Reklama

Reklama

Série(8) / Epizódy(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (5)

...A je to! (1979) 

Za všetko hovorí fakt, že táto dvojica bavila ako dieťa mňa a o podstatne neskôr synovca, ktorému som ako darček pod stromček venoval celú sériu dvdečiek s príbehmi Pata a Mata a párkrát sme sa na ich príbehy pozreli spolu. Kedysi dávno pri prepínaní kanálov som na seriál natrafil aj na tureckej stanici, myslím že sa volala Turksat a napriek tomu že bola určená Turkom žijúcim v Európe je jasné že dvojica nešikov zožala celosvetový úspech. Za najlepšie považujem epizódy Porucha, Obraz, Klavír či Jablko a vo všeobecnosti tie staršie sú podstatne lepšie a samozrejme tie vytvorené okolo roku 1990 mi utkveli v pamäti najviac. ()

Pomerančová šťáva (2014) (S05E05) 

Oni ľubia pomaranče...a muša še vyšaľec na Afterparty... ()

Bazén (2015) (S05E07) 

Chvíľu to vyzeralo že jedného z hrdninov nášho detstva zazrieme v plavkách a nie neodmysliteľných nohaviciach... našťastie iba chvíľku... ()

Obkladačky (2015) (S05E10) 

A takto nejako bude vyzerať keď Vám v budúcnosti prídu prerábať učni stavebného učilišťa ktorý sa takmer 3 roky vzdelávali extérne...V podaní tejto dvojice to vyzeeá jednoducho ale pravdou je že už to nie je tak vtipné a chýba tam klasická hudba. Mne osobne asi najviac zo všetkého. ()

Sekačka (2018) (S06E02) 

Solárny panel ktorý na kosačku demontovala dvojica majstrov chýbal na streche už v predchádzajúcej epizóde... ()

Reklama

Reklama