podhradí a Stupave. (Raccoon.city)
  • Vo filme sú aj autentické dokumentárne zábery z futbalového stretnutia medzi Brazíliou a Československom v Prahe a zo slovenských dokumentárnych filmov Stredoeurópsky pohár 1955 a Československo a Slobodné Írsko 1959. (Raccoon.city)
  • Mária Kráľovičová (Gitka Sekáčová) v roku 2017 priznala, že nedávno ju vyhľadala dáma Ľubica Nitrová, ktorá, ako sa ukázalo, hrala vo filme jej malú dcérku Zuzanku, ktorú tam ukladala do postieľky. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama