Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Ako porovnávam zmysel niektorých programov v komerčných televíziách, tak tento je jednoznačne z tých zmysluplnejších. Niektoré programy sú vyslovene zamerané na intrigy a sexuálny podtext, ktorý predáva (vyvolení, hotel paradaise), niektoré aspoň umožňujú šikovným sa zviditeľniť, rozvinúť a preraziť (superstar, talent) a niektoré sú zamerané na tých, ktorí inak veľa šancí od života nedostali, sami si veľmi pomôcť nedokážu a splnený sen pre nich môže byť naštartovaním do života a niekedy aj zviditeľnenie ich situácie a motivácia iných aby pomohli. Čiže aj odhliadnúc od Vila ako moderátora si to tri zaslúži. ()

Želik 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne tento program hrá na city. Zámerne sú vyberané príbehy, ktoré človeka dojmú a chcú v ňom prebudiť ľudskosť. A u mňa sa im to darí na plnej čiare. Každý týždeň plačem ako dážď, ale aj napriek tomu je super pozerať sa na prekvapených a rozradostených ľudí. Našťastie ľudia ešte nie sú také svine a myslia občas aj na iných, nielen na seba. Čo sa týka Vila on sa na takúto reláciu hodí dokonale. ()

Reklama

Makky 

všetky recenzie používateľa

Niektoré príbehy sú výborné a najlepšie je Modré z neba vtedy, keď sa pomáha tam, kde je to naozaj potrebné. Nemyslím teraz vysnívané stretnutie s Gottom, ale mám na mysli pomoc bezdomovcom, sociálne slabým rodinám, postihnutým ľuďom a tak ďalej. Tí to naozaj potrebujú... Dodatok: Ehm, áno, to som videl v začiatkoch tejto relácie. No postupom času sa z toho stala ždímačka emócií so spomalenými zábermi na plačúcich trpiacich ľudí. Je mi z toho na grc a len vďaka tej pôvodnej myšlienke to neposielam do odpadu. ()

Ardo 

všetky recenzie používateľa

Beriem, že nápad je fajn, ale keď som videl jednu časť (prvú aj poslednú), v ktorej išli opraviť dom jednej rodine. Tejto rodine zomrela mama čo však nemalo nič spoločné s ich domom. Ale Vilo musel neustále spomínať ich mamu a dôvod bol jediný. Hrať na city diváka a donútiť o plakať. A to nemám rád. ()

djsaly 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že pomáhať druhým a hlavne chorým a odkázaným na niekoho iného pomoc je ušľachtilé a potrebné. A to je v prvom rade na tomto už niekoľko sezón obľúbenom formáte to podstatné. Samozrejme, že bez sponzorských darov, reklamy, hviezdnych osobností a hojnej sledovanosti by nebolo možné vyčariť úsmev na tvári a zniesť aj "Modré z neba" tým trom ľuďom každý týždeň. Moje celkové hodnotenie je 3 a 1/2 * za pána moderátora akým je Vilo Rozboril. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama