Reklama

Reklama

Policajné prípady

(seriál)
Reality-TV / Dráma
Slovensko, 2017, 45 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Život so sebou občas prináša komplikované situácie, ktoré človek ani napriek všetkej snahe, nedokáže riešiť sám. Niekedy potrebuje pomôcť sebe, niekedy svojim blízkym a niekedy niekomu úplne neznámemu, kto si nedokáže pomôcť sám. Televízia Markíza prináša na televízne obrazovky novú sériu príbehov, ktorá bude dopĺňať úspešné Rodinné a Susedské prípady. Policajné prípady opisujú práve tie príbehy, kde je nevyhnutný zásah „mužov zákona" ako hádky, krádeže, útoky, napadnutia alebo akékoľvek konflikty, ktoré sa ľuďom vymknú z rúk. Špecifikom tohto formátu je účasť bývalých príslušníkov Policajného zboru, čo zabezpečuje omnoho vyšší stupeň autenticity zobrazovaných akcií. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (16)

DJ Rocco iNc odpad!

všetky recenzie používateľa

Iba to skopírujem z podobnej relácie z TV JOJ. // Party shit ! Väčšiu šaškáreň už nemohli vymyslieť. Človek si myslí, že ho už nič neprekvapí, no mýliť sa je ľudské. A ja sa divím hercom, že sa na takomto odpade podieľajú. Nestačí, že z núdze dabujú v dabingu všetko, čo dehonestuje kvalitu dabingu, no ešte sa takto realizujú aj v trapárňach. ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Všetci policajti sú bastardi (A.C.A.B. - All Cops Are Bastards). To už dávno viem. Policajti sú zakomplexovaní čuráci, s ktorými sa nedá ani len rozumne komunikovať. Mali by pomáhať a chrániť, to však je iba prázna fráza, čo majú napísanú na služobných autách. Sú to jebnutí uniformovaní kokoti, ale nie až tak kokotsky kokotskí ako ich vykresľujú v stupid projekte "Policajné prípady". Chvíľu som bol v tom, že je to nejaká paródia, satira či podivný sitcom, ale oni to myslia vážne. TV Markíza zaradila do svojho vysielania vskutku totálne primitívny odpad! ()

Reklama

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Zdá sa mi, že Jojka a Markíza spolu súťažia a predbiehajú sa kto nakrúti horšiu reláciu. Ja ako divák-rozhodca musím uznať, že touto kravinou Markíza po dlhšom čase začína viesť. A prečo? Pri rodinných a susedských prípadoch dokážem čítať knihu či písať, sústrediť sa na inú rozumnejšiu činnosť či si to fakt nevšímať ale TOTO? Pri tomto sa to nedá. Neustáli krik preafektovaných postáv, hlúpe dialógy pri ktorých sa neustále kričí a toľko zbytočných informácií... Pri tomto nedokážem ani len existovať. Najhoršia vec v TV za posledné roky. ()

as-minor odpad!

všetky recenzie používateľa

Smekám. Hnoj a narkóza sa konkurenčne hašteria dokonca v produkcii materiálovo podobných „sračkoseriálov“. Policajné prípady i Policajti v akcii sú bezkonkurenčne najvýraznejším výkalom v seriálových vodách slovenských televízií. Na záver by som si dovolil citovať úryvok z originálneho znenia obsahu, ktorý vyprodukovala TV Markíza. „Špecifikom tohto formátu je účasť bývalých príslušníkov Policajného zboru, čo zabezpečuje omnoho vyšší stupeň autenticity zobrazovaných akcií.” No nie je to veľmi úsmevný „bullshit”? Bývalí policajní príslušníci sa skutočne vžili do svojej hereckej role a odvádzajú famózne výkony, za ktoré by im aj ocenenie Zlatou Malinou bolo málo! ()

TONY odpad!

všetky recenzie používateľa

Prečo radšej konečne naša televízia nenatočí niečo poriadne. To je tak, že chcú natočiť toho veľa a je to nízkorozpočtové a na prd, no keby radšej točili menej a kvalitne. Ale na také kvalitky ako chernobyl alebo stranger things od netflixu naša televízia podľa mňa nemá ani peniaze a možno ani schopnosti a kvalitných odborníkov ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama