Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvorica detektívov každý deň rieši závažný prípad. Vypočúvanie svedkov a podozrivých, obhliadky miesta činu a dedukcia dvoch zohratých párov kriminalistov vždy vedie k odhaleniu páchateľa. Krátka scéna na začiatku každej epizódy ukáže obeť priamo na mieste činu, najskôr bez súvislostí. Tie odhalia až kriminalisti pomocou svojich vyšetrovacích metód a na základe získaných dôkazov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (61)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvé oddelenie? Skôr prvé psychiatrické oddelenie. Úroveň herectva a dramatizácie na úrovni Policajných prípadov. Lenže v policajných prípadoch hrajú amatéri a tu sa tvária niektorí, že sú profesionáli. Hlavne Dobrík mal zjavný tvárový zásek. Seriál je aj mysteriózny. Skúma prípady, ktoré sa mohli stať možno v Texase černochom pred 60 rokmi a nie tu na Slovensku. Napríklad včera bola jedna časť, že mäsiarstvo odmieta predávať mäso cigánom, majiteľ je rasista a celkovo na Slovensku to je samý rasista. Zarazila má však veta, že ide o nenávisť voči etnickej menšine. Voči akej prosím vás? Jakživ som nevidel, že by Rómovia chodili v menšine. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Neviem, čo máte proti tomu. Tento seriálik má obrovské plus a to svoju dĺžku, veľmi málo vecí vás vie znechutiť za 15 minút. Okrem toho celkom zaujímavé prípady a pre mňa naozaj namakané úvodné titulky dávajú tomuto miniseriálu niečo do seba. Nie je to nič z čoho odpadnete ale utekať na záchod tiež nebudete. Pre mňa 60% ()

Reklama

panki9922 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak na tvorbu kvalitnej kriminálky nemali potrebný rozpočet, nemali sa do toho púšťať. Ak mali potrebný rozpočet a toto je ich výsledok, tak je to smutné. Určite je pravdivá prvá možnosť a dôvod je prostý - televízne štandardy slovenského diváka sú extrémne nízke, takže nepotrebujú produkovať kvalitu ako napr. z dielne BBC. 0/10 ()

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Horšie ako odpad! Totálna katastrofa! Najviac sa "bavím" ako dementne sa vyjadruje a tvári nejaký svedok či podozrivý... ale nikdy som nevedel ako to charakterizovať, ale až tu kolega Adrian to presne pomenoval, citujem:"...recituje naučené repliky..." Rúfus, Paulovičová a spol. ako profi herci sú v pohode... ale naozaj potom ich konfrontácia s "nehercami" vyzerá trápne až dementne! ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Aby som si vytvoril obraz o "kvalite" tohto seriálu stačila mi naozaj jedna epizóda, v ktorej sa na vrakovisku objavilo v ohorenom aute telo mŕtveho muža. Jeden z vyšetrovateľov neustále prežúva žuvačku a snaží sa pôsobiť drsne, druhý sa zosype pri pohľade na spálené telo ale top je policajt v uniforme ktorý páskov označuje respektíve ohraničuje miesto činu napichaný steroidmi v kravate a v uniforme do ktorej sa sotva vopchal...Ešte aj potencionálnypáchateľ svoju úlohu vôbec nezvláda a ako to spomenulo už viacero užívateľov jediný kto ako tak do pokusu o kriminálny seriál zapadá je šéf oddelenia v podaní Petra Rúfusa. Nakoľko odpad! dávam iba výnimočným skvostom, tak jedna hviezdička pre seriál na úrovni 0%. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené