Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (138)

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

Citujem z diskusie užívateľa shisho: "Nechapem ludi co tu daju ze je to odpad?? je take hrozne splnit niekomu sen? splnit chlapcovi bez ruk sen nech sa povozi s delfinom?Silne veriacej autistke splnit sen vidiet papeza a Vatikan? velmi vela podobnych udalosti? Neznasam ludi ktori stale musia za vsetkym hladat vypocitavost...davam 5*" --- takže ostanem nepochopený :-) snáď to prežijem a teraz k samotnému programu. MODRÉ Z NEBA vzniklo v pomätenej gebuli nášho údajne najväčšieho moderátorského profesionála Rozborila (NOMEN OMEN). Skombinoval dokopy viacero programov (iste ich všetci poznáte) po vzore "pejska a kočičky" a výsledok je pre mňa spoľahlivým prostriedkom na doslova "vygrcanie sa" aj bez toho aby som trpel anorexiou. Tento hnus sa naozaj nezastavil pred ničím a klesol až na samé dno citového vydierania labilných divákov, ktorí si konečne môžu pri obrazovkách poplakať a dojímať sa a zároveň mať pocit, že ostatní sú v ešte väčšom srabe ako oni sami. Sračka zaštíťujúca sa frázami o "pomoci potrebným" má to čo od nej MARKÍZA v prvom rade chcela: sledovanosť. Verte mi, že ak raz sledovanosť klesne, pôjdu drísty o pomoci tam kam smeruje aj celé toto pokrytecké divadielko. Čiže ako vravel kedysi Radič "do bRITI". (30.9.2009) ()

Marcelinoo 

všetky recenzie používateľa

Piste si co chcete. Aj ked ma Markiza z toho sledovanost a reklamy medzi tym krasne zarabaju ale je to jediny program ktory chodi skoro kazdy tyzden a pomaha ako tak ludom. Radsej budem pozerat (panelak,seherezadu,ordinaciu a ine ....) kde sa iba rozculim nad trapnymi situaciami a nic neriesiacimi zakernostami? Radsej pustim toto a pozriem sa ako maju radost ludia ktory jej vela v zivote nezazili. A este jedna poznamka - za to ze chytam doma Markizu neplatim nic. Na STV davam kazdy mesiac 4 eura a takyto program nevysiela. Pre mna 5* koli tomu ze tato relacia ma ako taky vyznam. ()

Reklama

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Ako porovnávam zmysel niektorých programov v komerčných televíziách, tak tento je jednoznačne z tých zmysluplnejších. Niektoré programy sú vyslovene zamerané na intrigy a sexuálny podtext, ktorý predáva (vyvolení, hotel paradaise), niektoré aspoň umožňujú šikovným sa zviditeľniť, rozvinúť a preraziť (superstar, talent) a niektoré sú zamerané na tých, ktorí inak veľa šancí od života nedostali, sami si veľmi pomôcť nedokážu a splnený sen pre nich môže byť naštartovaním do života a niekedy aj zviditeľnenie ich situácie a motivácia iných aby pomohli. Čiže aj odhliadnúc od Vila ako moderátora si to tri zaslúži. ()

milhouse86 

všetky recenzie používateľa

Celé modré z neba trefne vystihli v Lokal TV. Aký ma handicap? Žiaden? Tak potom nič. Áno, modré z neba pomáha ľudom, ktorý to potrebujú. Ale markíza je komerčná televízia a preto to musí robiť tak, aby dosiahla čo najvyššiu sledovanosť. A nato najviac slúži nechutné citové vydieranie a falošný slizký Vilo. A v každom diely nejaký ten sociálny prípad, nejaké postihnutie - najlepšie dieťa a nejaká ta celevriťa, akože má strašné dobré srdiečko. zaujímavý koment: MM_Ramone, Smok, anderson zaujímavý blog: http://samuelmarec.blog.sme.sk/c/293893/Pat-uzitocnych-otazok-o-Modrom-z-neba.html ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

V súvislostí s týmto programom musím zacitovať užívateľa Mareka1991, konkrétne : "Komerčné a farebné vyzdvihovanie ťažkých ľudských osudov, občasná pomoc a plnenie minimálnych prianí, pre zlepšenie nálady obetí nešťastia tohto sveta. Istú ľudskosť a myšlienky oceňujem, nepáči sa mi však istý hyenizmus a aj marketingové svinstvo okolo toho". V týchto riadkoch je výstižné povedané, prečo túto show i napriek jej zjavnému ľudomilstvu nemôžem priveľmi oceniť. Celé moje rozpaky pramenia najmä z faktu, že osobne poznám aktérov troch "splnených prianí", ak to tak môžem nazvať. Spôsob, akým sa prehliada v živote daného človeka všetko, čo nesúvisí priamo s prezentovaným snov, je veľmi pokrytecký, podobne ako vykresľovanie daných osôb - nie každému musí byť príjemné, keď sa pred zrakom národa stane "chudáčikom" z TV - na druhej strane, hoci mnoho takýchto "chudákov" si Rozboril so svojim štábom takpovediac umelo vykresali, veľa ľudí ich pomoc a podporu skutočne potrebuje, a aj v ich mene dávam tejto modrej šou zelenú - aj keď sledovať ju pravidelne, pravdepodone sa úplne znechutím či nervovo zrútim ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (2)

  • Na relácii pracuje viac než 60 ľudí, ktorí do konca roku 2009 nakrútili cez 432 hodín materiálu a spolu pracovali takmer 3000 hodín. (R4D0)
  • Televízny štáb relácie pri plnení snov najazdil do konca roku 2009 cez 243 000 a nalietal 27 286 kilometrov. (R4D0)

Reklama

Reklama