Reklama

Reklama

Ahoj, musím už jít

  • USA Hello I Must Be Going (viac)
Trailer

Amy (Melanie Lynskey) po rozvode so svojim mužom Davidom prechádza veľmi ťažkým obdobím. Okolnosti ju prinútili nasťahovať sa späť k rodičom, kde na večeri spoznáva oveľa mladšieho chalana Jeremyho (Christopher Abbott), s ktorým si začne pomer. Zdá sa, že opäť našla svoju stratenú chuť do života. Medzitým sa otec Amy snaží získať pre svoj biznis dôležitého klienta, ktorým je zhodou okolností Jeremyho otčim. Práve tento vzťah môže všetko zruinovať... (sochoking)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (26)

Benedygtus 

všetky recenzie používateľa

Romantika, ktera se vyvarovala klise a snad i tomu, aby tam "toho", rozumej cukrovani, bylo moc. To jsem videl asi poprve, avsak hlavni hrdinka je pro me asi az prilis zvlastni. 65% P.S.: To ohledne tricka a obleceni, bylo trochu pritazene za vlasy zvlaste na samem zacatku.. 3 mesice mit stejny jedno triko?! Jeste stesti, ze se tam nerozebiralo, jak to ma Amy se spodnim pradlem, to bych to asi vypnul hned ze zacatku. ()

ludovit14 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja to tu skrátim,po 43 min.,som mal dosť!Je to hanba ako zavádzajú tvorcovia niektorých filmov,tento film nemá nič spoločné z názvom komédia.Nedá sa tu ani pousmiať,iba len žasnúť nad nad tupým príbehom neukojenej Melanie,ktorá každých 5min.,len šuká z nejakým nezmyselným hercom-s ktorých mi bolo na GRCANIE!Takáto čvarga nesympatických hercov,ktorý sa snažia o nejakú romancu tu už dlho nebola.HOD:6,01% .PS: a Todd Louiso,nech nechá kameru na pokoji a vráti sa radšej herectvu!(ale ani to nevie!) ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Where the motherfucking fuck is motherfucking bottom? Tak to bolo dosť depresívne! Obrovská škoda slabšieho úvodu, ktorý sa tiahol asi tak do polovice - až dovtedy to pôsobilo dosť strnulo a popravde ma to aj nudilo. Našťastie, potom sa začalo blýskať na lepšie časy a príbeh sa krásne rozvinul, no najmä do hĺbky. S deprimovanou Amy som veľmi súcitil, pretože bola kritizovaná za všetko čo sa jej kedy v živote nepodarilo a scéna kde leží na brehu chladného mora a sama seba sa spytuje "kedy už konečne padne na úplne dno", to mi prišlo strašne smutné. Takže druha polovička filmu veľmi vydarená - a to som sa dosť obával, že koniec pokazia nejakým klišé, našťastie sa tak nestalo. Inak, neviem zase čím si tento film vyslúžil zaradenie do žánru komédie, mne je z toho skôr smutno... ()

Sinecod 

všetky recenzie používateľa

Pěkný film na klidný večer. Jen mi na něm něco nesedělo a když sem ten večer usínala, přišla sem na to co. Žena, která se tři měsíce válí po rozvodu v posteli a žije v domě svých rodičů, aniž by si převlékla tričko či něco dělala, podle mě není žena, která si něco začne s o tolik mladším klukem a to ještě stylem nejdřív se budem líbat a pak na to hned vlítnem. ()

kolodej1 

všetky recenzie používateľa

film má své lepší i horší okamžiky, prostě kolísavá kvalita. Ale samotný příběh a hlavní dějová zápletka byla zajímavá a poměrně slušně podaná. Na druhou stranu, dost těžko jsem v tomhle filmu hledal komedii, Spíš dramatický příběh s úsměvnými momenty. Ale bylo to o vztazích a to můžu. Potěšil konec filmu. 70% ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (1)

  • Názov filmu odkazuje na pieseň "Hello I Must Be Going" od Groucha Marxa, ktorý bol americkým hercom a komikom. (Crybaby)

Reklama

Reklama