Reklama

Reklama

Immortalitas

Trailer 2

Obsahy(1)

Počas druhej svetovej vojny Adam zapredáva svoju dušu Diablovi. Chce len zachrániť milovanú rodinu. Oboje stráca a stáva sa proti svojej vôli nesmrteľným. Je rok 2025 a svet sa mení.  Adam putuje po katastrofami zmietanej planéte. V krajine bez ľudí postupne sám prestáva byť človekom. Večnosť si kráti pomstou, loví démonov a posiela ich naspať do pekiel. Zjavenia Archanjela Gabriela privádzajú Adama na správnu cestu. Gabriel prezrádza, že Diabla možno poraziť jedine získaním bájnych elementov života. Adam počas hľadania elementov naráža na posledných žijúcich ľudí. Veria v obnovu života na Zemi. Vďaka ich nádeji získava Adam silu dokončiť Gabrielov plán.
Pôvodný slovenský mysteriózny thriller je celovečerným debutom študentov VŠMU v réžii Erika Bošnáka. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (78)

Melios odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď sa k známemu strihaciemu programu obsahujúc i VFX free pack, s ktorým sa dobre pracuje dostane do rúk chudobného študenta z Petržalky, ktorý sníva o tom, že si natočí najväčší letný Slovenský blockbuster s hypermodernými efektami na štýl Ghost Ridera. Niekedy je skrátka lepšie ostať nohami pevne na zemi a snívanie prenechať niekomu skúsenejšiemu... ()

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Slovenský Wolverine Karol Csino. Prišlo mi to ako miestami náhodne vygenerované scénky bez hlavy a päty so špeciálnymi efektami, ktoré doprevádza miestami príšerný (smiešny) herecký výkon Karola Csina. Avšak palec hore za snahu natočiť na našom území aj niečo iné, ako historický film. Pre tentokrát to ale zatiaľ nevyšlo. Ťažko komentovať, (ne)treba vidieť. ()

Reklama

honajz 

všetky recenzie používateľa

Nebylo to tak špatné, jak se zdá ze zdejšího hodnocení. Má to myšlenku o svobodě volby člověka, který by rád odpovědnost házel na Boha, nebo na ďábla, ale pořád je to jeho odpovědnost. Jako jo, je to mixnuté různými postapo filmy, Exorcistou, Wolfensteinem, Terminátorem, Pátým elementem a kdoví, čím ještě, ne vždy mi herecké výkony imponují, zvlášť když má jít o nějaké expresivní vyjádření, a střední část mne nudila (Btw, kam zmizelo silové pole dveří při odchodu?), ale jinak to šlape, dobře se v tom orientuje, myšlenka je jasně rozpoznatelná (který současný film to má?), závěr ve stylu BSG mne pobavil, za mne docela povedený film. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Nevadilo by mi, že to má príšerné efekty. Prežil by som otrasné herecké výkony a slabú výpravu. To preto, lebo sa na tom dalo výborne pobaviť a vlastne tento dehonestačný pocit voči tvorcom je to jediné, čo divákovi režisér ponúka. Ale nedá sa akceptovať takmer nulový dej a tým pádom nuda. Všetko je to o tej záverečnej pointe, ktorá by mohla v nejakej premyslenej produkcii celkom fajn vypáliť, lenže aj tá záverečná sekvencia je natočená rovnako šlendriansky, ako celý film. Videné v kľude domova, takže som prišiel o ten pôžitok pocitu trápnosti v kine s ďalšími naivkami, ktorí dúfali v kvalitné sk sci-fi. ()

Zombiepod odpad!

všetky recenzie používateľa

Immortalitas je samotným dnom slovenskej filmovej tvorby. Katastrofa obrovských rozmerov, ktorá sa dokonca dostala do kín! Obdivujem však režiséra, že sa odvážil pustiť do takéhoto žánru, navyše pracovať s 3D technológiou, keď na to proste nemá. Film je plný odpudivých filtrov, na ktoré sa nedá dívať, zlej kamery a ešte horších digitálnych efektov. Dialógov tu veľmi niet, no keď prídu, je lepšie si zapchať uši. Dej samotný nemá žiadny spád, a miestami chce byť dokonca rádoby poetický, čo definitívne zatlčie debilný záver. Nepočúvať, nepozerať, len sa filmu vyhnúť, to je jediná dobrá rada. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (12)

  • O kinodistribuci filmu projevily zájem společnosti z USA, Francie, Německa či Itálie. (Sufferer)
  • Natáčanie prebiehalo od marca do mája 2010, slovenská premiéra bude vo februári nasledujúceho roka. (tom88)
  • První slovenský film natočený ve 3D. (Bart)

Reklama

Reklama