Reklama

Reklama

Sex, zrada a škandál. Vitajte doma!
Po piatich rokoch sa márnotratná Nina Ostroffová, ktorá sa práve rozišla s snúbencom, vracia domov, aby so svojou rodinou strávila Deň vďakyvzdania. Jej rodičia dúfajú, že sa zapozerá do úspešného syna ich susedov, Tobyho Wallinga, Nina sa však zamiluje do jeho otca Davida. Tento vzťah prevráti životy oboch rodín naruby a prinúti ich zamyslieť sa nad tým, čo v skutočnosti znamená byť šťastný.
Manželia Ostroffovci a Wallingovci sú najlepší priatelia a susedia vo West Orange na predmestí New Jersey. Ich pohodový život sa však obráti hore nohami vo chvíli, keď sa na Deň vďakyvzdania vracia po piatich rokoch domov ich márnotratná dcéra Nina Ostroffová po tom, čo sa rozišla so svojím snúbencom Ethanom. Obe rodiny by boli šťastím bez seba, keby sa Nina dala dovedna s úspešným synom od susedov, Tobym Wallingom. Lenže Nina sa zapozerá do jeho otca a najlepšieho kamaráta rodičov, Davida. Keď už nie je možné ďalej skrývať ich vzájomné iskrenie, prepukne rozruch a obrovský škandál. Najhoršie nesie túto situáciu Vanessa Wallingová, Ninina najlepšia kamarátka z detstva. Následky aféry sa postupne podpíšu na všetkých členoch oboch rodín, ale nečakane zábavným spôsobom. Všetci nakoniec musia prehodnotiť, čo pre nich znamená pocit šťastia a ako sa to, čo vyzerá ako katastrofa, môže ukázať ako niečo, čo potrebujeme v živote najväčšmi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (125)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Houseovi sa zachcelo mladé mäsko, tak ho mal. Trochu to otriaslo vzťahmi v širšom okolí a aj keď som film neplánoval pozerať pre nízke hodnotenie, zostal som, lebo som bol zvedavý, ako sa dá takáto situácia vyriešiť. Nedá sa, ale vo vianočnom filme sa musí, tak to nejak dopadlo. Ako film nič mimoriadne, ale ani zlé. –––– Starej kozel by chtěl mladou trávu. –––– Když jim závidíš jejich štěstí, jsi sobecká ty! –––– Někdy musíš spálit vlastní dům, abys uviděl měsíc. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Kdysi strašně dávno jsem si tento film dal do ,,chci vidět". Naprosto nechápu proč jsem to udělal. Odhaduji, že asi proto, abych viděl Dr.House v jiné roli než v roli Dr.House. Nápad fajn. Téma aktuální. O humor se překvapivě nestaral Dr.House, ale jen a pouze jeho plnoštíhlý soused a i ten docela šetřil. 3x jsem se pousmál. Vím to přesně, protože mám na čísla skvělou paměť. Film jsem viděl v super vysoké kvalitě v obrovské televizi, takže jsem si nemohl nevšimnout obrovského režisérského fópa. Ve scénce, kdy naše hlavní hrdinka sedí s Houseovým synem a popíjejí jakousi červenou alkoholickou tekutinu je při záběru jakoby z hereččina pohledu ve sklenici více limonády než při pohledu kamery na oba účastníky současně. Když to takhle 3x rychle problikne, tak si toho nevšimnou ani nelze. Napsal bych to do zdejších zajímavostí, ale vůbec mi to nepříjde zajímavé a nechápu proč to vůbec píšu sem. Mnohem větší průser, než tato technická nedokonalost je kompletně celý děj. Byl zbytečně přízemní s minimem situací, které by člověku zvedly adrenalin. Divím se, že jsem neusl. Ale to bylo asi tím, že mi strašně vadila vypravěčka a bál jsem se, že by se mi o ni mohlo zdát. Ve finále musím uznat, že existují i horší komedie, ale moc takových jsem neviděl. ()

Reklama

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Na tento film jsem čekala skutečně dlouho a čekání se naštěstí vyplatilo :-).Leighton Meester, Adam Brody a Hugh Laurie excelovali a nejen oni, ale režie vše skvěle dala dohromady. Zajímavé jak za rozpadem jednoho společenského celku může stát taková "prkotina". Dost možná jsem hodně zákeřný člověk, protože sama bych u takových trapných záležitostí s rodiči pěnila vzteky, ale u filmu jsem se opravdu královsky pobavila. Na závěr: "Sometimes you have to burn down your house in order to see the moon." ()

noby 

všetky recenzie používateľa

V detailech (ne zas tak malých, docela často v celých scénách) překvapivě silná jednorázovka, v průměru příjemně plynoucí a dobře zahraná, a místy bohužel plná úliteb americky širokému publiku. Když si to člověk dopřeje ve chvíli, kdy na nic velkého nemá náladu, vyjde to z toho jako příjemné překvapení. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Odľahčená dráma, s príjemnou atmosférou, kvalitným obsadením, bez zbytočne vypätých scén a rozumnou minutážou. Konanie postáv bolo nalinkované, pri jednej z postáv mi chýbala hlbšia psychológia na objanenie správania. Režisér ukázal, že aj takáto vážna téma ako je rozpad manželstva sa dá podať ľahšou formou, ktorá baví a divák sa pri niektorých momentoch aj pousmeje. Chválim kameru a hudbu. 3 z 5 ()

Galéria (101)

Zaujímavosti (5)

  • V scéne, keď si pripijú David (Hugh Laurie) a Terry (Oliver Platt) s malými fľašami ruskej vodky, David zatvorí svoju fľašu, no v nasledujúcom zábere drží uzáver v ruke a zatvára fľašu znova. (MikaelSVK)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v New Jersey, tak jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama