Reklama

Reklama

VOD (1)

Príbeh pätice psích kamarátov Budderballa, B-Dawga, RoseBuda, Buddhu, MudBuda a ich nového známeho Shastu na ľadových pláňach Aljašky. V siedmom pokračovaní série Air Bud sa milí a hebkí zlatí retríveri Budderball, B-Dawg, RoseBud, Buddha a MudBud ocitnú na ľadových pláňach Aljašky. Je to „vďaka" Budderballovej neukojiteľnej túžbe po zmrzline. Zakrátko po príchode na Aljašku sa zoznámia s novými kamarátmi – je to mladý husky Shasta jeho majiteľ Adam. Mladý Adam má veľký sen – chce pretekať na snežných záprahoch. Jeho rodičia si to však neželajú, pretože tento šport považujú za veľmi nebezpečný. A navyše Adamovi chýba presne päť psov. Keď sa však psí kamaráti dozvedia, že výhra v pretekoch by bola ich lístkom domov, je jasné, že sa odhodlajú vstúpiť do Adamovho záprahu. Cesta je však veľmi nebezpečná, ale so svojou odvahou a pomocou starého huskyho Talona, sa im to môže podariť... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Khalesi

Khalesi (hodnotenie, recenzie)

prečo by sa tým tvorcovia trápili, ved hlavne, že to zarobilo...vítajte v našej odpornej materialistickej spoločnosti, prachy vládnu svetu a nejaké životy predsa nemožu biznisu stáť v ceste, a rádoby milovníci zvierat sa možu nad krásnymi psíkmi rozplynúť, že ich to zabilo- je lepšie nevedieť a ak sa to prevalí, povzdychnú si a za 5 minútna to zabudnú, show must go on!!!

whack

whack (hodnotenie, recenzie)

Majduskabb

Pretože šteniatka rastú príliš rýchlo na to, aby stihli dokončiť natáčanie v rovnakej veľkosti, boli odobraté matkám a pripustené pred kamery už ako 6-týždenné. Následkom toho trpeli giardiózou, kokcídiami a parvovírusom. 5 šteniatok napokon zahynulo.

Majduskabb

Majduskabb (hodnotenie, recenzie)

Měli by mi zakázat se na tohle dívat, protože pokaždý, když vidím film o baďatech, pak chci všech 5 zlaťáčků domů, aby měl ten můj dalších 5 zlatých kámošů. Pardon 4 kámoše a jednu kámošku.

na príspevok reagoval whack

Babu06ster

Babu06ster (hodnotenie, recenzie)

Za psiky davam tri hnezdicky, jsou k sezrani a clovek ma touhu si cele to hejno poridti domu. :o)

robin 1

robin 1 (hodnotenie, recenzie)

staršně dobrý film.Ten konec je strašně napínavý ale kdyby se drželi toho začátku tak by byl mnohem lepší jinak byl velice dobrý

Renie42

Renie42 (hodnotenie, recenzie)

roztomilí pejskové, film jsem ještě neviděla, ale asi se na něj podívám, až ho seženu

GameOver

GameOver (hodnotenie, recenzie)

Prvy a zatial posledny diel zo serie o zlatom retrieverovi ktory stal za to. Tych 5 hviezdiciek je sice vela , ale v poslednej dobe nevyslo nic podobne , co by sa dalo dopozerat a oddychnut si pri tom. Celkove hodnotenie - velmi mila disneyovka

Reklama

Reklama