Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh veľmi úspešného manželského páru, Meryl a Paula Morganovcov (Sarah Jessica Parker a Hugh Grant), ktorých krásne a úžasné životy majú iba jednu chybu - ich rozpadajúce sa manželstvo. Napriek tomu otrasy ich manželského života sa ani zďaleka nedajú porovnať s tým, čo všetko ich čaká: svedectvo, vražda a vyhýbanie sa istej smrti. Federálni policajti sa pre všetky tieto dôvody rozhodnú Morganovcov odlúčiť od ich milovaného New Yorku a pošlú ich do malého mestečka v štáte Wyoming, kde sa ich ujme rodina Wheelerovcov. Vplyvom nového prostredia, nového života bez stresu a mobilných telefónov, dostávajú Morganovci šancu bojovať o záchranu svojho manželstva. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (258)

verbal 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem o nich už slyšel. A věru odvázaný z nich nejsem! Paní Morganová mi dala o důvod víc, proč nikdy nepojedu Píchat do města. Mimořádně odpudivý makeupový zombie luk, který spíše vyděsí než aby zakryl, že madam už je dávno za zenitem, a navíc je tak sqělá herečka asi jako já beznadějný romantik. Panu Morganovi taky končí expirace a už by měl pomalu dát svému chcípajícímu chlapeckému šarmu ránu z milosti, přestat předstírat milovníky středního věku a začít nacvičovat na Dej si pohov kámoši 3. A oba je bez obřadu pohřbívá "dokonalý, originální a vtipný" příběh, který pan scénarista bez špetky invence vykuchal klišovitým nožem ze svých předchozích, relativně vydařených dítek. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

ale no toto - vôbec nie také zlé: ja, starý nepriateľ amerických romantických komédií, ktorého hugh grant doposiaľ ani raz neokúzlil a čaru sarah jessicy nepodľahol, musím konštatovať: aj keď originalita nie je v prípade tejto nenápadnej romantickej komédie devízou a všetky klišé žánru sa tu napokon prepašovali, ja som sa zabával, dávka humoru a vtipných replík (prevažne na konte hugha, ale po jednej, dvoch mali aj ostatní) veľmi potešiteľná, myšlienka (aj keď pekne americky zabalená a naozaj stokrát videná a neinovovaná) nadávkovaná slušne a nevtieravo a v podstate príjemná (dokážem sa s ňou stotožniť) a v neposlednom rade: aj ten hugh si konečne ku mne našiel cestu (alebo ja k nemu) a aj tá sarah mi vyjavila svoje čaro: nie je veru márna. najväčší klasik je ale aj tak sam elliott, večný kovboj, ktorý podľa mňa je oveľa viac kovboj, ako john wayne a clint eastwood :) ()

Reklama

FilmFan24 

všetky recenzie používateľa

Poboha! Nekonečně dlouhá a k uzoufání nevtipná romantická (ne)komedie, kde bohužel Sarah Jessica Parker působí jako vypatlaná nána a křečovitě se pitvořící Hugh Grant je na ránu! Kecy, kecy sem tam krásné záběry New Yorku, potom útěk na venkov a zase kecy...no a hezky nasnímaný les, jeden medvěď a...a víte co, když neuvidíte o nic nepřijdete! Zklamání na celé čáře! ()

PinokKio 

všetky recenzie používateľa

Romance bez špetky romantiky, komedie bez smyslu pro humor a pokud mělo být drama to zpackané finále, tak ani to ne. Ono koukat sto minut na úlisnou Parker a znuděného Granta není také žádný med. Hlavní role tedy spíše připadla nechtěnému humpoláctví státu Wyoming, ale i z jeho krás a tradic bohužel moc neuvidíme. 30% ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Berúc do úvahy, že máme na stole (plytkú) romantickú komédiu s Hughom Grantom a SJP, celkom obstojne sa pokúša vykresliť zvyky a spôsob života na vidieku amerického Stredozápadu. Podáva ho, neprekvapivo, komediálne, à la Dukes, s tým, že všetko je v poriadku ako je. Reálie neberie tvrdo a v podstate o tie tu ani nešlo. Poslúžili len ako kulisa rozpadajúcemu sa manželskému vzťahu a blbým kecom – hľadať hlbšie tvorcovské ambície u rejžu ako je Lawrence bola len moja debilita. A keďže do tohto filmu reálne nikto okrem mňa nešiel s myšlienkou: "Hm, idem si pozrieť, ako sa žije sedlákom vo Wyomingu skrz tento šeredný rom-com a nasajem tú rural rodeo atmošku ako špongia," počin pre cieľovku splnil poslanie a o viac nejde. --- #1 Michael Kelly ako profi vrah určite zaujímavá voľba. Ale len voľba a tam to končí. --- #2 Mary Steenburgen v tých kovbojských country oblečkoch jedno z mála pozitív. --- #3 Obsadiť Sama Elliotta a dať mu štyri vety... fetuješ? ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama