Reklama

Reklama

Klamári

(seriál)
Ukážka z filmu
Krimi / Dráma / Thriller / Mysteriózny
USA, (2009–2011), 35 h 8 min (Minutáž: 43–47 min)

Tvorcovia:

Samuel Baum

Hrajú:

Tim Roth, Kelli Williams, Monica Raymund, Brendan Hines, Hayley McFarland, Kristen Ariza, Mekhi Phifer, Tim Guinee, Wayne Dalglish, M.D. Walton, Tim Griffin (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(48)

Tim Roth ako Dr. Lightman je popredný svetový expert na odhaľovanie lží pomocou sledovania ľudskej mimiky, mikrovýrazov a gest. Dokonale dokáže analyzovať tvár, reč tela, hlas a reč, vďaka čomu vie rozpoznať pravdu. Analýzou výrazov tváre môže čítať aj pocity – od ukrývanej nenávisti cez sexuálnu príťažlivosť až po žiarlivosť. Tieto výnimočné schopnosti sú zároveň aj prekliatím v jeho osobnom živote, pretože aj rodina a priatelia klamú rovnako ľahko ako zločinci. Vo svojej spoločnosti The Lightman group, s ktorou spolupracujú napríklad FBI či CIA, spolu so svojimi kolegami odhaľuje rôzne zločiny a priznania. V prvom prípade sa dr. Lightman zaoberá prípadom mladíka z rodiny jehovistov obžalovaného z vraždy učiteľky a aférou kongresmana, ktorý si údajne platí služby prostitútky. V druhom prípade dr. Lightman vyšetruje údajné znásilnenie v armáde a súčasne aj preveruje vynikajúceho basketbalistu, ktorý vraj prijal úplatok... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa grogodil k tomuto seriálu (1)

Klamári (2009) 

Neviem, možno som mal len smolu na práve aktuálnu epizódu, no neverím, že by tie ostatné boli nejak drasticky odlišné. Pretože samotná metodika vševidiaceho Dr. Lightmana, ktorý v priebehu pár minút na základe toho, že sa v daný moment podozrivý trebárs vŕtal v nose alebo "nečakane" žmurkol, vydedukuje, že to musí byť náš hľadaný vrah, je pekne povedané smiešna, trápna, príliš vykonštruovaná a celok tým pádom pre mňa nepozerateľný... 30% ()

Reklama

Reklama