Reklama

Reklama

Série(8) / Epizódy(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa foundation k tomuto seriálu (3)

...A je to! (1979) 

Absolutna a nekompromisna spicka ktoru strkam do jedneho vreca spolu s niecim takym ako su Simpsonovci. Treba nieco dodavat? ()

Houpací křeslo (1979) (S01E04) 

mam na plane dneska prispiet do hodnotenia niektorym dielom tohto genialneho serialu kedze som si pred par dnami vsetko ozivil. Tieto najstarsie diely patria jednoznacne k TOP spicke celeho serialu. Priznam sa ze tie novsie z 2003 uz som tak moc nesledoval ale podla par dielov uz to nebolo to prave orechove. Kazdopadne Hupacie Kreslo plny odpal :D ()

Budka (1983) (S01E16) 

Podla mna su aj tak najlepsie tie diely ktore sa odohravaju na tej ich deravej zprachnivenej chalupe :D..Nezabudnem nikdy na tie sceny ked ju ukazu a zafuka vietor alebo do nej niektori z nich kopne a chajda sa zacne cela natriasat a kolisat :D obcas treba byt aj detinsky :D ()

Reklama

Reklama