Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Ako porovnávam zmysel niektorých programov v komerčných televíziách, tak tento je jednoznačne z tých zmysluplnejších. Niektoré programy sú vyslovene zamerané na intrigy a sexuálny podtext, ktorý predáva (vyvolení, hotel paradaise), niektoré aspoň umožňujú šikovným sa zviditeľniť, rozvinúť a preraziť (superstar, talent) a niektoré sú zamerané na tých, ktorí inak veľa šancí od života nedostali, sami si veľmi pomôcť nedokážu a splnený sen pre nich môže byť naštartovaním do života a niekedy aj zviditeľnenie ich situácie a motivácia iných aby pomohli. Čiže aj odhliadnúc od Vila ako moderátora si to tri zaslúži. ()

migl odpad!

všetky recenzie používateľa

Je mi zle s toho ako sa úlisný a arogantný Rozboril hrá na chápavého a citlivého človeka. Hlavne nech to má sledovanosť a následne kvalitný honorár.Takto okato tlačiť na city ľudí a zneužívať neľahké životné osudy chudákov hlavne v prospech seba a svojho chlebodárcu TV Markíza,je mi s toho fakt ťažko ()

Reklama

skepticka 

všetky recenzie používateľa

Nejde mi teraz o to,že sa na ľudskom nešťastí priživujú médiá,alebo koľko krát Rozboril uroní slzu(táto časť je skutočne nechutná v tom sa zhodneme).Lenže táto show aj pomáha!!! Ak ste si to nevšimli všetci chytráci,čo ste ho označili za odpad.Myslím,že odpad je skôr spoločnosť,ktorej to treba takýmto spôsobom strkať pod nos,lebo ich oslepuje ľahostajnosť a neúčasť.Ušla vám podstata a ruku na srdce,ako často vy sami prispievate na charitu,alebo inak pomáhate,tým čo sú v tiesni(či už ľuďom,alebo zvieratám)? ()

blackrain

všetky recenzie používateľa

Tenhle pořad přispěl velkou měrou k tomu, že jsem si uvědomila, že vlastně žádné problémy nemám a jestli nějaké řeším, tak jsou to v podstatě malichernosti v porovnáním s tím, co musí denně řešit lidé v pořadu. Na kolena mě dostal příběh mladé nastávající maminky, která náhle upadla do komatu, když byla v pátém měsíci těhotenství. Doktoři tak museli bojovat o dva životy najednou. Strašná představa, že by se něco podobného stalo mě nebo někomu blízkému. Z toho mě mrazilo v zádech. Nevím, jak správně ohodnotit tenhle pořad a nevím, jestli to jde. Na jednu stranu chci dát slušné hodnocení, na druhou stranu odpad. Tak teď babo raď nebo si mám hodit korunou? ()

sarfian odpad!

všetky recenzie používateľa

Nehodnotím tvorcov ani Rozborila a ani ludí, ktorých sa to týka. Hodnotím len situáciu, ktorú zneužíva nechutná markíza v prospech seba. Rozboril je celkom v pohode, ludia majú problémy tak im treba pomôcť, len je škoda že sa im pomáha už až v kritických situáciách a nie skôr a markíza je ako pásomnica v ludskom tele, ktorá sa priživuje a preto hodnotím odpad! ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)
  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)

Reklama

Reklama