Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Na jednej strane citové vydieranie a kolísavá úroveň dielov, na druhej strane oceňujem , že v dnešnej hnusnej dobe niekto dokáže a chce pomáhať tam, kde je to potrebné. A táto neoceniteľná snaha prevyšuje hluché miesta v tejto relácii. Vždy si v duchu ponadávam, že niekto rieši to, čo by mal riešiť štát. Na niektoré diely sa nedá zabudnúť ako napríklad na video s nebohým Pavlom Demitrom. 60%. ()

Pukancek 

všetky recenzie používateľa

Aj keď si to pozriem len raz za čas, myslím si, že nie je nič lepšie a úprimnejšie ako príbehy úplne obyčajných ľudí, ako je každý jeden z nás. a Je krásne sledovať, ako sa im plní aspoň malý kúsok toho, čo by si priali. Lepšie ako sledovať prominentov, ktorí majú všetko. také relácie neznášam (Smotánka a pod.) ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Vila Rozborila osobne dvakrát nemusím (dávno sú preč časy, keď som si život nevedel predstaviť bez jeho nedeľných „Cestovín“), ale čo je pravda, to je pravda – je to profesionál, ktorý u mňa stúpol i práve vďaka veľmi nevďačnej relácii „Modré z neba“, ktorá je plná citového vydierania, avšak fakty nepustia – také veci sa naozaj dejú, tie veci sa ľuďom naozaj stávajú a to, že Rozboril o nich hovorí a ukazuje ich, je len vedľajší produkt. Navyše vidieť, že aj on má často problém s tým, aby ho niektorý "životný príbeh" nedojal/nevyviedol z rovnováhy. Ak by som bol ohľadom tejto relácie negatívny, tak rozhodne nie kvôli jej tvorcom, ale kvôli samotnej televízii, ktorá podľa mňa vypočítavo zaradila do svojej programovej štruktúry materiál, ktorý znásilňuje diváka. Ale na rozdiel od falošnej Brichtovej ("Pošta pre teba" - STV) ja Rozborilovi VERÍM. Berte, alebo nechajte tak. ()

moviechecker 

všetky recenzie používateľa

Niektorí ľudia by sa tu nad svojimi komentármi mohli trošku zamyslieť (niektorí aj trošku viac). Táto relácia nie je na to, aby Vás pobavila. Je tu nato, aby sa pomohlo ľuďom, ktorý to v živote nemajú alebo nemali ľahké. A iba úplný nevychovaný ignorant, ktorý vyrastal v materiálnom blahobyte môže takúto reláciu ohodnotiť tak ako niektorí z Vás. Ja len ľutujem, že takýchto relácii v Československu nie je aj viac. Pri pohľade na túto reláciu som videl aj tých najtvrdších chlapov roniť slzy ako malé deti. Samozrejme emociálnym mrzákom radím nepozerať, pustite si radšej Kosti či CSI. ()

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi som tejto relácii seriózne fandil a doslova som obdivoval ako dokážu "zachrániť" životy niektorých ľudí. Zdalo sa mi to ako veľmi pekná a morálne čistá myšlienka. Naozaj, spočiatku to tak podľa mňa aj bolo... Ale napokon sa z tohto projektu vykľula chorá "továreň na sny", avšak pod rúškou manipulácie, bezohľadnosti a útrap. Lebo nútiť ľudí, ktorí by najradšej zabudli na svoje problémy a trápenia, a namiesto toho žili normálnym životom, aby celému národu porozprávali kompletné dejiny svojej bolesti - to je fakt nechutné. Lebo určite každému dobre padne rozprávať ostatným ako chodí na chemoterapiu, ako každý deň trpí alebo ako mu zomreli rodičia pri nehode. Ale áno, ľudská bolesť dobre predáva, a keď sa to všetko pekne zostrihá, tak potom docielia to čo chcú - čím väčšie trápenie, tým vyššie zisky... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)
  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)

Reklama

Reklama