Reklama

Reklama

Profesionáli

(seriál)
  • Česko Profesionálové (viac)
Slovensko, (2008–2014), 81 h 24 min (Minutáž: 30–55 min)

Série(8) / Epizódy(123)

Obsahy(1)

Policajná stanica v malom meste je miestom, kde sa môže stať naozaj čokoľvek. Všetky hlavné postavy sú policajti - súčasní aj bývalí. Pod velením kapitána Maroša Nagya (Peter Batthyány) pracujú jeho podriadení - aktívny frajer Fero Boborovský (Ľuboš Kostelný), ktorého sem degradovali z hlavného mesta, protekčný lenivec Karol Hůrka (Lukáš Latinák) a v myslení pomalší, ale o to ochotnejší jedináčik z rodiny univerzitných profesorov Alexander Vyšný-Riefenstahl (Csongor Kassai). Riešia prípady, v ktorých sa zaoberajú všetkým - od klobás až po mafiánsku svadbu, protiteroristický záťah, či zaistenie falošných policajtov, z ktorých sa vykľujú filmári. Pravdaže, do deja vždy „aktívne“ prispeje aj referentka Scarlet Balážiková (Helena Krajčiová), ktorá v súčasnosti zaskakuje na poste hovorkyne krajského oddelenia. Nechýba však ani bývalý kriminalista Miňo Demovič (Ján Kroner), ktorý tak trochu vymenil stranu, je teraz miestnym polomafiánom a majiteľom krčmy. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (215)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Momentálne najlepší slovenský seriál. Ak si neobľúbite Boborovského a jeho neodolateľný šarm, tak už fakt neviem. Ktomu si pripočítajte labužníka Hůrku, podpantofláka Maroška, Miss Scarlet, deb*la Vyšného-Riefenstahla a dostanete fízlov jedna báseň. No a aby toho nebolo málo, tak ako bonus je tu idol všetkých slovenských živnostníkov Miňo Demovič. Seriál časom oživil Miki Hric, čím sa podľa mňa kvalita posunula smerom hore. ()

casioa.... odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalšia hlúposť "made in čekoslovákia", teda....slovákia. Ale aj Čechy majú iste svojú trápnu rádoby krimi obdobu. Takže, TV sa pretekajú, ktorá ponúkne stupídnejší seriálik, a tak prázdne miesto na poli trápnych seriálov z policajného prostredia musel proste niekto vyplniť. V tomto "nástenkovom" tendri vyhrala TV HNOJ. Gratulácie a ovácie. Bleeeee :( ()

Reklama

Sedliak odpad!

všetky recenzie používateľa

56%? To fakt? Z dialógov v Profesionáloch mi je na grcanie a je smutné, že tie grcky vychádzajú z úst kvalitných a talentovaných divadelných hercov. Mám zatvárať oči a povedať si, že úlohu v tomto odpade vzali kôli tomu, aby mali na nákup v Bille? Keď to nemusí robiť Robert Roth, tak to podľa mňa nemusíte robiť ani vy, pán Kostelný, Maštalír, Stanke a spol. Alebo sa vám to páči? Ta pozornosť? Ta sledovanosť? Bulvár? Profesionáli sú plytká a trápna sračka a zaslúži si odpad! ()

HOCKEYKA 

všetky recenzie používateľa

Moje hodnotenie platí len do konca štvrtej série.Príchodom Michala Hudáka moje sympatie k seriálu značne poklesli,o novom zložení ani nehovoriac.Série 1 až 4 však považujem za fantastické a dosť často si ich púšťam na zlepšenie nálady.Nerozumiem dosť dobre ostrej slovnej kritike a hodnoteniu niektorých tunajších členov,podľa mňa prirovnávať fantastických komikov Ľuba Kostelného a Lukáša Latináka k ochotníkom je prehnané.Nie každému sa musí páčiť jednoduchý prvoplánový humor,ale znosiť ho za každú cenu pod čiernu zem len preto,že je rýdzo slovenský mi pripadá ako obyčajné ,,rýdzo slovenské"chrapúňstvo. ()

Darckol 

všetky recenzie používateľa

Nuž priznám sa, začal som to pozerať neskoro - Hudák už bol súčasťou kolektívu. A musím povedať, že je to práve on kto ťahá seriál po humornej stránke (asi to je tým, že mu aj rozumiem tú východniarčinu :)). Nevravím, Latinák opäť dokazuje, že je pán herec, Kostelný hrá toho somára tiež geniálne a ostatní to tam taktiež nekazia - ale ich humor už nie je taký dych berúci ako práve humor Mikyho Hrica. Bez neho museli byť tie prvé série o ničom :/. Ale toť môj názor :). Do budúcnosti by som si prial viac priestoru pre Kassaia. 7,0/10 EDIT: Po pravidelnom pozeraní zvyšujem na 4* - neskutočný kolektív bláznov :D ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (35)

  • V 1. epizóde 8. série sa na nábreží Dunaja odohrá fingovaný únos Maroša Nagya (Peter Batthyány). V rádiu ale povedia, že únos sa odohral v historickom centre. (Johnny.ARN)
  • Kapitán Maroš Nagy (Peter Batthyany) se do telefonu často představuje Nagy Maroš, což zní jako „Nagymaros“, název známé maďarské přehrady. (Vazzy)

Reklama

Reklama