Reklama

Reklama

Immortalitas

Trailer 1

Obsahy(1)

Počas druhej svetovej vojny Adam zapredáva svoju dušu Diablovi. Chce len zachrániť milovanú rodinu. Oboje stráca a stáva sa proti svojej vôli nesmrteľným. Je rok 2025 a svet sa mení.  Adam putuje po katastrofami zmietanej planéte. V krajine bez ľudí postupne sám prestáva byť človekom. Večnosť si kráti pomstou, loví démonov a posiela ich naspať do pekiel. Zjavenia Archanjela Gabriela privádzajú Adama na správnu cestu. Gabriel prezrádza, že Diabla možno poraziť jedine získaním bájnych elementov života. Adam počas hľadania elementov naráža na posledných žijúcich ľudí. Veria v obnovu života na Zemi. Vďaka ich nádeji získava Adam silu dokončiť Gabrielov plán.
Pôvodný slovenský mysteriózny thriller je celovečerným debutom študentov VŠMU v réžii Erika Bošnáka. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (78)

Sabrewulf odpad!

všetky recenzie používateľa

Snaha byla a to se cení. Ale to je asi tak všechno. Opět klasická mladická nevyzrálost (čti nesoudnost) "vytvořím nějaký počin a ten jde okamžitě do kina". Je to vlastně stejný princip jako Superstár, kdy si každý mladý myslí, že nepotřebuje žádnou základnu a hned mu bude svět ležet u nohou. Za zmínku stojí některé úsměvné scény jako např: hlavní hrdina sestřelí monstrum, které celou dobu vypadá docela obrovsky a jakože strašlivě, přičemž se z něj nakonec vyklube jen "Srnčí ratlík" ( a ještě legračně hořící). ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Iskierka nádeje na úspech slabučko horela, ale nakoniec je z prvého slovenského akčného post-apokalyptického sci-fi obrovské fiasko. Dej filmu by sa zmestil do krátkometrážneho pätnásť minútového filmu. Scenár teda nič neponúka. Kamera je katastrofálna, sníma zábery z príšerných uhlov a v akčnejších scénach nastáva pre diváka chaos. Veľmi málo strihu a tým pádom dlhé ničnehovoriace scény znamenali riadnu nudu a nuda v tak krátkej stopáži, to už je čo povedať. Hercov snáď ani netreba komentovať, tí si urobili z natáčania asi pracovnú prestávku. Ich výkony boli na smiech. Celý film bol zabalený do zvláštneho vizuálu, ktorý nebol zrovna najlepšou voľbou. Akčné scény (okrem toho, že sú neprehľadné) sú úplne nevýrazné. Efekty by lepšie urobil na PC aj môj mladší brat. Je zarážajúce, že bol tento film nasadený aj v kinách. Síce na krátko, ale predsa. Ako študentský amatérsky film je to pecka, ktorá v školskom projekte určite uspeje, ale ako celovečerný film, ktorý je nasadený v kinách a je pre masy ľudí je to obrovské faux pas. Bohužiaľ je to najhorší film, ktorý som videl za pomerne dlhú dobu. Je mi ľúto, že to našej mladej krvi nevyšlo, ale budem aj naďalej veriť, že nám raz vytrú zrak a natočia niečo poriadne a hlavne zmysluplnejšie. 10% ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Naposledy sa v kine takto všetci svorne smiali, keď na plátne vyvádzal Sasha Baron Cohen ako Borat. A pravda je, že som sa smial tak, že som plakal a mal som problém sa do konca filmu upokojiť. Jednoducho to nefungovalo. Nechcem to celé zhadzovať pod čiernu zem, lebo predsa len je to pokus o niečo úplne nové - niečo čo sa v slovenskom filme nikdy neobjavilo. Len to nevyšlo. Film nespeje nikam. Scenár mieša prvky sci-fi s biblickou tématikou, ktorú si prispôsobuje podmienkam a tým ju oberá o čaro a dokonca aj o zmysel. Veľa vecí sa tam nevysvetlí a kamera, ktorá je príliš roztrasená, neprirodzená a zdevastovaná rôznymi filtrami a neprirodzeným svetlom sa stáva mätúcim prvkom pre diváka. Csino ako hlavný hrdina pohorel. Nie len ako hlavná postava s ktorou sa jednoducho nedalo stotožniť, lebo nikto nevedel čo to doriti na tom plátne vlastne robí, alebo sa pokúša robiť ale aj ako herec. Jeho herecký prejav bavil celé kino. Mohol by som spomenúť aj ostatných hercov ale načo. Nevýrazný - celá línia s chalanom a jeho sestrou, ktorá sa podobá na mŕtvu manželku hlavného hrdinu, bola nezvládnutá. Polodetaily a celky plné neprirodzených efektov, ničili inak peknú atmosféru, ktorú tvorila hudba. Parafráza na rajskú záhradu je obrovským výsmechom celej myšlienky, obohatenej o chlpatý zadok Karola Csina. Jednoducho nikdy viac. Strata času, neprítomnosť príbehu, scenára a dobrého vkusu. Pomalé scény, kde sa nič nedeje sú ubíjajúce a film nudí a baví tam kde by nemal. ()

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Ou. Čo to čo to??? America zavítala na Slovensko. Len asi tretina z tretiny. Slabučké, veľmi slabučké. Nápad síce dobrý ale prevedený úboho amatérsky. Trápny bratislavský gangstri v kapucniach nechýbali ani v tomto filme. Priradil by som tento film k horším americkým béčkam. Škoda, že tam nehraje aj Steven Seagal. ()

HarryBlock odpad!

všetky recenzie používateľa

Úvodná scéna s nacistami je ešte paradoxne celkom stráviteľná hoci vedúceho nacistu hrá (ne)herec so židovským nosom ako Adrien Brody. Inak asi celé zle, nemá ani zmysel to rozoberať až na ten herecký výkon hlavného hrdinu, pri ktorom vám asi nebude jasné prečo hrá až tak neuveriteľne otrlo, teda pokiaľ ste nevideli režisérov filmový autoportrét a nedojde vám, že mu to pravdepodobne tak predhrával. Otázka je prečo potom neušiel Csino z nakrúcania? ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (12)

  • Soundtrack k tomuto filmu nahrala kapela Desmod, pieseň má názov "Nesmrteľní". (tommy187)
  • Líbání herců ve filmu je skutečné. (Sufferer)

Reklama

Reklama