Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jaime skládá účty z minulosti. Winterfell se připravuje na osudovou bitvu s Bílými chodci vedenými Nočním králem. Bran objasní jeho motivaci. Daenerys se snaží urovnat vztahy se Sansou. V předvečer bitvy je pasován nový rytíř Sedmi království. Jon a Gendry odhalí svým nejbližším tajemství svého původu. (DavidWark)

Videá (2)

Z nakrúcania 1

Recenzie (139)

Eliott 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál nikdy po jednom či dvou ,,klidných" episodách neodsuzuji a nerozčiluji se na čsfd jako někteří, ale musím uznat, že druhá episoda bylo o trochu horší, než ta první. Přehodnocení po shlédnutí série: je nepochopitelné kolik scénáristé vyplýtvali času na první dvě episody. Po přehodnocení odebírám jednu hvězdu. ()

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Co na tohle říct kromě "miluju to"? U pokecu u krbu jsem si málem stříkla do textilu během poměřování pinďourů. Ale zbytek byl dokonalej. Skoro jako na sezení AA. Všechny vaše top postavy se sejdou, aby pokecali o životě, přestože se během let mezitím chtěli zabít, a někdo najednou tvrdí, že tohle celou dobu nechtěl jenom proto, že se nerubou od první minuty? Celá první série byla jedna dlouhá konverzace. Potom se to trochu zavrhlo, ale konec uzavírá kruh. Zpátky ke kořenům. A pokud neznáte křivku vyprávění (narozdíl od autorů) tak budete hodnotit níž. Ale to už je váš smutný úděl... ()

Reklama

srbak 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Neviem, prečo na tento diel toľko ľudí nadáva, avšak vadila mi jedna veľmi podstatná vec - buď sa mala táto séria ešte o pár dielov natiahnuť, alebo aspoň neukracovať na úkor očakávanej akcie. Každopádne z dejového hľadiska podľa mňa veľmi výživná a vhodná epizóda, ktorú si GoT po takej dlhej dobe zaslúžilo. ()

liskam 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To Ticho před bouří... nebo nádech před velikým skokem se může mnohým jevit dlouhý a nebo dokonce zbytečný. Myslím ale, že si ho všechny postavy zaslouží a přestože by se mohlo zdát, že první dva díly osmé série nudí a přešlapují na místě, pro mě jsou tyto díly perfektní příprava na to, že se bude umírat a že seriál jde do finále. Mimo jiné jsou perfektně natočené! Kamera, hudba a herecké výkony asi nemohou být lepší. Za mě Super a jasných 90% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ešte nikdy sa na čsfd neprejavila úbohosť tunajších užívateľov ako teraz. 89% na Imdb versus 77% na čsfd sú jasným dôkazom toho, ako vyzerajú hodnotenia na tejto databáze. Už dávnejšie som uvažoval nad odchodom, ktorý by bol nepochybne správnym krokom. Už iba hodnotenie tunajšieho samozvaného hororového experta je dôkazom toho, aký ľudia sa považujú za filmových znalcov a jeho predpoveď o tom, ako zažiari mimo iné Kliatba kvíliacej ženy vychádzajú do bodky. Celá atmosféra druhej epizódy je dokonalým obrazom beznádeje, ktorá obyvateľov Severu sužuje a dočkáme sa aj dvoch dôležitých udalostí. Moment, keď pri krbe začne znieť pieseň a následné prestrihy na Zimohrad vo mne vyvolali zimomriavky, ktoré dokázali prekonať azda iba momenty v hre Zaklínač 3 a Geraldova návšteva bažín vo Velene a stretnutie s bôžikom Jankom a trojicou bosoriek. Z filmového sveta čo sa týka atmosféry pred bojom sa tomu dokázal priblížiť iba Pán prsteňov, Kráľovstvo nebeské a obesenie chlapca vo filme Nepriateľ pred bránami, nik iný sa nedokázal s atmosférou pred rozhodujúcou bitkou tej z druhej epizódy ôsmej série ani len priblížiť... ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (3)

  • Píseň, která hraje na konci epizody, je „Jenny Of Oldstones“ od Florence + The Machine. (Duoscop)
  • Tvůrci nechali rozhodnutí, zda bude Arya ve scéně s Gendrym nahá, či ne, na herečce Maisie Williams, která jí hraje. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Scenárista Hry o trůny míří do Středozemě

Scenárista Hry o trůny míří do Středozemě

22.05.2019

Zatímco internet pokračuje v debatě o kvalitách a nekvalitách závěrečné řady Hry o trůny, její tvůrci už se mezitím přesouvají k novým projektům. Dvojice showrunnerů David Benioff a D. B. Weiss se… (viac)

Reklama

Reklama