Reklama

Reklama

Ahoj, musím už jít

  • USA Hello I Must Be Going (viac)
Trailer

Amy (Melanie Lynskey) po rozvode so svojim mužom Davidom prechádza veľmi ťažkým obdobím. Okolnosti ju prinútili nasťahovať sa späť k rodičom, kde na večeri spoznáva oveľa mladšieho chalana Jeremyho (Christopher Abbott), s ktorým si začne pomer. Zdá sa, že opäť našla svoju stratenú chuť do života. Medzitým sa otec Amy snaží získať pre svoj biznis dôležitého klienta, ktorým je zhodou okolností Jeremyho otčim. Práve tento vzťah môže všetko zruinovať... (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (26)

Benedygtus 

všetky recenzie používateľa

Romantika, ktera se vyvarovala klise a snad i tomu, aby tam "toho", rozumej cukrovani, bylo moc. To jsem videl asi poprve, avsak hlavni hrdinka je pro me asi az prilis zvlastni. 65% P.S.: To ohledne tricka a obleceni, bylo trochu pritazene za vlasy zvlaste na samem zacatku.. 3 mesice mit stejny jedno triko?! Jeste stesti, ze se tam nerozebiralo, jak to ma Amy se spodnim pradlem, to bych to asi vypnul hned ze zacatku. ()

splaty 

všetky recenzie používateľa

Where the motherfucking fuck is motherfucking bottom?! Tenhle film mi fakt sedl, osud hlavní hrdince hází čím dál víc klacků pod nohy a jakby toho nebylo málo, ještě přidá matka, která, zklamaná vlastním osudem, ještě začne vytahovat staré kvásky a nejcitlivější věci. Jakoby se vše spiklo proti ní. Motherfucking bottom se nakonec dostaví, sice nedokážu určit kde přesně, ale nakonec vše skončí pozitivně. 75% ()

Reklama

ludovit14 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja to tu skrátim,po 43 min.,som mal dosť!Je to hanba ako zavádzajú tvorcovia niektorých filmov,tento film nemá nič spoločné z názvom komédia.Nedá sa tu ani pousmiať,iba len žasnúť nad nad tupým príbehom neukojenej Melanie,ktorá každých 5min.,len šuká z nejakým nezmyselným hercom-s ktorých mi bolo na GRCANIE!Takáto čvarga nesympatických hercov,ktorý sa snažia o nejakú romancu tu už dlho nebola.HOD:6,01% .PS: a Todd Louiso,nech nechá kameru na pokoji a vráti sa radšej herectvu!(ale ani to nevie!) ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Rose z Dva a pol chlapa hrá ženskú, ktorá po rozvode býva u svojich rodičov, nič ju nebaví, furt vysedáva doma a na všetko sere. Tak takto sucho idiotsky to začalo a ja som premýšľal, že tomu dám ešte tak päť minút a ked' sa nič nezmení, tak to vymažem a budem sa nenávidieť do konca života. Avšak na večeri s fotrovcami a nejakým ich klientom spoznáva mladého floutka, začne si s ním chechtle mechtle, kocúr vleze do manéže a šou sa rozbehne. Chvalabohu! Je to taký pohodový indie filmík s občasnými hláškami a dokonca i vtipnými situáciami a kedže nepresladili koniec, tak som sa rozhodol mu o jednu hviezdičku pridať naviac. 78% ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Sometimes it's just easier to let yourself be what everybody wants you to be.. Závěrečné titulky doznívají a já přemýšlím nad tím, jak zdárně vystihnout to, co jsem viděla."Hello I must be going" je tak trochu nekonvenční nezávislý film o lidech, kterým jejich společný vztah pomůže otevřít oči a uvědomit si, co od života vlastně chtějí a že by jej měli žít podle sebe. Taková cesta k dospělosti, až na to, že hlavní hrdinka je tak trochu tragédka a není to žádná puberťačka. A přestože si právě prochází rozvodem a prožívá milostný románek s mladším klukem, řekla bych, že je to o srovnání sám se sebou, než o tom, jak se vyrovnat s rozchodem. Škoda pomalého tempa, protože u tohohle filmu jen přihořívá, ale nehoří. Zkrátka to není špatné, ale ani výborné.. Přesto mi trochu připomíná nedávno viděný The Oranges , náladově mi to připadá skoro totožné. A ta hudba? Tak ta je jako vystřižená ze Skins...Where the motherfucking fuck is motherfucking bottom?! ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Názov filmu odkazuje na pieseň "Hello I Must Be Going" od Groucha Marxa, ktorý bol americkým hercom a komikom. (Crybaby)

Reklama

Reklama