Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvorica detektívov každý deň rieši závažný prípad. Vypočúvanie svedkov a podozrivých, obhliadky miesta činu a dedukcia dvoch zohratých párov kriminalistov vždy vedie k odhaleniu páchateľa. Krátka scéna na začiatku každej epizódy ukáže obeť priamo na mieste činu, najskôr bez súvislostí. Tie odhalia až kriminalisti pomocou svojich vyšetrovacích metód a na základe získaných dôkazov. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (61)

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Serialy na SLovensku fakt NIE SME SCHOPNI NATOCIT. Pochopitelne, staci zobrat par sucasnych SK "celebrit", vrazit im do ruk lajstre a naucte sa tieto dialogy, ktore potom bezmyslienkovite odrecitujete. No a serial je na svete. Scenar to nemalo, reziu asi taktiez nie, no a dejova linia, tak to je ciste vakuum. 0 % ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Název klame, že by to mohl být dvojník českých špičkových Případů prvního oddělení, nicméně jako neškodná jednohubka, trochu amatérské a ne celkem debilní se to dalo. Kdyby to mělo delší stopáž, už bych dal sotva dvě hvězdy, takhle dám slabší tři. Z herců samozřejmě vede Peter Rufus, ale nevadí mi ani Ján Dobrik a Veronika Paulovičová ( ta se mi vlastně i líbí :-) ) ()

Reklama

TinoArts 

všetky recenzie používateľa

Videl som pár častí. Nulové herecké výkony, dementne napísaný scenár, neskutočne tuctové zápletky vykradnuté zo zahraničných krimináliek, predvídateľné pseudo-zvraty, a všetko to klincujú ukradnuté zvukové efekty z LOST (a možno aj iných seriálov, ktoré som nezaregistroval). Nevyznám sa, ale podobne to bolo aj v Odsúdených, kde používali zvukový doprovod z Prison Break-u, je to vôbec legálne? ...každopádne, jedna hviezda za celkom obstojné technické spracovanie. 10% ()

carl.oesch odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je síla, ještě horší, než policjati v akci, či jak se to jmenuje. Ti, co kritizují třeba kriminálku Anděl nebo Specialisty by měli vyidět za trest v kuse dva díly téhle chudičké a přitom ubohoučké slátaniny a začali by si detektivek z českých komerčních televizí hned vážit. Tomuhle čouhá jako sláma z bot hlavně ten nizoučký rozpočet a absence schopnosti scénaristů s tím alespoň "něco" udělat. Paulovičová není herecky žádný zázrak, objeví se v těch největších slovenských seriálových s...ch, ale jako na ženskou se na ní chvílemi koukat dá. Peter Rúfus býval taky větší eso. Ale co s tímhle nakonec může dělat? Hypotéka, složenky a nějaká ta dovča v Karibiku se přece nějak zaplatit musí. ()

tron odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto som pôvodne ani nechcel komentovať, lebo JOJ-ka je kus odpadovej televízie, kde na sto splaškov pripadne jeden slušnejší seriál (aj to riadne preceňované „Odsúdené“), no potom som omylom uvidel viacero častí tohto „kriminálneho seriálu“ a na mieste bolo zhrozenie. Konkurenčné „V mene zákona“ (40%) je oproti tomu prechádzka ružovou kriminalistickou záhradou a „klasický a poctivý kus filmárstva“ so všetkým, čo k tomu patrí (réžia, herci, scenár, produkčná záštita). Ak necháme stranou primitívne „scenáre“ a réžiu, za ktorú by som tým somárom naparil doživotný zákaz režírovať a vybavil by som im miesto niekde za pásom vo fabrike, zostanú nám (napríklad, v skutočnosti je tých záporov toľko, že ich sem ani nemienim vypisovať) amatérske výkony hercov, z nich mnohí sa napríklad (a teraz sa držte) ZAKOKTAJÚ uprostred vety. Ako je možné, že TOTO produkcia dopustila? Prečo sa neišlo na DRUHÚ klapku?? Nie je predsa normálne, aby sa evidentne vystresovaný pán s rečovou poruchou zasekol uprostred vety, niečo zamumlal, odkašľal si a NORMÁLNE POKRAČOVAL ĎALEJ!! Posratí, posratí a ešte raz posratí diletanti. A TAKÝTO „umelci“ robia na Slovensku kariéru. A takáto televízia má gule označovať sama seba za kvalitnú... Je mi z toho zle. Je mi z toho MDLO. ()

Galéria (27)

Reklama

Reklama