Reklama

Reklama

Pekelná noc

  • USA Hell Night
Trailer

Obsahy(1)

Parta studentů dostává jako úkol pro vstoupení do klubu strávit noc ve starém, opuštěném sídle. Po strašidelném příběhu o posledním potomku majitelů sídla jsou studenti vpuštěni dovnitř. Večer začíná několika strašidelnými triky, připravenými jejich kamarády. Jenže ten opravdový děs se právě probouzí někde ve sklepích zámku a chystá studentům opravdovou pekelnou noc. Pro většinu z nich také poslední. (Henk)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (56)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Atmosféra je špičková a sledovanie počas dušičiek pridáva filmu na hodnote. Bohužiaľ potenciál látky nie je využitý na 100%, čo je rozhodne škoda, pretože stačilo len niektoré scény dotiahnuť do konca. Inými slovami Hell Night neobsahuje žiadnu zapamätania hodnú scénu, ale ako celok rozhodne zapamätateľný je. Casting je fajn, len pri niektorých scénach, ako napríklad monštrum zdvíhajúci sa zo zeme za postavami sme mali byť maximálne vystrašení, ale scénu sledujeme dosť nezaujato. Na začiatku je nám predstavená celá mytológia, ale v priebehu deja s k nej už vôbec nevrátime a niektoré odpovede si musíme domyslieť, pretože ich nemali premyslené ani tvorcovia. ()

Gorehound 

všetky recenzie používateľa

Fantastický slasher z ranných 80´s. Perfektné spracovanie a natočenie, celý film sa odohráva v noci a na zámku, čo je krásne zachytené, spolu so všetkými tieňmi, mihotahúcim sa svetlom sviečok, či ohňom v starobylom kozube, vrhajúcim tiene na celú miestnosť. Nemyslím si, že režisér stopáž prestrelil, nenudil som sa ani minútu a záver krásne napínavo kulminoval. Záporák bol perfektne najskôr skrytý v tieňoch a ukázal sa až ku koncu, vraždy boli urobené skvelo a predovšetkým film nešetril ani na napätí. Linda Blair sa tu minimálne vyrovnala všetkým scream queens pred ňou aj po nej. Naozaj klasický 80´s slasher v tom najlepšom zmysle slova. ()

Reklama

Zayl 

všetky recenzie používateľa

Povedený slasher založený na jednoduché, ale zábavné zápletce. Mohlo se odpustit od zbytečně dlouhé stopáže, která zapříčiňuje pomalý rozjezd, ale poté, co se děj přesune na strašidelné sídlo, začíná ta pravá atmosféra. Partička teenagerů zjišťuje, že nejsou jedinými obyvateli sídla, ale že tam s nimi ještě někdo je. Milá návštěva to však není - zmutovaný zaostalec. Kupodivu tu nejsou vraždy stěžejním prvkem, ale je jím atmosféra ponurých interiérů a permanentní napětí z neznáma. Ono těch vražd zas tolik nebylo, ale když už dojde na nějaký mord, tak působí zajímavě. Rozhodně slušná zábava. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Linda Blair bola hlavnou postavou v excelentnom Exorcistovi (áno, tota dievčina, čo mala krk zo sovy), pričom od “Pekelnej noci” som si sľuboval predovšetkým atmosféru, ktorá by ma v tieto chladné večery zahriala. Ako zástupca slasherov zo “zlatých” 80tok, “Hell Night” vyslovene neprepadne, no keď sa raz niečo točí v starom kaštieli, zámku či na hrade, očakával by som, že sa z daných kulís vyťaží viac, ako v tomto prípade. Škoda, že som sa taktiež nedočkal lepšie spracovaných gore scén, no inak som na počudovanie celkom spokojný, lebo nejakú tu dávku napätia som predsa len obdržal. PS: Prečo prehadzoval tie čižmy cez plot, keď ich mohol prepchať? Kurva tieto staré “vykopávky” miestami pôsobia tak inteligentne :) ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Čo tak povedať o tomto vydarenom, klasicky vystavanom slasheri. Občas pôsobivo napne ( naozaj dosť občas ), občas pôsobivo nudí ( naozaj len občas ), tá pravá, desivá synth hudba a klasické charaktery, z ktorých veľa nezostane ( neberte to ako spoiler, tak to v každej vyvražďovačke chodí ). Takže pekné 4*, z ktorých ale mohlo byť 5, keby mal snímok väčšiu porciu gore a menšiu porciu minút, tak ako sme v tomto žánri zvyknutý. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (10)

  • Filmári mali problém so sovou, ktorá mala letieť priamo na kameru. Nakoniec sa uspokojili aj s umelou, ktorá letí do pravej hornej časti kamery. (molcan2)
  • Posledný film spoločnosti Compass International Pictures. (beso74)
  • Hoci vo filme herci niekoľkokrát prebehnú od domu k vstupnej bráne celého sídla, v skutočnosti je vzdialenosť medzi týmito dvoma miestami viac ako 1 míľa. (beso74)

Reklama

Reklama